БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 643
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • БЪЛГАРИЯ

Заповядай!

# 571
Златни сте момичета. Благодаря много ФинЕти

# 572
Етичка! Какъв този ГИГАНТИЗМ на теб нападнах? Joy Joy Joy

# 573
  • БЪЛГАРИЯ
Етичка! Какъв този ГИГАНТИЗМ на теб нападнах? Joy Joy Joy

Joy Мълчи бе, дечко!... Никога не е късно човек да стане за резил!!! hahaha (само така успях да заредя- компютърът и нетът пак се е....т!!! #Cussing out )

# 574
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
такааа. започвам с хвалбите
първа среща - финети  Hug. има суперска кака и ако ви се струва, че финети шие бързо - за това си има причина  Laughing

следваща среща - вишенка=Оля. снимка от срещата няма, защото малчо не даде две думи да си кажем, но има това

приключили с морето минахме на сухоземни срещи  Laughing - ина, кита, ванчето

а това са малки дребоси, да не кажете, че само почивам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 575
Здравейте,момичета.
Красоти показвате,за което браво.Аз не съм шила от не знам кога,но бавно влизам в моя си ритъм.Тресе ме седмокласна треска и покрай сина,въобще не можех да хвана гоблен,но от вчера пак го почнах.
Благородно ви завиждам,че не спирате да шиете,аз все не намирам свободно време.

# 576
Иии , кви сме Убавици  Laughing

Аз имам и подарък с мъниста , като го ушия , ще снимам , че нищо не се разбира още  Tired

Хубав ден на всички!

# 577
  • До сърцето...
......

Фукла!!!  Joy Joy Joy Много сте готини  Hug

# 578
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
......

Фукла!!!  Joy Joy Joy Много сте готини  Hug

Mr. Green Еле пЪ Я!  Mr. Green

а с теб кога ще се видим, убавиня моя?

# 579
Здравейте.И аз да покажа моето етапче на "Дъждовна вечер".Много бавно и трудно ми върви сега лятото-но се надявам да го довърша.Как се хванах с такова нещо-с такива тъмни цветове незнам.Зарязалал съм по-големите гоблени засега.Иска ми се да имах поне 3 чифта ръце-та да шия по много повече,но...... LaughingЧакам няколко гоблена ги рамкират в момента и аз,ще се похваля.  Grinning
Лек и успешен ден на всички!   bouquet

# 580
  • София /Абсурдистан
Дъждовната вечер е страхотна!
tomitooo поздравления!

# 581
  • БЪЛГАРИЯ
      Joy А ле лееее... Гугудке моя шарена, след "кадрото" требеше да сложиш в скоби следното пояснение: Они не ручат 'ора, само така изглеждат!!! Joy

# 582
meri1966, БЛАГОДАРЯ! Открих много красиви неща, ще се захващам за работа Simple Smile
После ще се хваля, обещавам. И като ви гледам и "слушам" колко много неща успявате, май ще се върна и аз по-активно към старото си хоби...

А тази Дъждовна вечер направо ме разби - СТРАХОТНА Е! Нямам търпение да го видя завършен! tomotooo, поздравления!

# 583
Момичета, а някой може ли да помогне със схемата на този гоблен? http://vodolei.snimka.bg/tapestries/sl-nchogledi-1.611879.24515281

Предварително ви благодаря!

# 584
  • sf
нещо ново и от мен

Общи условия

Активация на акаунт