Под прикритие - тема 2

• 56 720
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Ден за нова серийка е днес  Sunglasses

# 286
  • Велико Търново
Май нещо не съм гледала, както трябва  newsm78
Мартин откъде знае, че Николов е къртицата на Джаро в полицията?

# 287
  • у дома
Май нещо не съм гледала, както трябва  newsm78
Мартин откъде знае, че Николов е къртицата на Джаро в полицията?
И аз се зачудих същото-не е възможно да го е познал само по гласа,а нямам спомени да са се виждали...

# 288
В днeшната серия го видя как излиза от колата на Иво с едно пликче.

# 289
Уникална серия! Харесва ми динамиката на всяка една минута, харесва ми как разплетоха историята със снимката, хареса ми как беше на косъм Попов да издъни Марто пред Николов. Абе, всичко беше страхотно!
Сцената с нахлуването на полицаите в дома на Куката ме хвана за сърцето. Стана ми ужасно гадно, особено в момента, в който момченцето извади играчката-пистолет от кутията и един от маскираните насочи оръжие срещу него. Толкова истинско беше, че направо ми се сви всичко.
Чакам с още по-голямо нетърпение финала на сезона!

# 290
Оххх кажете откъде да си сваля мелодията която върви като фон на сцените между Мартин и Съни ?

# 291
Оххх кажете откъде да си сваля мелодията която върви като фон на сцените между Мартин и Съни ?
Аз си я слушам оттук:
http://www.youtube.com/watch?v=MJqwSxukwOQ&feature=related

Добра серия отново. Изтръпнах в момента, в който Попов и Николов чакаха Марто. Хубаво, че най-после Попов разбра кой наистина е предателят. Сцената с Куката и семейството му също беше много силна. Моментът , в който Куката викаше "Тате, част от партито са тея, тате" много ме натъжи. И като цяло идеята за това, че хората не са нито напълно черни, нито изцяло бели, а имат много лица, e развита умело в сериала.
И само да споделя колко много същност вече съм фен на сериала - по Нова дават Титаник, който независимо, че съм гледала n-пъти, винаги го гледам пак, ако го дават по телевизията. Този път обаче не - превключих канала с нетърпение на Под прикритие.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 22:21 от Артемида_

# 292
Аз си я слушам оттук:
http://www.youtube.com/watch?v=MJqwSxukwOQ&feature=related

Страхотна , въздействаща . Heart Eyes
Много ти благодаря .  bouquet

# 293
Аз досега не съм се разписвала в тази тема, но го сторвам, за да кажа, че последните 2-3 епизода бяха уникални. Сериалът е на няколко светлинни години пред останалите бг сериали, категорично. В началото ме дразнеха някои неща, но ги тушираха от самия сериал.
Не ми хареса копирането от  Призън брейк , подозирах появяването на Мутафчиев.

Почти съм сигурна, че не Джаро, а Хр. Мутафчиев е започнал бизнес с парите на мутрите, но защо се връща:)

Въпрос - още колко епизода има до края на сезона? Или е приказка без край?)))

И друго - Съни според мен е прибрана в някой бардак, а на Джаро няма да му издържат нервите и ще я върне обратно. Не мога да разбера защо я обича, но изглежда я обича.

# 294
Серията беше добра, но не най - добрата. Имало е и по - динамични серии. Много неща не станаха ясни, но явно ги оставят за накрая. Иначе имаше и силни моменти , не отричам. Стана ми жал за Куката, сериозно. Много грозно беше това с детето и как се развика - играчка е! Излиза, че от всички мафиоти най - мразя героя на Джаро (адмирации за Билалов) докато другите ми станаха малко или много симпатични.
След трейлъра си мисля, че в другата серия Попов ще умре и героя на Мутафчиев ще го смени във войната срещу Джаро. Много неща ме доведоха до тази мисъл.
Иначе Зори се показа като много зряло момиче като заряза онзи пубертет Милен. Браво. Ред е на Косъма. Laughing

П.П Видяхте ли коя играеше жената на Куката!? Връзкарска работа!!! Laughing

# 295

Не, аз не обърнах внимание. Коя беше жената? : )

# 296
Възможно е с изтриването на досието да се приготвя преместване на Мартин от едната шапка под другата. Очевидно полицията не е е способна да се справи, затова идва друг силен герой, който да го избута по друг начин:-) Защо обаче съобщи и на двамата за завръщането си е др. в-с:) Но май и двамата са убедени, че е умрял

# 297

Съпругата на Среброто (Косъма)! Сладурана е, ама и той е! Laughing Laughing Laughing

# 298
И на мен не ми допадна, че копираха оригамито на Майкъл Скофийлд  Heart Eyes от Бягство от затвора.

Нели, жената на Косъма.

# 299
Хванах края на епизода  Sad, Попов обясняваше на Марто, че е унищожил досието му (като в "Departed"  Grinning, ама там лошият го направи, тъй че има разлика  Wink ),така че вече Марто е сам.   Rolling Eyes
Явно нищо не го свързва вече с полицията, а мисията и на Попов и на Марто е лична, единият вендета заради приятели, другият от либоФФ  Grinning (заради Съни  Crazy).
Не ми стана ясно, как двамата разбраха за Николов?  
newsm78

Общи условия

Активация на акаунт