Под прикритие - тема 2

• 56 705
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Добър, добър - колко да е добър - най-много да е конкурент-мафиот Simple Smile

# 451

Няма лошо. Джаро има нужда от враг с повече размах. Попов може да го мрази, но борави със силата на закона, която много често го спира. Пък и е добър, което също го спира. Срещу Джаро трябва да се изправи човек на неговото ниво, за да е интригуващо. Един лош герой негов враг ще е по - интересен от още едно ченге.

# 452
Благодаря много за интервюто с Владо Пенев Peace

Много е красива С.Макавеева -дано развият образа й във втори сезон ,за да я гледаме по- вече Grinning

# 453
  • На земята, която е всъщност звезда.
И още за Владо Пенев, макар и давано преди години:

http://old.eva.bg/index.php?option=com_content&task=view& … =128&Itemid=7

# 454
А героя на Мутафчиев 100% не е в комбина с Джаро, нали Митовски сам казва, че те с Джаро ще се изправят един срещу друг в следващия сезон,...
Може би неясно се изразих, имах предвид че са били комбина с Джаро навремето като са откраднали ембарговите пари. Иначе откъде Мутафчиев ще е богат сега, щом е бил ченге?

Това, което пишете за Иво и Съни, че бил казал на майка си хореограф, а не балерина  newsm78 явно съм го продремала. Но все пак не ми се ще да вярвам, че е влюбен в нея, според мен той не каза за гривната за да изнудва Мартин. Иначе ако е влюбен в Съни най логичното е да подшушне на Джаро нещо, та да се отърве от един конкурент по малко.
На мен лично на моменти ми е малко нелогичен филма, дават някакви ситуации ,подхвърлят сламки, пък после- нищо. Така стана и с оня телефон преди 5 серии, който Мартин открадна от сервитьорката, прати смс и го бутна над тавана. Още не се е намерил и досега  Laughing

# 455
  • София
Това, което пишете за Иво и Съни, че бил казал на майка си хореограф, а не балерина  newsm78 явно съм го продремала. Но все пак не ми се ще да вярвам, че е влюбен в нея, според мен той не каза за гривната за да изнудва Мартин. Иначе ако е влюбен в Съни най логичното е да подшушне на Джаро нещо, та да се отърве от един конкурент по малко.
Той ако подшушне на Джаро, освен от Мартин ще се отърве и от възлюбената. Crazy Джаро би ги светнал и двамата най-вероятно.

# 456
Значи колкото и да не ми се иска Иво си е влюбен в Съни, сценаристите очите ни извадиха с тая гривна дето я подмяташе насам-натам, а и няма кака да гововри за Зори на майка си по простата причина, че те не са си контактували изобщо, той я видя за минутка и толкова, няма кака да се влюбил, че и на майка си да разказва.

Peace
Добавям само,  че имаше и реплика "Тя си има всичко" от страна на Иво, когато майката предложи като подарък едно семейно бижу.  И  на мен никак не ми харесва този развой на събитията, но вече стана ясно към кого има чувства Иво.

# 457

Няма лошо. Джаро има нужда от враг с повече размах. Попов може да го мрази, но борави със силата на закона, която много често го спира. Пък и е добър, което също го спира. Срещу Джаро трябва да се изправи човек на неговото ниво, за да е интригуващо. Един лош герой негов враг ще е по - интересен от още едно ченге.

напълно подкрепям! Simple Smile

ако, обаче, сценаристите смятат в края на сезона да се случи нещо с попов и/или мартин и така никой от тях да не може да продължи да се бори с джаро, тогава ще е нужен нов положителен герой..

# 458
  • срещу двата комина :)))
хайде и аз тука,
каквато съм разсеяна си мислех, че сезона е от 9 епизода и чак вчера открих , че имало още  ooooh!
харесва ми идеята Иво да е от добрите, обожавам Захари Бахаров, а Съни и Мартин са ми много зле.Особено Мартин-чо, голямо дърво е това момче  Joy
Само за едно нещо се замислих, как така в изискан ресторант никой нищо не направи, даже не каза като Джаро извлече Съни  newsm78

# 459
Е кво да кажат Simple Smile все едно Маргина да си бие жената и някой да се намеси Simple Smile

# 460
  • срещу двата комина :)))
сигурно си права, но ми стана много криво  Sad

# 461
  • Пловдив
Малко странична информация

Филмът "Кецове" с голямата награда на руските киноклубове
http://life.dir.bg/news.php?id=8967186

Във въпросната статия не е споменато,но една от ролите изпълнява Мариан Вълев Simple Smile
Ето още малко инфо отпреди 3 дни Wink http://www.novatv.bg/news/view/2011/06/29/17916/%D0%A3%D1%81%D0% … %BE%D0%B2%D0%B5-/

# 462
Супер   bouquet
Прекрасна тема и сериал Hug
Филма е страхотен ще следя темата с интерес  Hug

# 463
На страницата във Фейсбук се лансира мнение,че действието във втори сезон се пренася зад граница newsm78

# 464
Е кво да кажат Simple Smile все едно Маргина да си бие жената и някой да се намеси Simple Smile

Ох, аз няма да се изненадам, ако никой не се намеси дори и да не става въпрос за подобна фигура.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт