Отговори
# 315
  • София
това имах предвид преди около година когато казах, че рано или късно ще се качат на една сцена заради "Аси", защото и двамата имат интерес от това заради кариерата си и популярността си  Peace

# 316
Здравейте момичета,  Hug
Всички, които харесваме филма „Аси“ сме щастливи, че Туба и Мурат са отново заедно, този път на световна сцена. Да ви кажа честно, винаги съм смятала, че и двамата заслужават световна слава, и вече не се съмнявам, че ще я получат! Peace
Да им пожелаем този фестивал да стане трамплин за световни проекти и на двамата!   bouquet

# 317
Привет на всички момичета и момчета, които харесват сериала Аси!
/ Трудно друг турски сериал ще го достигне по мое скромно мнение. /

Много ми беше драго да видя клипчето и снимките от Монте Карло. Hug

Рина, хиляди благодарности!!! newsm51

P.S. Понеже Мурат обявява наградата за Най-добра актриса,
а я получава мъж вместо нея, ето и спечелилата актриса Louise Monot
Приятен ден!

http://www.louisemonot.fr

# 318
  • София
Фенче, и на мен ми направи впечатление, но помислих, че някой я получава от името на актрисата. М.Й. като цяло изобщо не се справя с англ.ез. и е заучил фразата, но от притеснение е забравил произношението  Laughing

# 319

Hug Ринка  Hug 

сърдечно благодаря за клипчето с така чаканите кадри с нашите прекрасни Туба и Мурат

Туба и Мурат доказаха своята класа  ,че са достойни да бъдат на тази сцена , явно се случват чудеса , надявам се да са ги забелязали правилните хора и наистина от тук нататък кариерите и на двамата тръгнат нагоре и да направят още по-хубави проекти ,въпреки че с Аси летвата е много високо вдигната и надали скоро ще бъде надскочена  newsm78 newsm78 newsm78

# 320
И аз много се радвам, но чакам и някое и друго интервю с двамата от този фестивал. Доколкото си спомням, "Аси" беше на второ място по зрители след "Дързост и красота" - такава класация имаше нали? Предполагам, че тя е била и решаващата за крайното класиране... Не ми е ясно как става то.
Изгледах снощи снимки от фестивала, ами всичкото е някак ... обикновено в сравнение с тях. А как си отиват тия двамата....  smile3501

# 321
Доживях ме  да видим нашите любимци един до друг-
ЗАЕДНО ,елегантни ,стилни и красиви и готови за нов
съвместен проект/може би/???!!! Rolling Eyes

НОВ КЛИП:

bouquet  bouquet  bouquet

# 322

Party Party Party

откраднах си го от хърватките

# 323
  • Разград
Asi&Demir-Sevginin Kokusu

# 324

ЕЛЕГАНТЕН,ХАРИЗМАТИЧЕН с една дума  СЛАДУР!

# 325
Момичета, станах жадна за новини и интервюта и сега искам още и още, от всичко по много  Embarassed Embarassed Embarassed

# 326
Момичета, станах жадна за новини и интервюта и сега искам още и още, от всичко по много  Embarassed Embarassed Embarassed
Здравейте! newsm51
За съжаление в турските електронни издания няма отразена новината, която толкова ни зарадва! Може би следобяд или утре и това ще стане!
Дано се появи и качествен видеоматериал, защото клипчетата досега не са такива и стопкадрите, които направих не са ясни.
На сайта на фестивала все още няма снимки от церемонията. Те ще са качествени и ще можем да видим Туба и Мурат в целия им блясък!
Peace

# 327
http://inmagazin.novatv.hr/multimedia/in_tema/iz-in-magazina-mel … ma-istambula.html
ако сте пропуснали
едно интервю с Керим и Мелек за Хърватската ТВ

# 328
Момичета, станах жадна за новини и интервюта и сега искам още и още, от всичко по много  Embarassed Embarassed Embarassed
Здравейте! newsm51
За съжаление в турските електронни издания няма отразена новината, която толкова ни зарадва! Може би следобяд или утре и това ще стане!
Дано се появи и качествен видеоматериал, защото клипчетата досега не са такива и стопкадрите, които направих не са ясни.
На сайта на фестивала все още няма снимки от церемонията. Те ще са качествени и ще можем да видим Туба и Мурат в целия им блясък!
Peace

Рина,   за чудесните кадри днес

# 329

Колко сме скромни .Достатъчно ни беше да видим любимците си
заедно,ръка за ръка в Монте Карло!
Дано да видим и други снимки днес,а защо не и някой репортаж??

Общи условия

Активация на акаунт