Под прикритие - тема 2

• 56 531
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Не се разбра Марто къде е ранен и така се държеше, все едно изобщо не е ранен. Яд ме е за Попов. Искаше ми се да не умира никой. Малко в повече ми дойде насилието в сцената Джаро-Попов.

# 556
Ох, Захари,....страшен е на живо! Има егати излъчването! Но честно да ти кажа не можах да направя разлика м/у героят му и Захари. Все едно Иво гледах.  Crazy

Ех, еееххх, замечтах се, хахах...

Колкото и да не ми се иска /Владо Пенев направи страшна роля/ и аз си мисля, че ще убият Попов. Или ако го оставят жив, ще бъде по-второстепенен герой вече. Във втория сезон, ми се струва, ще развият сюжета по отношение на Мутафчиев, него ще изнесат на преден план.

Мартин сякаш го раниха в рамото, така ми се видя. Ама няма начин да го ликвидират и него, тъй че където и да е раната, със сигурност ще е жив.

# 557
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ох, Захари,....страшен е на живо! Има егати излъчването! Но честно да ти кажа не можах да направя разлика м/у героят му и Захари. Все едно Иво гледах.  Crazy

Ех, еееххх, замечтах се, хахах...

Колкото и да не ми се иска /Владо Пенев направи страшна роля/ и аз си мисля, че ще убият Попов. Или ако го оставят жив, ще бъде по-второстепенен герой вече. Във втория сезон, ми се струва, ще развият сюжета по отношение на Мутафчиев, него ще изнесат на преден план.

Мартин сякаш го раниха в рамото, така ми се видя. Ама няма начин да го ликвидират и него, тъй че където и да е раната, със сигурност ще е жив.

Христо Мутафчиев още се възстановява от инсулта /не знам забелязахте ли малко странната му поза/, така че, с оглед голямото физическо и психическо натоварване при снимките, едва ли ще бъде главен герой.

# 558
Да, забелязах я аз и ми направи впечатление  Peace

Обаче при положение, че убият Попов, трябва да има някой, който да балансира силите и да противостои на Джаро. Мартин не е достатъчен, затова си мислех за Мутафчиев. Но имаш право, че човекът още може да не е готов за натоварващи снимки.

# 559
  • На земята, която е всъщност звезда.
Някъде пишеше, че част от действието във втория сезон ще се развива в Италия. Полагам, че Владо Пенев ще остане, но ще включат Микеле Плачидо и Чочо Попйорданов също като централни роли.
 А на мен ми се иска да включват повече Ивайло Христов. Страшен беше, и то само в няколко сцени.

# 560
Сега в обедните новини дадоха репортаж от снощи, по-късно на сайта на БНТ ще го качат, предполагам.

# 561
Серията беше уникална  Party Hugоще съм във възторг ,филма е страхотен ама много време ми се вижда до октомври  Sad за втори сезон !
Не ми се иска Попов да отпадне (голям артист) но и аз мисля, че го дадоха мъртъв Sad.Марто беше ранен от лявата страна до рамото, но раната не е опасна според мен няма опасност за него.Само не мога да си представя със Съни какво ще стане ,макар, че  тя е главна героиня и любов на Марто не мисля, че ще я убият Rolling EyesМутафчиев влиза в роля ,но и аз забелязах , че се възстановява още човека  :Скорошно възстановяване му желая и на есен да ни радва в новия сезон на Под прикритие !

# 562
Копнеж блазе ти!!! А Захари видя ли го? Ех исках и аз там ама НЯМААА!  Sad

Ох сладкият ми той. Много плътно и реално си играе образа и се слива с него. Много е добър и хубав!

# 563
  • Пловдив
Относно смърта на Попов - в предните странички на темата имаше интервю с актьора, в което той казва перефразирам" Зрителите ще останат с мнимо впечатление че героят ми умира". Това като тема за размисъл го казвам... Иначе страхотен филм, като свърши серията направо изкрещях в къщи, че пак са ни дали да опитаме от сладоледа и са ни го дръпнали!  Относно Мутафчиев - той си е чаровник в каквото и физическо състояние да е, а и ролята му може и да е съобразена със състоянието му след инсулта - нали уж е уживял в огнен ад, и се връща от ада.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 13:27 от mama mariana

# 564

Поздрав за всички с едно емблематично изпълнение на Христо Мутафчиев от филма/пиесата Хъшове!

# 565
Снощи и ние бяхме там.  Малко впечатления:
Захари е мнооого висок  Laughing ама много. беше с приятелката си Диана Алексиева
Деян Донков и Радина Кържилова не спряха да се мляскат цяла вечер  Tired
Яна Маринова е страхотна танцьорка - не спря да се вихри.
Дани от Стъклен дом се натискаше със Зори-то от "Под прикритие"...  Thinking
Иво Захариев го мернах за малко - симпатичен е Simple Smile
Ирена Милянкова е много красива  Peace беше със съпруга си.
Пламен Манасиев също видяхме, много приятен събеседник.

Втори сезон - наесен с песен. Сега е лято и на никой не му се бачка...

# 566
Захари съм го виждала на живо в чакалнята на педиатърката ни с детето и с Диана. Честно казано тогава ме впечатли с повече отношението си към детенцето, отколкото с външността си, а и бях "заета" да се чудя това Диана ли е (изглеждаше много по-различно от на екран).
След Love.net обаче съм му фенка и много му се кефя и в Под прикритие.

# 567
ДА кажа за анкетата:
Определено ми ХАРЕСВА да гледам бг сериали, а не чуждите бози!
Определено НЕ МИ ХАРЕСВАТ прекалено отворените финали, които ни представиха и в СТ. дом и тук, както и разпокъсаните, без логична връзка продължения. Дано и тук не започне следващият сезон както Стъклен дом: с едно голямо чудене!
Никак не ми допадна финалът: нито ще оставят ли Съни да живее, нито Попов, нито кой е героят на Хр. Мутафчиев. ЛИЧНО мнение: трябваше да изяснят за Попов и Съни и да представят малко повече Мутафчиев.

# 568
Аз честно да си кажа когато Иво каза на майка си , че има момиче което харесва и тя е танцьорка си помислих  за Съни а не за Зори  Rolling Eyes не знам защо така го свързвам и ако е така смисъл Иво харесва Съни не мисля, че ще посмее да я убие.Ако не му пукаше за Съни щеше да каже веднага на Джаро когато намери на Съни обецата в леглото на Мартин Rolling Eyes а той си трайка при положение, че не люби много Мартин Thinking.Така си мисля аз пък ще видим на есен каква ще е истината Grinning

# 569
Еей, този Love.net само аз останах да не съм го гледала май. Може ли някой торент да ми подхвърлите да си го дръпна Praynig

Общи условия

Активация на акаунт