Под прикритие - тема 2

• 56 531
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • София
По едно време Николов държеше телефон и  показаха СМС - НЕ ХОДИ НА СРЕЩАТА С ИНФОРМАТОРА - този СМС какво значи и от кого го е получил?

искаше да предупреди петров, но в същото време получи кутията и не го изпрати

А кой е Петров?

# 526
според мен пък във втория сезон ще развият отношенията между зори и иво.. или поне леко загатнаха това!

надявам се попов да не умре, но честно казано, изглежда, че и самите сценаристи нямат конкретна идея какво ще се случи по-нататък.. оставиха отворен финал за всякакви възможно развръзки!

# 527
  • София
По едно време Николов държеше телефон и  показаха СМС - НЕ ХОДИ НА СРЕЩАТА С ИНФОРМАТОРА - този СМС какво значи и от кого го е получил?

Загриза го съвестта или по-скоро не е очаквал да се стигне дотам, колкото и да е продажен - не иска Попов да умре. Искаше да го предупреди...точно тогава получи и подаръка от него... Затова и ходи да стреля и крещи после..

Ясно, мерси!

# 528
Никой ли не се впечатли,че Зори и Иво се "запознаха" Heart Eyes едва ли случайно е тази сцена с двамата- ще има развитие струва ми се Grinning

# 529

искаше да предупреди петров, но в същото време получи кутията и не го изпрати

А кой е Петров?

попов, извинявай Simple Smile

и аз мисля, че имаше загатване м/у иво и зори.
зори ми е леко противна, поведението й е на ранен тийн, не на късен...може би ще попорастне сега след това, коетро се случи с баща й

# 530
Ох страшен финал. Само, че свърши по типичният Митовски маниер, с незавършените убийства. Много го мразя това. И мен ми се насълзиха очите за Попов. Джаро е ужасен човек, няма нито чувства, нито човечност. С лека ръка разпореди да убият Съни. Болката не беше при него, беше при Иво.
Като казах Иво - голям образ, голям Захари. Най - плътният персонаж и най - реалният.  Уплахата и срама пред майка му, болката пред Съни. Сигурна съм, че няма да я убие. От друга страна ми се върнаха надеждите за бъдеща връзка Зори - Иво. ДАНО!!!
И аз си мисля, че Христо Мутафчиев ще е добър. Обаче си мисля, че Попов ще умре. Гадно е, но такова чувство има. Не  може всички да оцеляват винаги, така няма да е интересно. Още в началото на сериала си мислех, че Попов е пътник.
Николов го разяде съвест. Нека му!!!!

# 531
  • au bout du monde
Страшен епизод. Много ми хареса. Имаше от всичко.
Сценката между Иво и Зори ми хареса Laughing Надявам се да се получи нещо. София е малка,може да се видят пак Mr. Green

Ще видим как ще спаси Съни. Цял ден му беше криво  Sad И майка му като видя пистолета.

Така ми се искаше Николов да изпрати предупредителния смс Sad Усети се колко навътре се е забъркал.

А Попов, струва ми се,че може да умре...но толкова зле ли е ранен?! Джаро само го удари няколко пъти.

# 532
Така като чета, май ще съм единствена, на която не й се нрави една бъдеща връзка на Иво със Зори. Grinning  Не ми харесва това момиче /не говоря за външност/, някаква вятърничава, с типичното тийнейджърско мислене и поведение, абе детска работа... не мисля, че е подходяща за мъж като Иво

# 533
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не вярвам, че ще махнат Владо Пенев, той прави много силна роля.

# 534
  • в сърцето на един мъж...
Стела, и аз не го искам Иво със Зори Embarassed

# 535
  • София
На Зори репликата ми хареса - " Ама и аз един късмет, да ми се падне баща полицай! " - сладурка просто!  Joy

# 536
аз си мисля, че след това което и разказа баща и за иво, и след това което се случи днес с него ще бъде много по-трудно нещо между тях да се получи.

# 537
Страхотен филм. Поздравления за екипа!!! Продължавайте в същия дух, успешен втори сезон, и не само Wink Филма заслужава да бъде продаден и оценен и чужбина.

Много силен, единствено Бригада и първия сезон на Prison Break са ме впечатлявали толкова до момента.
За мен лично Биллалов прави невероятна роля, Бахаров, Пенев......харесвам и всички останали, до последния статист, кастинга е отличен.

# 538
Стела, и аз не го искам Иво със Зори Embarassed

Peace

На мен дори ми се струва нелогично да ги забъркат двамата. Тъкмо разкриха, че Иво има чувства към Съни от години явно, показват болката му от това, че ще трябва да я убие. Отделно го видяхме, че има отношения с жените колкото за единия секс именно защото сърцето си го е дал вече... а и Иво ми изглежда много дълбок като характер, от тези мъже, които обичат дълго и силно и не се влюбват във всяко срещнато по-засукано девойче.
Абе, ще видим какво ще излезе по-нататък:-)

# 539
  • Шумен
Това при мъжете е много относително мисля аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт