Отговори
# 720

Ужасно ме дразнят турските медии  #Cussing out, нито дума за церемонията, днес навсякъде се пише че, се видели след две години  Shocked Shocked Shocked..........е, това ли е новината / не че, не е  Wink/, но все пак беше редно малко да се понапънат, а не да четат форуми и да пишат оттам...........

Еми то си е същинска новина,нищо чудно,че са с подобно заглавие всички статии...имайки предвид 2-годишната суша ooooh!
А защо вместо да се напъват и да четат, не вземат да ги поканят някъде, та да разкажат лично как е било Crossing Arms Mr. Green

# 721
# 722
Цитат
А защо вместо да се напъват и да четат, не вземат да ги поканят някъде, та да разкажат лично как е било

Чудесна идея  Peace Peace Peace, дано

п.п. довечера на тези награди, за които писа Рина, ще се излъчват ли? А Туба и Мурат както са набрали скорост дали няма да ги видим отново???

# 723
Цитат
Е,няма как да не го е отразил,ама и тя не си поплюва -  на сватбата на Аслан пак същото и накрая всички обвиняват Мурат   Що гледал там,ами жена му като не носи такива деколтета...ще гледа в чуждите

Бонобо, имай милост  ooooh!, дори и да сложи подобно нещо при ръст от 160.....как ли ще и стои??????? За подобно деколте трябва височина и осанка, това не се купува  Joy Joy Joy

Елма, прояви разбиране Mr. Green Аз се опитвам да изкарам Мурат сух от водата,че после пак ще го разнасят като какъв ли не Joy
Френско излъчване,красота и талант събрани само в 160 санта - направо е ударил джакпота Мурат Joy / гледай сега какви работи ме караш да пиша, та после...../ Whistling

# 724

п.п. довечера на тези награди, за които писа Рина, ще се излъчват ли? А Туба и Мурат както са набрали скорост дали няма да ги видим отново???

От 20ч. по Star TV Peace

Eто я рекламата -  http://startv.com.tr/webtv/38-altin-kelebek-odul-toreni-3248.html

И линк към тв-то за гледане  http://www.startv.com.tr/canliyayin.aspx

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 18:28 от bonobo

# 725
Вижте какво открих дали е отговор на някой въпрос, зададен от журналисти Thinking

Алекс, сега го видях този пост - това е от негово старо интервю, май беше при арабите  newsm78

# 726

Ужасно ме дразнят турските медии  #Cussing out, нито дума за церемонията, днес навсякъде се пише че, се видели след две години  Shocked Shocked Shocked..........е, това ли е новината / не че, не е  Wink/, но все пак беше редно малко да се понапънат, а не да четат форуми и да пишат оттам...........

Еми то си е същинска новина,нищо чудно,че са с подобно заглавие всички статии...имайки предвид 2-годишната суша ooooh!
А защо вместо да се напъват и да четат, не вземат да ги поканят някъде, та да разкажат лично как е било Crossing Arms Mr. Green

Медиите научават новините от форумите - ами какви медии са тогава?

# 727
Цитат
Елма, прояви разбиране  Аз се опитвам да изкарам Мурат сух от водата,че после пак ще го разнасят като какъв ли не
Френско излъчване,красота и талант събрани само в 160 санта - направо е ударил джакпота Мурат  / гледай сега какви работи ме караш да пиша, та после...../

Бонобо, истината винаги е за предпочитане  Wink / как да напиша че, Бурча е висока и с осанка???????

От 20ч. по Star TV

Благодаря, ще ги гладамЕ ли заедно ввъ форума за да направя подготовка??

# 728
# 729

От 20ч. по Star TV

Благодаря, ще ги гладамЕ ли заедно ввъ форума за да направя подготовка??

Аз съм "ЗА", на линия ще съм Hug

# 730
Здравейте, момичета! Hug
Мъча се и аз да си обясня, защо турските вестници се информират от форуми. Единственото, което ми идва наум, е, че вчера имаше избори в Турция и явно всичкото журналист е било заето с партийни работи. Ама има го и фактът, че участиято в този фестивал явно е скъпичко и са преценили, че не си струва да се харчат за един минал филм. А и явно Туба - Мурат не ги занимават вече като клюка след ...засеченото Туба - О. Сайлак. Сигурно има и още обяснения...
Дано видим нещо повече от мениджъра на Туба, макар че не съм чувала и тя да е била там. Освен Мерджан и другите да са снимали нещо от събитието.

# 731
Може би вече всички колажи са пускани, но...

# 732
Здравейте!
За красотите и коментарите  newsm51

Темата днес е много красива, въпреки оскъдната информация  Hug Hug и много четена  Peace

# 733
# 734

Здравейте, момичета, чета ви с огромно удоволствие.  bouquet Не пиша, но редовно ви чета, то тия двамата нямат забравяне, нямат откъсване, все са ми в главата. rina-rina благодарности за клипчето  bouquet, как добре изглеждат ръка за ръка! Peace Grinning Туба си е родена звезда, а Мурат не се ли вижда как добре стои до нея? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт