Под прикритие - тема 2

• 56 749
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
Сега, като прочетох назад, малко започнах да се надявам наистина "спойлерът" да се окаже истина...от толкова актьори, точно този ли трябваше да изберат за ролята на Мартин Crossing Arms
Нямам против момчето, ама има доста да се учи..На фона на останалите рециталите му направо се набиват на очи. В същото време Михаил Билалов си играе доста добре ролята..на моменти чак имам чувството, че и на живо е такъв психопат  Mr. Green

# 391
Винаги има кой да снесе инфо, въпреки железните договори:) Все пак екипът не е само от сценаристи.
Надявам се спойлерът да се окаже верен  Mr. Green

# 392
Аз пък не искам Марто да умре

# 393
Винаги има кой да снесе инфо, въпреки железните договори:) Все пак екипът не е само от сценаристи.
Надявам се спойлерът да се окаже верен  Mr. Green
Между другото аз също. Mr. Green Мартин не ме кефи хич.

# 394
И на мен не ми се иска Марто данапусне сериала. Повярвайте ми той е много по-добър от реалния си първообраз...

# 395
И на мен не ми се иска Марто данапусне сериала. Повярвайте ми той е много по-добър от реалния си първообраз...
Ами той реалният му първообраз не е актьор.
Жал ми е, че Мутафчиев натикаха в сериала, ама нормално- БНТ е това. Марто има изражение на биче за разплод, Mr. Green

# 396
Представете си само  Crazy
1. Марто и Съни умират ЗАЕДНО ... кат' РОМЕО и ЖУЛИЕТА   Flutter ... в страстна прегръдка, впили ненаситни устни  Joy Хем е добре за мелодрамата  Mr. Green, хем шЪ ги свитнат за угода на зрителите Joy (Кръвожаден вариант  Mr. Green )

2. Марто и Съни бягат в Рио и заживяват щастливо до края на дните си, благодарение на социалните помощи  Joy (приказно-хуманен вариант  Crazy )

# 397
Представете си само  Crazy
1. Марто и Съни умират ЗАЕДНО ... кат' РОМЕО и ЖУЛИЕТА   Flutter ... в страстна прегръдка, впили ненаситни устни  Joy Хем е добре за мелодрамата  Mr. Green, хем шЪ ги свитнат за угода на зрителите Joy (Кръвожаден вариант  Mr. Green )

2. Марто и Съни бягат в Рио и заживяват щастливо до края на дните си, благодарение на социалните помощи  Joy (приказно-хуманен вариант  Crazy )

Mr. Green

Може да спечелят от Лотарията там пък, защо и ти лошият вариант на социални помощи :р отиват и залагат последните си десет долара и дум- удрят джакпота ;Д

# 398
Искам Марто да си остане в сериала, пък.  Peace

П.П. За Марто и Съни сте дали варианти, а за Иво? Той към добрите ли ще се присъедини или си е бил добър, пък никой не е забелязал?

# 399
За Марто и Съни сте дали варианти, а за Иво? Той към добрите ли ще се присъедини или си е бил добър, пък никой не е забелязал?
Бил си е добър, но никой не е забелязал - то това е да си добър агент, наистина под прикритие.  Wink Grinning

# 400
# 401
Мисля ,че не е редно да смесвате нещата newsm78
Това,че не харесвате играта на актьора ,не е причина да желаеме смъртта на героя му Mr. Green
Все пак Марто е под прикритие,той е главния герой Naughty
Никак не ми се иска и Попов да умира- дано е подвеждащ анонса Crossing Arms

# 402
Арабела, споко  Peace БъзикамИ сЪ Wink
Т'ва У лево е Митовски, нал'  newsm78 Слаш, к'во не му Ъресваш на Ристьо, мен мЪ изкефи У Клиниката? Wink

# 403
Христо в клиниката беше страхотен. Но е играл и в много български филми, също пее добре. Аз лично много го уважавам и се радвам, че ще участва и най - вече, че се оправи.
У лево е Митовски да!

# 404
Харесва ми идеята и Захари Бахаров да е под прикритие. / като човек на хр. мутафчиев, например/
Дори мисля, че детайлите около отношенията му с майка му не са случайни, той единствен е показан и като не само лош, това е най-добрия образ в сериала.
Не ми хареса, че е влюбен в Съни.

Общи условия

Активация на акаунт