Под прикритие - тема 2

• 56 533
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
От кой GSM Васил прати sms на Попов до отиде за пощата. Нали това трябваше да е GSM на Мартин??? 

# 511
Страхотен филм, пак да се повторя! За съжаление изпуснах някой моменти заради къпането на детето, чакам да излезе в нета, ще гледам и повторението в петък. Сега мисля да се върна да гледам първите серии, че не гледах толкова внимателно тогава.
Сигурно ще пуснете анкета, но мисля, че Иво няма да убие Съни, не убиват главни герои в сериалите. Освен ако по някакви причини не прекъснат договора с актьора. И Попов мисля, че остава жив. Николов не разбрах, като отиде да стреля там на върха във въздуха, искаха да ни покажат угризенията на съвестта му ли, по-симпатичен ли да ни стане, на мен ми е много омразен тоя герой, няма по-гадно нещо от продажни ченгета.

# 512
От кой GSM Васил прати sms на Попов до отиде за пощата. Нали това трябваше да е GSM на Мартин??? 

Ами той май Мартин често сменя картите, затова и сега от непознат номер.

# 513
  • в сърцето на един мъж...

Смени с някаква друга карта, нали уж Марто сменя картите като праща съобщения, че да не го хванат.

# 514
На мен също ми е много хубав образ Иво, много по-цветен ми е от другите -  иска ми се  и той да е под прикритие, както се пусна слух. Или да бъде вербуван в следващия сезон;-)

От двете по-скоро ми се иска да бъде завербуван постепенно, така най-добре ще се види метаморфозата, която би претърпял образа му в чисто човешки аспект; колебанията и дилемите, пред които би бил поставен; преминаването от тъмното към светлото и тн.

Страхотен финал, просто нямам търпение за следващият сезон. Чудя се защо Попов не предприе нещо, след като разбра, че Николов е предателя. Защо замълча, ето кво му дойде до главата заради него...

# 515
Според мен Попов вече няма сили да се бори. Искаше да се оттегли. Не може повече, провал след провал, мислих си дали има такива ченгета и колко ли им е трудно да са предавани постоянно.
Христо Мутафчиев сигурно ще 'поеме щафетата'.
М/у Мартин и Иво има нещо, двамата сякаш си разбират колебанията и може би ще се обединят.
Иво ми се струва глупаво да харесва Съни, която е една безмозъчна овца, не разбирам защо би я харесал. Образът й, ако искахт да го направят силен, имат мн. работа, да махнат тоя малоумен поглед  на първо време, да започне да действа с мисъл.
Според мен Съни ще се върне при Джаро, не мисля, че ролята й там е изчерпана. Тя е слабото място на Джаро. Как си беше сложил снимчица в идеалното бяло на дома си. Тази история има още накъде да се развива.

# 516
  • Разпиляна във въображението

Иска регистрация, а аз вече има дузина. Някой може ли да ми го изпрати, ако го е свалил?

# 517
  • в сърцето на един мъж...
Мирел, пусни ми един мейл, ще ти го пратя Hug

П.С. Мога да пусна тук и магнита - копира се, добавя се в торента от опция - добави торент от урл.

# 518
# 519
  • София
По едно време Николов държеше телефон и  показаха СМС - НЕ ХОДИ НА СРЕЩАТА С ИНФОРМАТОРА - този СМС какво значи и от кого го е получил?

# 520
Момичета помогнете - има ли го качен този епизод някъде?

# 521
  • Разпиляна във въображението
Мирел, пусни ми един мейл, ще ти го пратя Hug

П.С. Мога да пусна тук и магнита - копира се, добавя се в торента от опция - добави торент от урл.

О, сложно. Пуснах ти лс. Благодаря предварително  bouquet

# 522
По едно време Николов държеше телефон и  показаха СМС - НЕ ХОДИ НА СРЕЩАТА С ИНФОРМАТОРА - този СМС какво значи и от кого го е получил?

искаше да предупреди петров, но в същото време получи кутията и не го изпрати

# 523

Загриза го съвестта или по-скоро не е очаквал да се стигне дотам, колкото и да е продажен - не иска Попов да умре. Искаше да го предупреди...точно тогава получи и подаръка от него... Затова и ходи да стреля и крещи после..

# 524
Момичета помогнете - има ли го качен този епизод някъде?

2-3 поста по-горе съм пуснала линк от замунда.

Общи условия

Активация на акаунт