БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Балчик
Колкото и да е банално, да се запиша, че изпуснах цели теми. Отивам да ви чета назад, момичета. При мен нещата бяха в застой- нищо не съм шила, но от вчера съм в отпуска и хващам иглата отново. Crazy

# 286
Колкото и да е банално, да се запиша, че изпуснах цели теми.

Липсата ти беше осезаема  Grinning
Още месец и ще се видим с теб, ако нещо трябва казвай да се пренася до Балчик - казвай  Hug

# 287
  • Балчик
Колкото и да е банално, да се запиша, че изпуснах цели теми.

Липсата ти беше осезаема  Grinning
Още месец и ще се видим с теб, ако нещо трябва казвай да се пренася до Балчик - казвай  Hug

Peace Пишете на лични, който ще идва в Балчик, че май нередовно следя темата.

# 288
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ето нещо готово и от мен ви 2/3 от тях в рамка
А това е етап от Сън Дано се разбира от снимката какво е  newsm78
Джемма, добре завърнала се. Наистина дълго време не се вясваше?!?!

# 289
Здравейте, нещо завършено и от мен:

# 290
Бачийска  newsm10  страхотни гобленета, а големия който шиеш сега,
се разбита какво е, но ще чакам още снимки като напреднеш  Peace

Анна, това което виждам е невероятно  newsm09
точно такива гоблени харесвам  newsm17 каква е възможността да
полуа схемата  Rolling Eyes Embarassed

Аз днес пак със сватбени истории се занимавах, и когато се сетих че трябва да снимам
гоблена, вече светлината не ми харесваше. То не че имаше много светлина днес, тук
почти цял ден валя  Twisted Evil
Утре обещавам да снимам  Peace

# 291
Ето ми и гобленчето, още не е прано  Grinning

# 292
Майка ми завърши "Малката розоберачка".На мен лично много ми хареса как стана:

# 293
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Браво на майка ти, Сисак! Наистина много хубав е станал, дори вече е рамкиран.
rony5174 Благодаря ти за подкрепата, въпреки че на първи прочит нещо не те разбрах  и за това се редактирам Sick
Дали това много много не се вижда  не се дължи на факта, че панамате е екрю и не личи какво трябва да се получи? newsm78
Определено ще трябва като завърша основните цветове да го запълня отвътре с бяло за да проличи нещо и да заприлича на "нещо".

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 10:44 от ba4iiska

# 294
  • Варна
Много красиви неща сте показали пак. Поздравления   bouquet.
Да пусна и аз етапчета докъде съм ги докарала:
, а трябва да стане ето това:
А с Шатото съм дотук:

# 295
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1636070601328.65915.1823631625   Най накрая успях да кача снимки на готовите ми гобленчета  , по -точно тези който са вкъщи  Grinning Подарените , не съм ги снимала .

# 296
Хубава колекция си натрупала Кира. Продължавай в същия дух.

# 297
  • Балчик
Ах, Марго, очите ми остават в Лейди Шато, много го харесвам и ми е в плановете, но с моите темпове на шиене, кога ли ще се осъществи. С интерес ще следя етапите ти.

sissak, не съм виждала този модел до сега, но много е хубава тази розоберачка, браво на майка ти.

kiraa, много хубави гоблени имаш. Peace

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 16:35 от Джемма

# 298
   Ох,Марго,а аз приковах поглед на иепоглифа.Многообещаващ е!
   Когато го ушиеш ми  кажи къде ще хвърлиш остатъците и модела та да ги хвана Laughing

# 299
  • Враца
Здравейте...как сме ?Ваканционно нали..  WinkИ ние така..ходим на градинка .  А пък мама шие когато и остане време Радвам се,че сеКриси се отпуска повечко да говори и не се притеснява да играес децата,че беше започнал да развива комплекси..Интензивната работа с няколко специалисти тази година даде резултат.Имам една молба..Кохлеарните импланти не са включени в списъка на здравнатакаса за отпускане на средства за ремонт,подръжка..батерий..затова ви моля да гласувате в анкетата вдясно.нека ни чуят гласа.ще ви помоля даа го предадете и на колеги..приятели и в другите подфоруми които пишете.Ето линка.. http://www.czpz.org/ Благодаря ви предварително!   bouquet

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 23:50 от margi_vr

Общи условия

Активация на акаунт