БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 764
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Троян
Благодаря ти,отивам да потърся! bouquet

# 346
  • София
Благодаря ти,отивам да потърся! bouquet

Не се мъчи, ето ги  Hug

# 347
  • Троян
  bouquet  bouquet  bouquet
Много ви Благодаря ooooh!

# 348
През горещите летни дни форума съвсем замря!Явно всички са на плажа .
Дано не пренебрегвате и любимото ни хоби!
Аз продължавам да се трудя над "Прижкия пазар на цветята",но като съм цял ден на работа върви бавно.Надявам се да покажете още красоти!

# 349
  • БГ
margi_vr - гласувах в анкетата,мила!Към момента има само 324 гласа.Обещавам ти ,че ще използвам всички компютри в офиса,за да гласувам.

# 350
  • Враца
margi_vr - гласувах в анкетата,мила!Към момента има само 324 гласа.Обещавам ти ,че ще използвам всички компютри в офиса,за да гласувам.

Благодаря ти  Hug и хубавото е ,че можем всеки ден да гласуваме.. Peace..таса ще се съберат повече гласове!

# 351
margi_vr имате и моите гласове.  Hug
Ето да покажа нещо току що завършено.http://media.snimka.bg/8981/024217990-big.jpg?r=0

# 352
  • Балчик
margi_vr имате и моите гласове.  Hug
Ето да покажа нещо току що завършено.http://media.snimka.bg/8981/024217990-big.jpg?r=0

Честито завършване, много е хубав.
Кога шиете бе момичета, моят Тадж Махал напредва с ужасяващо бавни темпове, дори нямам какво да покажа още. Уж съм в отпуска, а пак не мога да шия колкото ми се иска.

А срам, не срам - да ви акжа, че pepen още за Великден ми направи такъв разкошен подарък, а още не съм го довършила, за да го покажа. Пепи, не съм те забравила, ще го покажа, когато е готов. Много се чудих и ми се искаше да го сложа в рамка, но ми се свиди другата ти подготовка и материали да не отидат на вятъра, та чакам майка да ми го мине на машината, че не умея. Embarassed

П.П И аз гласувам всеки ден. Дано се преборите. Peace

П.П.П Кой щеше да идва към Балчик, не съм ви забравила, пишете ми на лични, че не винаги следя темата.

# 353
В тотален застой съм.Нищо не шия.Направих една малка картичка с един щъркел, но нищо друго.Затова си и мълча де  Simple Smile

rennie79 , много романтичен гоблен.

# 354
Здравейте дами  Hug. Аз да ви попитам има ли някой който да шие или да е шил гоблен на Леврон. Мисълта ми е да видя само аз ли нямам нерви за него. Тези гоблени ги гледах години наред и накрая за един рожден ден си купих един. Вярно е, че си избрах пейзаж и то с доста цветове (69бр), но схемите са ужас - пълно е с единични бодчета Twisted Evil. Понякога даден знак, го няма в близките 5 квадрачета и 80% от времето само вдявам и  раздявам за да сменям конци. Иначе признам си става 1:1 с картинката. Изкарах 1/5 от него и сега съм го зарязала, незнам до кога Simple Smile.

# 355
Техните схеми са си така - много цветове и безброй единични бодове.Почини си с нещо друго и го започвай пак.

# 356
  • Севлиево
Аз нали уж започнах един ХАЕД, та да се изкажа. Като видя един бод и наоколо в рамките на 2см няма друг си го карам с най близкия до него и около него цвят. Нямам нерви да се занимавам с пръснати бодове. Че то ще замине повече конец в подпъхване отколкото в самото бодче. Пък един бод не е фатален. Другите гоблени с по-малко цветове пак си стават хубави, тъй че да съкратя някой друг бод не е проблем според мен.

# 357
Че то ще замине повече конец в подпъхване отколкото в самото бодче
Отделно от толкова подпъхвания става дебел като килим Simple Smile

# 358
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Вече започнах да карам като Доци - ако има такъв самотен бод правя като най влизкия до него на око и го пропускам.
Момичета, не само аз явно съм в застой - не стига че е адска жега ами като се прибера от работа - готвене, работа в градината защото ако не полея ще изсъхнат, компоти и т.н.  И просто за гоблена нямам сили. Снощи съм боднала 7-8 бода и приключих.
Но събота и неделя ших една от 4-те баришники на РТО - мисля, че пепен го бе шила
Но ме мързи да го снимам Embarassed

# 359
  • София и там където не се пуши
Никакво вдяване и раздяване. Купувам си по повече броя игли и действам. Открих (за мен си) че тези гоблени които са 1:4 по-лесно ми с дебели игли, а тези 1:1 с тънки. Също като има такива цветчета с по един бод - шия с единичен конец и шия на едно място толкова пъти с колкото ката шия.

Общи условия

Активация на акаунт