БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 687
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
А има ли вариант да се ушие с кръстче, защото и аз много го харесвам, но ми е много трудно 1:1.

# 151
Аз хич не съм специалист.  Embarassed Защо да няма вариант, за ставане - ще стане, въпросът е дали ще е хубаво  Thinking

# 152
  • ГОре на черешата...
Днес си купих сп.Кулинарен журнал и там бе публикувана рецептата за тортата Ин и Ян на Мариета,  както и орехови пралини. За тези рецепти тя е наградена с ел.шприц . Браво!!!  bouquet
Поздравления , Мариета!
Доста се натъжих тогава от историята ти, много се възхищавах на тортата ти. Усещах някък тъга в това твое творение и надежда за по-добро. Но сега се зарадвах и искам да те поздравя. Поздравления! БРАВО!!!

Благодаря ти  bouquet!

Не се натъжавай, тъгата си отиде, разкарах я окончателно миналата седмица/ако има желаещи в блога ми можете да прочетете моите пътеписи/.

Завирам се от срам в ъгъла - изобщо не съм хващала иглата - първо малко попътувахме, после вкъщи тече ремонт - навсякъде е в найлони и боя и направо не ми се вади гоблена...а ми стана доста трудно нагоре без гергеф, чудя се вече как да шия Rolling Eyes...

Ето дотук съм:

Приемам всякакви идеи как да продължа нагоре без гергеф - ужасно ми се мачка така панамата...Вишенка май беше показвала една рамка дето я беше направил мъжът и - ако може да ми припомни какми точно профили беше купила, да пробвам и това...

# 153
Мариета , много красиво става!

Ако се търси парижкото кафе от Галерия бродерия, ето го :

https://picasaweb.google.com/tpetrova03/200912?authkey=Gv1sRgCIn … ;feat=directlink#

# 154
Профил - ще кажа точно кога върна мъж от работа.
А по принцип влизаш в магазин за водопроводни неща и избираш търба от пластик и 4 ъгълчета и готово.
Има варианти ои трябва заваря (няаква машина коя грее здраво, а после залевно че не отварят се) а има и те кои можеш отваряш - могаш използва различна дължина на търби и просто сменяш ги

На сама моята търба пиша
PPR TYP-3 20*2,8 mm bds en iso 15874
Ако това може няак ти помогна  bouquet

Редактирам се - мъж казва че нашата търба полипропилен, но подобре да взема PVC - нея не трябва да запаява

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 18:55 от vishenka

# 155
  • ГОре на черешата...
  bouquet

След малко ще изляза за Дребо от градина и ще мина да видя какво има в тези магазини.
Ще пробвам и така, дано се получи...

# 156

Завирам се от срам в ъгъла - изобщо не съм хващала иглата - първо малко попътувахме, после вкъщи тече ремонт - навсякъде е в найлони и боя и направо не ми се вади гоблена...а ми стана доста трудно нагоре без гергеф, чудя се вече как да шия Rolling Eyes...

Ето дотук съм:

Приемам всякакви идеи как да продължа нагоре без гергеф - ужасно ми се мачка така панамата...Вишенка май беше показвала една рамка дето я беше направил мъжът и - ако може да ми припомни какми точно профили беше купила, да пробвам и това...
[/quote]

Аз не мога да ти дам идея как да продължиш нагоре, но мога да ти кажа че много хубаво се получава! Wink
Много е красиво!
А оригинал ли е?

# 157
  • ГОре на черешата...
Да, оригинал е.

# 158
Блонди , благодаря ти за бързият отговор и за предложението.Ще разпечатам схемата предложена от ina
ina , супер, трогната съм от отзивчивостта  и на двете ви.

# 159
  • София
Доци сигурно може да се намери , но моите тигри са готова комплектовка.
Забравих smile3555  как да не похваля Сис за сътвореното от нея newsm51

# 160
  • Севлиево
Доци сигурно може да се намери , но моите тигри са готова комплектовка.
Забравих smile3555  как да не похваля Сис за сътвореното от нея newsm51
Ok, на коя фирма са тогава?

# 161
Отдавна следя темата и се възхищавам на всички,творящи красота.Имам въпрос!Шия "Парижкия пазар на цветята"на Дименшънс.Много красив и за мен доста труден.
Как шиете контурния бод? Като бод зад игла във всяка дупчица или през по-големи розстояния?

# 162
Аз като бод зад игла  Peace

# 163
Здравейте, аз със всяко появяване нещо искам EmbarassedНамерих един започнат отдаавна Мадона Феручи на Милена стил, но схемата се е размазала от стояне, някой да има схемичка? Praynig

# 164
Бях се позагубила, но ви следя редовно. Видях ,че сте се разработили здраво. Sissak новите ти графики са прелест. Я подскажи в PM ли ги правиш. Аз нямам никакво време и затова малък напредък по ангела.Закарфичих го на входната врата , за да го снимам, че вече не се събира никъде

и почти завършена пролет. От тези сезони ми остана само лятото неушито.

Общи условия

Активация на акаунт