Под прикритие - тема 2

• 56 755
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • в сърцето на един мъж...
изгледах"Лов на дребни хищници"
Къде го гледа?

Има го в замунда

# 316
  • Велико Търново
Много ти благодаря, Гея!  Hug
Не очаквах, че може да се намери по торентите толкова скоро.

И понеже май не съм го срещала из темата... на страницата на "Под прикритие" във Фейсбук има връзка към ето това:
Чочо Попйорданов ще е новият злодей в “Под прикритие” (интервю с Димитър Митовски)

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 01:56 от DamaPika

# 317
  • На земята, която е всъщност звезда.

Почти съм сигурна, че не Джаро, а Хр. Мутафчиев е започнал бизнес с парите на мутрите, но защо се връща:)

И аз това го казах на мъжа ми, но след това се зачудих защо изпраща жерави на бившите си другари: на ченгето бял, а на мафиота обгорял? Освен героят на Билалов да е подготвил всичко за да грабне парата, но героят на Мутафчиев да е бил по- бърз и по- скоро инцидентно да е свил меда? newsm78

# 318
  • Велико Търново
Цитат от горепосоченото интервю с Митовски:
Цитат
“Столичаните” си имат своята публика, ние си имаме нашата, “Под прикритие” - съвсем друга. Хубавото е, че тези три качествени продукта си намериха своите ниши. Хората се кефят на разнообразието, защото всеки може да си избере какво да гледа.
А има толкова много хора, които са избрали и трите  Laughing

# 319
Вече имаме избор какво българско да гледаме, а само преди 1 година такъв избор нямаше. Трябва да се гордеем.
Сега преглеждам пак епизода. Косъма милият много го е закъсал с жените, скоро ще си намери женичка май.
Ох как ще издържа до септември за другият сезон не знам.

# 320
  • На земята, която е всъщност звезда.

Трейлърът на еп. 12;

http://vbox7.com/play:f1307d5aaa

# 321
  • Пловдив
Как ще се издържи до неделя, не знам. Кого застрелват в края на трейлъра?
В епизода жеравите много ме накефиха, а обгорелия и окървавен - направо тръпки да го побият човек. А и Мутафчиев като слизаще от самолета с какъв задгробен глас проговори.....яко беше.

# 322
Хванаха Деян Донков и Радина Кърджилова да се целуват

Въпреки че упорито мълчат по темата дали са гаджета или не, актьорите Деян Донков и Радина Кърджилова бяха забелязани нежно да се целуват на музикалния фестивал Elevation.
Двамата пристигнаха на събитието в петък, пишат от bliasak.bg, цитирайки 24 часа. Деян Донков и Радина Кърджилова често са засичани в столицата да се наслаждават на компанията си, но досега те никога не са показвали публично връзката си.
Съмненията, че между тях има нещо повече от обикновено приятелство, се засилиха, когато актьорът замина за рождения ден на Радина, който тя отпразнува на къмпинг "Смокиня". Но и там двамата пазеха прилична дистанция един от друг и предпочитаха да се държат по-скоро като приятели. Явно обаче първият, и за съжаление последен ден, на фестивала Elevation е спомогнал Деян Донков и Радина да се отпуснат и те се отдадоха на нежни ласки един с друг.

http://life.dir.bg/news.php?id=8924025&nt=5

# 323
  • Stuck in a moment
Само влизам да помрънкам - не искам да е краят на сезонааааааа    Laughing Laughing Laughing Laughing

И смятам , че адвокатката ужасно си подхожда с Джаро, още първия път като ги видях двамата си го помислих.

# 324
  • Велико Търново
Реших да изгледам епизода наново, щото явно снощи съм изпуснала някои важни моменти.
И то, като гледа човек по-спокойно, знаейки, че може да върне всеки кадър, който е пропуснал, някак си започва да вижда и чува по-добре някои неща  Laughing
Та... в самото начало на епизода (докато текат надписите с актьорския състав) Иво и Джаро водят диалог за дрогата, която се канят да изнесат в Холандия. Той завършва така

Джаро:  Друго?
Иво:      Чакаме наш'то митничарче да застъппи на смяна и стоката минава в Сърбия
Джаро:  Не те питам за т'ва

(тук следва една по-продължителна пауза, в която дават как Мартин, ги наблюдава с бинокъл, но пък едва ли чува какво точно си говорят)
Иво:      За пакета... държа го там, където ми нареди
Джаро:  Знаеме ли вече кой ни го прати?
Иво:      Не, кат' се освèсти, ше разбереме...
Джаро:  Само гледай да не го повредиш

Според мен тия думи вероятно се отнасят за Съни. И ако е така, това означава, че е жива, все пак

Хванаха Деян Донков и Радина Кърджилова да се целуват

Голяма целувка, няма що!  Неопровержимо доказателство на написаното! Joy
Пък и като 'земат ей тъй да бъркат на хората в личното, ейййй... аман!

Btw, оказа се, че "HDSP: Лов на дребни хищници" също може да се гледа на  http://freebgtv.com Simple Smile
Както, междувпрочем, и други български (и стари, и нови) филми.

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 10:48 от DamaPika

# 325
Според мен тия думи вероятно се отнасят за Съни. И ако е така, това означава, че е жива, все пак

И аз така си помислих и дано в следващия епизод разкрият какво се случва с нея.

# 326
"Джаро:  Знаеме ли вече кой ни го прати?"- А това изречение какво общо има със Съни?  newsm78

# 327
Аз първите 2-3 минути ги пропуснах, изтеглих серията, но не съм пуснала още да го гледам. Но от цитата и на мен така ми се струва, че явно за нея говорят. Peace

"Джаро:  Знаеме ли вече кой ни го прати?"- А това изречение какво общо има със Съни?  newsm78

за кой работи, кой й е дал записващото.

# 328
Много ти благодаря, Гея!  Hug
Не очаквах, че може да се намери по торентите толкова скоро.

И понеже май не съм го срещала из темата... на страницата на "Под прикритие" във Фейсбук има връзка към ето това:
Чочо Попйорданов ще е новият злодей в “Под прикритие” (интервю с Димитър Митовски)

Митовски каза много повече, дори повече отколкото е искал да каже:
"..Чочо ще бъде новият злодей. Той ще влезе в безмилостен сблъсък с Билалов и Мутафчиев."..

ТОЕСТ, Попов го няма в картинката - най-вероятно той ще е простреляния в следващия епизод Sad

# 329
  • Велико Търново
"Джаро:  Знаеме ли вече кой ни го прати?"- А това изречение какво общо има със Съни?  newsm78
за кой работи, кой й е дал записващото.
Точно!

То, ако е за въпрос, и "пакет" няма общо със Съни. Ама това е само на пръв поглед.
Обикновено в тия среди се говори кодирано, все пак...
Да, вярно - на усамотено място са, почти няма вероятност някой да ги следи или подслушва, но... знае ли се...

Общи условия

Активация на акаунт