Под прикритие - тема 2

• 56 797
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Дама Пика, страхотни попадения имаш!  bouquet

От миналата серия са.  Blush

# 346
Дама Пика, благодаря за снимките (и не само)  Heart Eyes!   bouquet

# 347
Туджаров не прехвърли всичко на Съни жената, а на офшорката Съни.

# 348
  • Велико Търново
Като видях горните gif-чета, се сетих, че и аз щях да качвам  Laughing

ВЪРНАХ СЕ ОТ АДА... !!!

И за някой, ако го пожелае за аватарче или подписче...  

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 22:03 от DamaPika

# 349
От гифчето на Дама Пика: ... моментът с "ръка с пръстен в/у бастун, който прилича на жезъл" ... асоциирам с образа на Кръстника ... ама шЪ видим к'Ъв Кръстник ще е и кого ще кръщава.  Joy

# 350
  • Велико Търново
Аааа Peregrin, моля, моля... Митовски в интервюто признава само:
"Скорсезе е супердобър, бих заимствал от него без изобщо да ми мигне окото".
За за Копола нищо не казва.
Обаче пък, както се вижда... и за заемките от него не е почнал много да премигва  Wink Laughing Laughing Laughing

# 351
Жеравите определено ги е видял в Призън брейк Simple Smile
http://www.clicrbs.com.br/blog/fotos/184127post_foto.jpg

# 352
Оф, аз не се изразих много ясно.  Rolling Eyes Имах предвид, че "моментът" загатва, че персонажът ще е Тежкар (Баровец, Кръстник), не че има закачка с "Кръстника" на Копола.  Peace

# 353
Жеравите определено ги е видял в Призън брейк Simple Smile
http://www.clicrbs.com.br/blog/fotos/184127post_foto.jpg

Нищо, де, нека и в наш филм да има жерави.  Wink И аз направих асоциация с Призън брейк (страхотен сериал, много зарибяващ, с хубави актьори и интересен сюжет, както и изпълнение).

# 354
Ох ме готини гифчетаа.
Аз имам едно предложение към вас. Тези, които ме познават знаят, че се опитвам да правя фен клипчета. Само чакам края на сезона и подхващам и нашият сериал. Искам да предложа ако някой иска да му направя по поръчка клипче, с герои и актьори, свързани със сериала може да каже. Пишете ми тука или на лични (по - добре на лични да не спамваме темата). Изпълнявам всякакви поръчки.
Айсе стига спам от мен.

# 355
  • Велико Търново
Хехех, Peregrin, добре си се изразила, спокойно Wink И вероятно ще излезе, че точно това се загатва.

Просто закачката беше моя. Към това, което е казал Митовски. Защото, наистина, както се забелязва на много места - прави заемки не само от Скорсезе, но затова пък само за него си е признал Laughing

# 356
Нищо, де, нека и в наш филм да има жерави.  Wink И аз направих асоциация с Призън брейк (страхотен сериал, много зарибяващ, с хубави актьори и интересен сюжет, както и изпълнение).
Жерави сигурно има в много филми. Едва ли са копирали грубо.  newsm78 Какви бяха смисъла и символиката в Призон-а? Ако и в нашия сериал са същите, то тогава може да се каже, че се "закачат" с амер. сериал, в противен случай - не.

Дама Пика, не се сещам "Кръстника" на Копола дали имаше жезъл?  newsm78 Joy Ма, май имаше пръстен.  Wink Joy

Малко Слънце, браво!    bouquet

# 357
ох, чак толкова мисля да не анализирам Grinning. просто  си помислих за Призън брейк, когато извадиха жеравите

# 358
  • Велико Търново
Дама Пика, не се сещам "Кръстника" на Копола дали имаше жезъл?  newsm78 Joy Ма, май имаше пръстен.  Wink Joy
И аз не си спомням за жезъл, но пък даже и да няма, със сигурност го има някъде другаде  Joy

Обаче какво да направят хората, като все има нещо измислено преди тях.
Та и с тия жерави сега...
Ами хипопотамчета ли да разпраща?  Laughing (пък и... как ли се правят хипопотамчета от хартия   newsm78)
А жеравите... красиви птици, летят високо, сигурно са и със специална символика
(тук е мястото да помоля, ако някой знае за нещо такова, да напише, защото, като се замисля - и в руското кино има доста жерави)
Може би по-логично би било Миронов да използва хартиени модели на птици-феникс, но пък той като млад откъде да е знаел, че ще го изгорят жив, че да се научи да ги изработва точно тях...

# 359
И на мен ми е интересно за тия ми ти жерави.  Crazy Grinning Ама ми сЪ спи вече.  Confused Ако, някой утре му се занимава да потърси в нета и да постне в темата инфо за философията на изкуството ОРИГАМИ и какво символизира жеравът!
Лека.
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт