Под прикритие - тема 2

• 56 530
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Страхотна серия, а финалът ме остави без думи просто. Как не ми се чака цяло лято, дано по-бързо снимат втория сезон.

Попов за съжаление май е пътник. Дано да грешим де. Rolling Eyes
Николов, ако решат да го обръщат на добро ченге, ще е тъпо. Като е гад, да е гад.
За Иво и Зори - харесват ми като идея, но след като развиха линията, че той харесва Съни, вече не ми се струва логично.
Страхотни роли правят всичките актьори, направо съм очарована. Heart Eyes

# 541
  • Шумен
Като цяло родното кино в някаква степен търпи известен ренесанс

# 542
По коментарите разбирам, че епизода е бил върха  Flutter Flutter Flutter
Ще чакам с нетърпение да го качат в youtube няма да спя тази нощ от вълнение ,много ме кефи филма просто GrinningА и с нетърпение чакам вече сезон 2

# 543
Има нова анкета, може да гласувате (копирах резултатите от предната, ама след това и друго...а не ги бях запазила... Confused)

Епизодът вече е качен и на сайта.

# 544
Страхотен финал! Аз обаче си го изгледах от замундата, че не можах да дочакам да го пуснат на партито, голям студ скова, а бяхме всички навън. Пък и на всичкото отгоре закъсняха с излъчването. Не знам по БНТ от колко часа са го пуснали, но до 21.00 още не беше почнала прожекцията.

Иначе всички се появиха с изкючение на Билалов (поне до 21.00ч., докато аз бях там не дойде). Всички минаха по червения килим, снимаха ги и така. Марто се появи с гаджето си, според мен неизвестно на публиката момиче, бяха много сладки. Деян Донков беше типичен Джеймс Бонд, със смокинг, с папионка и "мутренските цайси". Милянкова... Господи, на живо е шокиращо слаба, но иначе красива. Попов голям симпатяга, захилен, сърдечен, просто страхотен! Слезе от колата, държейки за ръка екранната си половинка Simple Smile Косъма и той шемет Simple Smile
Иначе половината от Стъклен дом също бяха. Сега се сещам, че до нас си пиеше питието Дани, както и Нели-то  Laughing И Йоана Буковска беше, но незнайно защо си седеше сама, не беше при другите.
От по-второстепенните герои успях да видя Зорито и Миленита, но те не минаха по червения килим. Но пък Станислав Яневски мина, не знам защо така бяха решили. Редно е да минат всички.
Друго, друго... Ааааа, Цв. Цв. беше почетен гост, лафеше си с екипа и с Митовски. Дори и Дянков дойде.  Crazy
Колкото до това дали Попов ще го бъде другия сезон, не знам. Една дама до мен (която работи в дирекция "Кино" на БНТ го е питала, но той си мълчал като партизанин и нищо не казал).

А аз си мисля, че Мутафчиев насочи пистолет към Марто, защото си мисли, че Марто е човек на Джаро. Та ще изясняват наесен Simple Smile Ох, нямам търпение да дойде октомври, ноември. Невероятен сериал!!!

# 545
Мерси за разказа Simple Smile Само присъствието на Цвъ Цвъ не ми хареса, но...айде, ще го пропусна WinkСигурно скоро ще качат снимки от събитието.

# 546
Копнеж блазе ти!!! А Захари видя ли го? Ех исках и аз там ама НЯМААА!  Sad

# 547
Според мен обаче Попов колкото и да не ни се иска- почина. Мисля, че дори охраната с последния изстел го целна... А и това "бягай" и клюмване на главата е толкова често срещано по американските филми като за предсмъртен момент... Жалко само, че ще изгубим актьорската игра на Пенев.
Иначе нямам никакви забележки към играта на Билалов- просто нито за миг не излезе от роля- и при ареста, и в следствието, и в трамвая и въобще...

# 548
Иначе нямам никакви забележки към играта на Билалов- просто нито за миг не излезе от роля- и при ареста, и в следствието, и в трамвая и въобще...
Страхотен! За първи път го чувам този артист, но надявам се тепърва да го очаква голямо бъдеще. Рядък талант за българското кино!  Peace

# 549
Старахотен филм, страхотен финал.
Много напрегнат и жесток.
За мен Попов го дадоха мъртъв. Христо Мутафчиев ще е новия шеф на Мартин. Битката ще е още по-жестока защото той не е полицай и ще търси наистина лично отмъщение, Мартин също за Попов.
Иво за мен няма шанс да премине към добрите, освен ако Джаро не убие лично Съни и той да има повод за отмъщение.

# 550
Според мен обаче Попов колкото и да не ни се иска- почина. Мисля, че дори охраната с последния изстел го целна...
E, не уцелиха ли Мартин с последния изстрел? Самод ето дупката беше отдясно ( май) и високо ( да се направя и аз на доктор) и ми се струва, че няма да е опасно, а и се виждаше и отзад на тениската му дупка, т.е. куршумът е излязъл.
Не ми се ще да умира Попов.
Макар че според мен след като показаха така подробно как прибира досието на Мартин в домашния си сейф, следващата сцена ще е как жена му го вади оттам Confused

Сериалът много ми харесва, но на моменти има малки недомислици, които лееекичко ме дразнят. Например снощи за какво беше тази бележка, лепната в пощенката кутия? Освен, разбира се, за да я види Мартин и да знае да отиде в депото  Whistling

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 10:00 от Рокси

# 551
Аз също следя сериала с нетърпение. Не знаех, че го прекратяват за лятото.
Успокоявах се, че ще мога да гледам поне един български сериал. Очаквам ги всички
с нетърпение през есента. Яд ме е за Попов, но мисля, че той повече наистина не иска
да продължи борбата.  Иво и Зори, идеята ми се вижда инетересна. Мисля, че и майката
на Иво, ще се развие като образ. Джаро9 да си вземе пак Съни? Не знам, нямам идея.
Наесен, но кога наесен, някой знае ли?

# 552
  • срещу двата комина :)))
и на мен ми хареса много финала, въпреки че изпуснах началото. Изобщо не ми хареса идеята Иво да залюби Зори, искам да вкарат някоя нова, готина мацка специално за него  Wink

# 553
Копнеж блазе ти!!! А Захари видя ли го? Ех исках и аз там ама НЯМААА!  Sad

Ох, Захари,....страшен е на живо! Има егати излъчването! Но честно да ти кажа не можах да направя разлика м/у героят му и Захари. Все едно Иво гледах.  Crazy

# 554
и на мен ми харесва михаил билалов! не се сещам да съм го гледала някъде досега, но е много добър!
 Heart Eyes

между другото и аз не видях много добре къде точно уцелиха мартин накрая.. според, мъжа ми, е уцелен едва ли не в сърцето.. а аз видях една рана на гърба му и изобщо не изглеждаше като човек, който е смъртно ранен..

Общи условия

Активация на акаунт