Отговори
# 735
# 736

Здравейте, момичета, чета ви с огромно удоволствие.  bouquet Не пиша, но редовно ви чета, то тия двамата нямат забравяне, нямат откъсване, все са ми в главата. rina-rina благодарности за клипчето  bouquet, как добре изглеждат ръка за ръка! Peace Grinning Туба си е родена звезда, а Мурат не се ли вижда как добре стои до нея? Grinning

labrex, радвам се, отново да те засека в темата!  newsm51

# 737
# 738

Здравейте, момичета, чета ви с огромно удоволствие.  bouquet Не пиша, но редовно ви чета, то тия двамата нямат забравяне, нямат откъсване, все са ми в главата. rina-rina благодарности за клипчето  bouquet, как добре изглеждат ръка за ръка! Peace Grinning Туба си е родена звезда, а Мурат не се ли вижда как добре стои до нея? Grinning

Ами, а де! И ние всички се чудим как не го виждат  Joy Joy Joy
 И аз съм тук за наградите тази вечер  Peace

# 739
  • Пловдив
Здравейте момичета и от мен аз също не пиша често но ви чета с удоволствие чудесни сте а нашите любимци са просто неотразими абе защо не ги оставиха да си изживеят любовта и сега щяха да се държат спокойно на сцената

# 740
момичета добър вечер и от мене наистина нашите любимци са прекрасни аз също съм от тези които доста дълго само Ви четяха но за това естествено си има и обяснение не знам езика и не мога да ви бъда полезна с намиране на новини а иначе съм в еуфория от случващите се събития искренно се радвам на заслужения им успех и дано успеят да преодолеят пропастта междутях да могат да превъзмогнат напрежението и всеки от тях да върви към висините към Успеха в кариерите си да си помечтаем скоро да ги видим и в нов общ проект ех мечти,,,

Общи условия

Активация на акаунт