Под прикритие - тема 2

• 56 725
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
За Зори и танците спряха...

# 271
  • София
Какво разбирате под това да я вкарат в големи игри? Най-много мутреса да стане.
А на тях не им пука особено на колко е, общо взето там има само горна граница Wink

# 272
Да, абсолютно. Wink

# 273
Какво разбирате под това да я вкарат в големи игри? Най-много мутреса да стане.
А на тях не им пука особено на колко е, общо взето там има само горна граница Wink
С Джаро например или да се намесва в разкрития. Пука им на сценаристите, защото закона защитава непълнолетните и малолетните в България! Wink

# 274
И аз следя сериала с интерес. Любимите ми образи са Куката, Иво,
Джаро, Попов, Зори, Адвокатката, Майката на Иво. Мартин също се справя
много добре, но има още какво да се желае. Определено ми се иска Иво да не
се върже със Съни. Не знам, но му трябва нещо като Зори. Чакам неделната се-
рия с интерес.

# 275
Вчера в труд имаше интервю с Димитър Митовски и той каза, че в 2 сезон щял да се включи и Чочо Попйорданов като нов злодей, срещу който щяли да се изправят Джаро и героя на Христо Мутафчиев. Интересно, че за героя на Попов не пишеше. Дали няма да го убият се замислят.

# 276
Няма как жената до Джаро да е нахакана мадама, точно такава е типичната жена до мафиота, наивна, глупава, романтична. Джаро е с нея, защото вижда, че не е материалистка, защото може да я манипулира, защото не е хитра и много умна.
Нормално е героинята да ви дразни, смятам, че е с цел точно този образ.
Най-дървено играе Мартин. Точно рецитира, ужас! Twisted Evil

# 277
Дърветата са доста, връзкарите - също. Слава богу, има и стойностни актьори заради което сериалът все още съществува!

# 278
Наистина жената до Джаро трябва да бъде такава,
каквато е Съни. Интелигентната жена до него е Адвокатката.
С нея ттой има един живот, със Съни друг. Но явно в къщи
му трябва точно такава жена като Съни, която да му носи
уиски и винаги без лед.

# 279
Вече видях 2ма човека по улиците с тениска на Супер мен , абсолютно същата като на Мартин в първи епизод  Grinning

# 280
Повтарят серията в момента.

# 281
  • Пловдив
Вече видях 2ма човека по улиците с тениска на Супер мен , абсолютно същата като на Мартин в първи епизод  Grinning

Е,то такива тениски отдавна има.Още преди години.Има и женски.Една приятелка имаше,а пък аз преди година-две си бях взела потник със същата емблема от фокса Simple Smile

Иначе днес гледах повторението на сутрешния блок по БНТ и на гости беше Мариан Вълев.Държа се страхотна Grinning Супер готино впечатление ми направи.Заедно с един млад актьор - Иво Аръков, говореха за новия си филм "Кецове",който щял да бъде представен на конкурс в чужбина Wink

# 282
А защо на един от участващите актьори, в началото, когато текат надписите, излиза 'със специалното участие".? Знаете ли кой е той и защо е тлква специалне, че аз нещо звезди в сериала не виждам.

# 283
  • out of space
Айде ако обичат там от екипа да включат повече сцени с Куката, в последния епизот се мерна за има-няма минутка  Close

# 284
  • Велико Търново
"Специалното" участие е именно на Мариан Вълев - в ролята на Куката.
Не знам защо е обявено като такова, тъй като от участващите актьори не само той е бил зад граница (ако евентуално това е причината, за която биха се "хванали" някои). Пък и неговото завръщане е по-раншно от това на Михаил Билалов...

Общи условия

Активация на акаунт