Под прикритие - тема 2

• 56 744
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
Харесвала съм го едно време, но с това пиене...И сега разбирам, че и един друг негов другар по чашка ще влиза -Попйорданов, и съвсем ме втриса..

# 406
Харесвала съм го едно време, но с това пиене...И сега разбирам, че и един друг негов другар по чашка ще влиза -Попйорданов, и съвсем ме втриса..

Ужас, след като изтърпяхме Йоана Буковска, сега и този:)

# 407
Хммм, сега като ме хвърлихте в размисъл не мога се сетя Иво дава ли ли са го лично как убива някого newsm78

# 408
Е, недей така  Wink Прояви малко уважение към старите хора  Grinning Тяхното поколение май го наричат изгубено (изнесе прехода на гърба си)   Confused А и съм чувала, че в тия среди много се пие ooooh!

# 409
  • Пловдив
То и нормалните хора си пийват,какво остава за творците Mr. Green Дори и младите музиканти,които познавам,си залагат доста на алкохола и тревицата Wink

Иначе аз и Чочо,и Христо харесвам много.Но Йоана не ми е много на сърцето Mr. Green

# 410
Добре защо нападнахте сега и Чочо. Едно време го обожавах. Страшен сладур беше, ама при всеки се случва да кривни от правия път. И Да в тези среди много се пие. Познавам хора от актьорската гилдия и няма някои дето да не се налива. Просто за тези знаете защото са по - известни.
Предлагам феновете на сериала да гледат постановката "Хъшове"в Народният театър. Там играе Захари, а Чочо прави страшна роля. Заслужава си.

# 411

Брях  Crazy Много философско стана в темата ... отивам да пийна Mr. Green Joy

# 412
  • На земята, която е всъщност звезда.

Виждах го наскоро и изглеждаше добре, направо като нов. Май е спрял пиенето.

# 413

аз пък днес видях Владо Пенев на бул. "Мадрид" - говореше си по телефона човека..  Sunglasses

надявам се наистина да не се появи чочо попйорданов - хич не съм му фен, а и не разбирам защо трябва във всички филми все едни и същи хора да гледаме..

# 414
  • в сърцето на един мъж...
Аз пък ще се радвам да го видя в български филм отново. А и Чочо отдавна не е играл, така че ще е напълно ново лице за сериалите Grinning

# 415
Иво да е човек на героя на Мутафчиев ми звучи интересно като идея, но не вярвам честно казано. По-скоро си мисля, че слухът от фейсбук е продиктуван от желанието Иво същност да е от отбора на добрите простичко казано. Което не мисля, че е нужно. Харесва ми, че е сложен като персонаж, многопластов и интересен.  Много силна роля прави Захари Бахаров. : ) Не го искам поставен от преди под прикритие,  а и искам да видя тепърва какво ще се случва с героя му, как ще се промени.
Марто не мисля, че ще го убият. Да,  от играта на Ивайло Захариев има какво да се желае, но в последната серия имаше някакъв напредък. Все си мисля, че ще се оправи.  Thinking Ама то пък и сезонът свършва.  Laughing Репликите ако можеше да си ги казва по-естествено, звучат прекалено заучено, наизустено. Иначе успява да покаже емоция, ама това пусто рецитиране, както му казвате тук , разваля работата.

# 416
Чочо пък във филми и сериали не е играл от много време. Пък и сме малка страна, актьорите не са много. Напротив даже в последно време много млади излязоха, преди се беше наводнило от стари муцуни, сега не е така. И аз го гледах скоро и мисля, че изглежда много добре, свеж и подмладен, пък и е доказал, че е талантлив. Не отписвайте хората предварително.

# 417
Да играе, не съм му душманин.  Mr. Green Да, спрял е пиенето  Peace

# 418
  • София
Снимките на втори сезон ще започнат края на октомври, след изборите.
Не знам защо и какво свързва сериала с изборите, но ....
Може би ще ги гледаме преди Коледа.
И Мартин нямат намерение да го убиват.

# 419
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз пък ще се радвам да го видя в български филм отново. А и Чочо отдавна не е играл, така че ще е напълно ново лице за сериалите Grinning

Тъкмо се чудех къде толкова е играл Чочо и само аз ли не съм го гледала.  newsm78 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт