Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 359
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм може би една от малкото в тази тема, които не припадат по Къванч и нямам абсолютно никакво желание да му свалям шортите.... Mr. Green и точно поради тази причина  може би виждам Бехлюл в целия му "блясък". Whistling

# 706
  • Stuck in a moment
Момичета, трябва ли да си припомняме неща стари, колкото света?
Когато сърцето командва парада - разумът е в дългосрочна отпуска!
Какъв разум търсим от една отчаяна жена,а?
Как да мисли за това какво причинява на другите,като неистово се стреми да си възвърне Бехлюл.
За нея Бех е целият свят - всичко,което иска е да се обичат!

Напълно съм съгласна с това. Peace

Дори и да е имала недостатъци преди, все пак беше загрижена и добра към Бюлент и прислугата, сестра си, обича и досега бебетата и. Сега тотално се промени.
Любовта беше шансът и да стане добра към себе си и околните, беше щастлива, обичаше и себе си.
Затова , който твърди, че и преди е била злобна , греши. Всеки има зрънце добро в себе си.
Напротив, не и беше даден шанс да изживее истинската обич и щастие, което всеки на този свят заслужава.

# 707
Аз съм може би една от малкото в тази тема, които не припадат по Къванч и нямам абсолютно никакво желание да му свалям шортите.... Mr. Green и точно поради тази причина  може би виждам Бехлюл в целия му "блясък". Whistling
 А да му ги вдигаш   Joy? /това в кръга на шегата/

Някои други също го виждат в целия му "блясък" и ми прави впечатление,че колкото по-лошо се държи с Бихтер и колкото повече маже,толкова повече красотата му се изпарява-с образа се свиква,но с характера...друга работа.

# 708

Бехлюл и Къванч Татлату са две отделни неща,единия е филмов герой,а другия реално съществуваща личност....Но вкусове различни,а и малко хумор в темата не е излишен...Това,че си плямпаме не означава,че нещата не се виждат в истинската им светлина

# 709
Незнам аз , ама него ако го стигнат всичките му фенки, какво ли му се пише..........  ooooh! ooooh! ooooh!

Горе- долу , така ще изглеждат нещата ! Joy Joy Joy

# 710
  Госпожата-пак добре,ако ще е само така,аз мисля,че направо на легло ще легне  Crazy Joy

# 711
Мимата и аз въобще не си падам по Къванч. Хубав е, добре но не ме впечатлява, нито пък сините му очи. Само не ме стреляйте, моля Ви.

# 712
  • Варна
Отивам да правя новата тема

# 713
Еее, кой ще ни стреля...по-скоро ще се радват, че опашката е по-малка! Laughing

# 714
Пародия е да смяташ, че щом има предложение за брак, това автоматично означава истинска любов, а щом няма такова предложение - значи има само страст... Grinning Grinning Grinning

Истинската любов се различава от другите по-големината на жертвите ,
които си готов да правиш за нея.
За Бихтер Бехлюл не желае да пожертва нищо/както за поредицата любовници преди нея/
За Нихал дава себе си и ....,.....,......,.....,..дори живота на Бихтер/
Това ,ако не е истинска любов ?

# 715
Еее, кой ще ни стреля...по-скоро ще се радват, че опашката е по-малка! Laughing

smile3521 smile3521 smile3521 newsm47

# 716
  Госпожата-пак добре,ако ще е само така,аз мисля,че направо на легло ще легне  Crazy Joy

Laughing Ако има сили да стигне до леглото , милия ! Joy Пък лошо няма , я с какво хубаво те провокирам ! Hug

Neidjal ,  Hug напротив ! Направо те обичаме , че то иначе , не мож се дореди ! Peace

Slawena ,  Heart Eyes на Нихалчето може и да и стига една , за да е щастлива , ама аз съм във възрастта , дето хем знам , хем мога , та няма да му се уреди въпроса ! Wink ( лелеле , хвали ме усто стана малко тя , ами - нейсе !  Embarassed )

# 717
Пародия е да смяташ, че щом има предложение за брак, това автоматично означава истинска любов, а щом няма такова предложение - значи има само страст... Grinning Grinning Grinning

Истинската любов се различава от другите по-големината на жертвите ,
които си готов да правиш за нея.
За Бихтер Бехлюл не желае да пожертва нищо/както за поредицата любовници преди нея/
[color=navy]За Нихал дава себе си и ....,.....,......,.....,..дори живота на Бихтер/[/color]
Това ,ако не е истинска любов ?
[/size]

Е не,те това последното минава всякакви граници на фантазията,минава в графа фантасмагория.  Хубаво търсиш доказателства за тази любов,но поне не изкривявай фактите до такава степен  Outta Joint

# 718

bouquet! Ама , нали знаеш , че само си фантазираш сега ! Wink

# 719

Е не,те това последното минава всякакви граници на фантазията,минава в графа фантасмагория.  Хубаво търсиш доказателства за тази любов,но поне не изкривявай фактите до такава степен  Outta Joint

hahaha hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт