Отговори
# 270
Не съм ядосана че, не спечели АСИ, защото за мен той винаги ще е на първо място иизобщо няма съмнение че, е в пъти по стойностен от ДК, но липсата на имформация ме влудява   Shocked Shocked
изобщо не съв очаквало подобно нещо, липсата на всякакъв интерес към подобно събитие от страна на турската преса е потресаващ..............тези хора в кой век живеят? Дебнат ги в Истанбул като луди, обаче една снимка нямаше от летището, да не говорим за фестивала......

Точно! Преследват ги по ресторанти и кафета, а като има официално събитие.....никви ги няма  newsm78
 А дори и да не са отишли журналистите първи трябваше да разберат това според мен  Peace
Момичета на такива места пиле не може да прехвръкне, а журналистите са акредетирани.
Явно няма турски журналисти... На отиване - не знам защо не са успели да им "прихванат" полета, но да се надяваме, че на връщане ще успеят...., а сериалът, че е турски турски, ама си е на частна продуцентска къща... (а Томрис си е стисната, за да прави  допълнителен ПР на сериала в Монте Карло)...
Не знам дали ще се съгласите с мен, но аз така мисля...   newsm78 newsm78 newsm78
Това, че сериалът Аси беше номиниран (днес го написах в темата), за мен вече си е успех....

# 271
Кали, акредитацията беще свободна и нямаше ограничение .........така че, явно е въпрос на добро желание, а и без да са акредитирани, можеха да са с екипа и да документират пристигането и всичко останало..............

# 272
Кали, акредитацията беще свободна и нямаше ограничение .........така че, явно е въпрос на добро желание, а и без да са акредитирани, можеха да са с екипа и да документират пристигането и всичко останало..............
Не знам Елма, как акретитация и свободна, за да те акредитират, просто трябва да си платиш..., за да можеш да отразяваш дали в снимков материал или интервюта (видеоматериал)...
Всичко е направено за пари и то за доста...

Момичета, която българска телевизия отразява фестивала??? (може би знаете)

# 273
тази вечер няколко пъти се опитвам да пиша но не става жалко че не спечели любимия ни сериал но след като другия филм има по голяма глеаемост честито на победителите наистина им съчувствам на нашите любимци Мурат и Туба побъркаха ги папараците да гидебнат и снимат а сега затишие а може би е допусната грешка от страна на организаторите

# 274
Monte-Carlo TV festivalinin sonuçları belli oldu! Asi'nin yarıştığı kategoride 1.liği "The Bold and the Beautiful" adlı dizi elde etti. Ama dünyaca ünlü dizilerin ve oyuncuların arasında boy gösteren Asi dizisini, Tuba Büyüküstün'ü ve tüm ekibi kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz...

Това е от фейса.....Цитират ли Туба или гооглето си превежда каквото си иска пак?
 Кали аз не съм чула БГ телевизия да отразява нещо от фестивала. Но не съм и гледала всички новини, може някъде да са го казали...

# 275
По BTV в новините в 22,00ч. дадоха Морган Фриймън, който е спечелил награда в Лос Анджелис за цялостно творчество, но само това.

# 276
Докато чакам новини се възползвах от предложението на Свет   bouquet и си направих подпис.
Брех взех, че се справих.

# 277
  • Русе
Момичета,не се отчайвайте,че филма не получи статуетка!Според мен самата номинация и поканата за екипа,да присъства на това събитие-е голяма победа.Кой друг от"звездните " турски проекти може да се похвали с нещо подобно? Simple Smile Simple Smile

# 278
  • В тъмната гора.
Monte-Carlo TV festivalinin sonuçları belli oldu! Asi'nin yarıştığı kategoride 1.liği "The Bold and the Beautiful" adlı dizi elde etti. Ama dünyaca ünlü dizilerin ve oyuncuların arasında boy gösteren Asi dizisini, Tuba Büyüküstün'ü ve tüm ekibi kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz...

Това е от фейса.....Цитират ли Туба или гооглето си превежда каквото си иска пак?
 Кали аз не съм чула БГ телевизия да отразява нещо от фестивала. Но не съм и гледала всички новини, може някъде да са го казали...

Края на фестивала в Монте-Карло вече се знае. В категорията, в която се състезаваше "Аси" първи са "The Bold and the Beautiful". Но затова, че видяхме сериала Аси сред най-известните сериали на света, трябва да поздравиме Туба Буюкюстюн  и целия екип.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 00:59 от ~Мишел~

# 279
  • Разград

# 280
Добро утро!
Новини не дочакахме, но номинацията е също много важна!

Хубав ден!

# 281
                                      ДОБРО УТРО Hug
         stef, благодаря за кафето.  bouquet
         И с новини и без новини, Ви пожелавам усмихнат уикенд.

# 282
Отишли са разбира се, но това просто е невероятно, толкова успешен филм и да не желаят да се говори ............като филм на ужасите предизвестен край..............
Някои хора може да не желаят да се говори, но може ли да не отразят първият турски сериал, стигнал до фестивала? Просто не знам какво да напиша... Изглежда ми невероятно.
Защо ли се чудя - покана за Хърватска заради АСИ, говори се за ЛИН и Езел...
Представяте ли си да бяха спечелили и както на оскарите артистите благодарят на семействата си за успеха - Мурат да благодари за успеха на филма на своето семейство!
А Томрис може да е стисната, както се писа по-горе, но номинацията ще увеличи интереса към филма!
По добре да не продължавам рано-рано.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 07:31 от stef-48

# 283
                                                        Добро утро мили момичета

Стеф   Hug  : благодаря за ароматното кафенце ,вземам си и от сладичкото без да се замисля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Успешен ден на всички    bouquet   bouquet

Доведох ви и компания която много обичате

# 284
Добро утро!
Туба и Мурат на фестивала вместо кафе! Hug

Murat Yildirim & Tuba buyukustun In Monte Carlo Festival 2011

Общи условия

Активация на акаунт