Отговори
# 150
Murat Yildirim - Cok Tatli

s prevod http://www.vbox7.com/play:1f473668

# 151
Аси и Демир - Като зелено море са твоите очи

# 152
Алекс/ ако може така да ти казвам /, благодаря за кафенцето и аз ще се възползвам  bouquet

Колкото до номинацията на Аси, в тази категория наградата не се дава от жури, а на базата на проучване за гледаемост/ или поне аз така разбрах, докато четох за нея/ Peace Така че кой какво е научил от кухнята не е от значение...
Колкото до изказването на Мишел за подценяването на Турция съм съгласна, а и съм го виждала с очите си, тук във Франция и останах  Shocked, но фестивала в Монако е нещо много различно, така че оставам с надеждата, че ще ги видим да минават поне по червения килим, а ако вземат и наградата, смятам, че интервюто няма как да им се размине Crossing Arms

# 153
ето едно клипче и от мен http://vbox7.com/play:afe733a5

# 154
Момичета,аз не разбрах с това гласуване как помагаме на филма newsm78Според мен ще излезе във Фейса,че просто харесвам Аси newsm78
Злати,мисля си ,че това гласуване е по-скоро една терапия за нас
очакващите новини,едно споделяне и съпричастност на голямата
ни симпатия към актьорите,положили емоции и висок професионализъм
във сериала.Засвидетелстване  на нашата обич в този ден!НАПРАВЕТЕ ГО!
  bouquet
ЕЛМА!Къде си?Липсва ни твоето ИНФОРМИРАНО и ВЕДРО присъствие!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
И аз се присъединявам към групата за следобедното кафе! Алекс,  newsm51

За гласуването - под надписа "Notez la série" "Merci d'avoir voté" има четири звездички, които маркирате и кликвате.Появява се надпис "Merci d'avoir voté" , с който ви благодарят за вота. Бутончето с "харесва ми" е за фейса.
Все пак аз мисля, че решенията вече са взети и имената на победителите са в пликчетата.  Peace

Прекрасни клипчета и колажи има днес в темата!  HugКато за голям успех! Peace

# 156
# 157
Bonobo можеш разбира се Hug потънахме в чакане, а никой не мисли за нас. Не мога само да разбера медиите, отразяват всички останали изникват снимка след снимка само на Туба и Мурат няма , както и на екипа, който е отишъл с тях в Монте Карло Thinking а уж бяха от ViP-овете. Колкото и да ми се иска да мисля позитивно, нещо според мен не е наред да не си останем само с

радостта от новината, че са номинирани и до там, ами ако не се появят newsm12

# 158
Точно под големия син квадрат има звездички, с които определяш колко звезди даваш на филма: 1, 2, 3 или 4, като се мести с мишката върху тях, а след гласуването се изписва "Merci d'avoir voté", т.е. Благодаря, че гласувахте.
А тя Рина вече ви е информирала  Simple Smile

# 159
Всички от дизифорума са много щастливи, че така очакваният ден е дошъл, ама хабери йок и при тях ooooh! Ще взема да претърся някои френски сайтове Peace

# 160
Bonobo можеш разбира се Hug потънахме в чакане, а никой не мисли за нас. Не мога само да разбера медиите, отразяват всички останали изникват снимка след снимка само на Туба и Мурат няма , както и на екипа, който е отишъл с тях в Монте Карло Thinking а уж бяха от ViP-овете. Колкото и да ми се иска да мисля позитивно, нещо според мен не е наред да не си останем само с
радостта от новината, че са номинирани и до там, ами ако не се появят
newsm12

Ще се появят!  Peace Когато трябва и когато е по протокол ще се появят!  Hug

# 161
# 162
Хубаво заглавие на следващата публикация! Peace
От прашните пътища на Антакия до червения килим в Монте Карло!

Antakya’nın Tozlu Yollarından Monte Carlo’nun kırmızı halısına….
Toplamda 42, Bugün ise 42 kez okundu | 10 Haziran 2011 | 0

51.Monte Carlo Televizyon Festivali’nin pembe dizi kategorisinde yarışacak Asi dizisi Eurodata’nın 2010 yılı izleyici ölçümlerinde, 3 milyar potansiyel izleyici pazarına sahip toplam 67 ülkede, en iyi performans gösteren onbeş program arasından sıyrılarak, Telenovela/Pembe dizi kategorisinde ilk üç eserlik listeye girmeyi başardı.

Yapımcı Ilgaz Giritlioğlu, Yönetmen Cevdet Mercan, Senarist Nilgün Öneş’in yanı sıra başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım’ın da katılacağı bu organizasyonun kategori birincileri bu akşam Monaco Grimaldi Forum’da düzelenecek olan törende açıklanacak.

İnternet ve forum ortamlarında asiseverlerin merakla bekledikleri bu ödül töreninin herhangi bir yayını olup olmadığı, Türk basınından da katılım olup olmadığı ayrı bir muamma.

Ortadoğu ve Balkan ülkelerinde de büyük bir ilgiyle seyredilen bu dizimize şimdiden başarılar diliyoruz.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/antakya%E2%80%99nin-to … 2%80%A6/44482/45/

# 163
  • Русе
Здравейте,момичета.Аз също съм почитателка на този сериал и реших,че в този важен за нас ден е крайно време да спра само да чета темите.Днес търсих инфо във форума на Туба в Dizzifim /с Гугъл-преводач,разбира се/ и там видях мнение,че ще има излъчване по френския канал RTL9 -дали е вярно и може ли да се гледа онлайн?

# 164
Момичета вече има снимки на актьорите, които ще представят "Дързост и красота" или поне на част от тях но вижте датата най-отдолу под първата снимка http://www.zimbio.com/pictures/XSHEGbTLErw/51st+Monte+Carlo+TV+F … al+Bold+Beautiful

Общи условия

Активация на акаунт