опити за бебе

• 29 798
  • 188
  •   1
Отговори
# 75
Jan при мъжа ти всичко наред ли е? Ама то пък какво да не е наред, като още не сте започнали? Simple SmileSimple Smile

# 76
 di_dody_di  още не ми е дошло   Joy днеска цял ден ми е едно такова весело, розово!
 нищо не разбирам за стимулацията  , затова и не мога да ти дам съвет ,... 
но те прегръщам силно  и ти желая това,   за което мечтаем всички да ти се сбъдне  !  Hug

# 77
Стискам палци! Жената трябва да е спокойна, щастлива и много, много обичана! Тогава всичко се случва!

# 78
didka89- дано не ти дойде, дано си бременна !! Пиши за резултати !
Стискам плаци !!! Praynig Praynig Praynig

# 79
Значи, ще чакаме добрана вест, пиши ни тук didka89 и нека всички се радваме заедно с теб.
Иначе за моите стимулации и подобни, аз не очаквам съвет - той нали затова е доктора Simple SmileSimple SmileSimple Smile.
Хубава и прохладна неделя на вас мами!

# 80
 Момичета ,искрено Ви благодаря  Hugно след като на 15 беше отрицателен  .. не ми се вярва да  покаже  нещо по различно. смятам да изчакам още 3-4 дни   и ако не дойде да повторя теста  .Много ме е страх от разочарованието !
ще пиша да кажа  hug какво е станало  

# 81
И аз все още опитвам. В началото бях много ентусиазирана, поооосле се поизплаших, след което дойде леко отчаяние и обявих, че нещо определено не ми е наред . След като 3-4 лекаря ми казаха, че вс ми е наред реших, че сега не му е времето за бебе. Така, че 4 месеца са и малко и много. Божа работа се оказа това с бебето  Simple Smile

В момента???? В момента просто се обичаме и когато стане тогава  Party

# 82
Божа работа се оказа това с бебето  Simple Smile

В момента???? В момента просто се обичаме и когато стане тогава  Party

Така може би е най-добре, то си знае момента в който се появи. Тогава всички са спокойни и щастливи. Но всичко е чудесно ако не съществуват някакви малки проблемчета които постоянно да пречат, тогава липсва пълното щастие и спокойствие.

Все пак всички вярваме и тайничко се надяваме да е следшавия месец.
Успех! Peace

Didka89, отрицателния тест не винаги означава, че няма бременност Party

# 83
  • София
Айде, Диди, на нокти ни държиш, момиче! Има ли две черти????  Hug

# 84
Здравейте момичета Hug. С две ръце съм за това, че жената трябва да е спокойна и правенето на бебе да не се превръща във фикс идея. Изпитала съм го на гърба си. Когато с моя съпруг започнахме опитите, първите 3 месеца бях сравнително спокойна, но после започнах с притесненията тъй като съм със заболяване на щитовидната жлеза, имам поликистоза на яйчниците и знаех, че тези болести понякога са проблем.  И започна едно лудо ходене по доктори, изследвания на мен, на мъжа ми, мерене на БТ, пиене на Клостилбегит за стимулиране, следене за фоликули, после биене на Прегнил за пукането им...и така още 3 месеца и нищо Rolling Eyes. Тогава точно ми предстоеше и защита на дипломна работа и си казах стига толкова стрес, край спираме за малко почивка. И точно с един полов акт  следващия месец и забременях Mr. Green. Така че, Господ си знае работата, когато тогава.

# 85
не ми е дошло  още, днеска една приятелка  каза, че може да е от промяната на климата закъснението  а нали ходих на почивка   newsm78
 значи, май месец цикъла ми дойде на 29 .05.
 юни месец на 22 .06
 сега с подраняването го чаках на 15-16 

# 86
А цикъла ти нередовен ли ти е по принцип? Малко кратичък ми се струва, и само за тези два месеца?! Повтори с теста и ако трябва пък си пусни и кръвен. Ако си решила да чакаш, няма лошо - но ни извести Simple Smile после.

# 87
На мен при първите опити ми идваше по-рано. Доктора каза, че сигурно са малки аборти. Според мен, трябва да си чакаш цикъла, както по принцип, а не както последния път.

# 88
  • София
bobibb е разказала и моята история, без проблемите с яйчниците.
 Много спокойствие, любов, летни страсти и дано много скоро се изпълни съкровеното ви желание   preggo     ylinfant
 Успех на всички  Hug Hug Hug

# 89
А цикъла ти нередовен ли ти е по принцип? Малко кратичък ми се струва, и само за тези два месеца?! Повтори с теста и ако трябва пък си пусни и кръвен. Ако си решила да чакаш, няма лошо - но ни извести Simple Smile после.
винаги ми подранява с около седмица   newsm78, сега мисля да изчаквам последната ми дата 22   и тогава да повторя теста  . сега секундно ме заболя корема  май ще идва (дано да греша)  
 вие как си го обяснявате  Thinkingтова закъснение?

Общи условия

Активация на акаунт