Под прикритие - тема 2

• 56 551
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Oтносно отворения финал...ами то повечето чужди продукции също завършват така, че да се чудиш какво е, като следващите им сезони започват обикновено септември. Само да не стане с нашия така, че да го пуснат чак след Нова година...нали и този сезон започна март месец...И наистина дано не е като Стъклен дом - да започне с 3 години по-късно...

Качили са клипче от снощи във ФБ.
От БНТ репортажа от обедните новини още го няма на сайта. Там Митовски каза, че не е много доволен, т.е. иска втори езон да е още по-силен. Милянкова - че е готова за втори сезон..и другите по няколко думички казаха.
А, как щях да забравя, че от Цв Цв имаше интервю - как имало добри полицаи, като Попов и Мартин и че се надява Джаро да си получи заслуженото.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 15:56 от bugsy

# 571

Симпатяги  Grinning
Хубавата Ирена  Wink
Кууул Sunglasses Wink

# 572
  • Stuck in a moment
Жестока серия!!!
Направо Джаро като извади бокса ме побиха тръпки, ужас, много беше реално...
Не искам Попов да умира, много го харесвам, дано да бъде и във втори сезон. Хареса ми как показаха връзката между него и жена му , когато тя се опари с ютията.

Гласувах с Мн. добър.
Има за доизпипване, но определено у нас сме спечелени като фенове Simple Smile

# 573
# 574
Абе дайте да направим един масов протест и отворено писмо до продуцентите да не го умиргат Попов!  Naughty На много сериали съм чувала, че в движение променят сценария в зависимост от желанието на зрителите  Sunglasses

# 575
Да ви кажа и аз не искам да умре Попов ама е време някой да умре. Защото иначе много ще олекнат, като накрая всички са живи. Предпочитам Съни да си ида ама не от ръката на Иво.

# 576
Ааа Попов снощи е бил уникален Flutter Hug Hug
Ирена супер красвиа браво,мерси за снимките Hug

# 577
финала на сезона -и в новините Peace

http://bnt.bg/bg/news/view/56086/uspeshen_sezon_na_pod_prikritie

И аз не искам да умира Попов- харесвам и актьора и героя му Peace

# 578
# 579
Да ви кажа и аз не искам да умре Попов ама е време някой да умре.
Joy Пък мислех, че аз съм кръвожадна  Mr. Green Joy
Раните на Попов не са смъртоносни  Thinking - поизбиха му зъбите, понадробиха му челюстта, малко се поизгори и поопуши, ама нищо непосилно за съвременната медицина, даже и инфаркт да е получил, не е длъжен  Mr. Green да умре
Wink

# 580
Да ви кажа и аз не искам да умре Попов ама е време някой да умре.
Joy Пък мислех, че аз съм кръвожадна  Mr. Green Joy
Раните на Попов не са смъртоносни  Thinking - поизбиха му зъбите, понадробиха му челюстта, малко се поизгори и поопуши, ама нищо непосилно за съвременната медицина, даже и инфаркт да е получил, не е длъжен  Mr. Green да умре
Wink

Не съм кръвожадна. Просто винаги когато оставят такъв финал, после се оказва, че всички са си живи и здрави. Просто след време такъв финал ще олекне и на никой няма да му е интересно, вече ще е ясно. Затова си мисля, че е време някой да умре, за да е по - реално. В живота не всички оцеляват, колкото и да е тъжно. Не казвам, че трябва да е Попов и аз го харесвам, ама друг не виждам за сега.

# 581
Джаро се скри от министъра на МВР Mr. Green
http://www.dartsnews.bg/News/5483

# 582
# 583
Зорето с нова прическа Party Party Party

# 584
Малко слънце, шегувам се  Wink  Peace

Хубаво, щом някой трябва да умре, така да бъде  Joy, щом ще е за добро(то на филма)  Joy
Ма, що точно Попов (много нелеп край - инфаркт, поне да бяха изпразнили цял пълнител в него   Mr. Green, гадно, ама героично  Rolling Eyes ) и какво ще внушат Мафия:Система 1:0
Кой ще продължи борбата от името на системата  Tired

Зорето, МЕГА яка Shocked  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт