БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • БГ
donsita - много е сладко това голя-я-я-мо коте!

Момичета,браво жегата не ви отказва от шиенето!

tomitooo - ей , много ми хареса тази Дъждовна вечер!Оригинал ли е,чия разработка е?

st. Dobri - страхотна обиколка сте си направили!А тези срещи с "колежки" са направо разкош, знам го от личен опит.

Хубава и отморяваща седмица ви желая ,момичета!  bouquet

# 586
tomitooo ,гобленът "Дъждовна вечер " е разкошен. Оригинал  ли е и на  коя фирма ?

# 587
здравейте! аз пак се промъквам само за малко, защото имам нужда спешно от ръстомер на рибката Немо. може ли някой да помогне?
благодаря предварително!  bouquet

# 588
  • Плевен
Времето е топло та чак пари , във форума няма никой  Crossing Arms но аз ще си попиша  JoyБих ви почерпила с по едно кафе ,но времето сега е само за студена  beer beer3 beer2 cheers beerможе и сладолед ,но не намерих емотиконче  Mr. Green

donsita -няма как да не се изкефи човек на този сладур   bouquet

tomitooo - ех че е готино в тази жега да гледаш твоето произведение!Става много красиво  Peace  bouquet

st. Dobri - или както аз си те знам Гуденце, чудесни снимки , а и героите в тях са все Убавици/ с тебе разбира се/ .Да ви схруска човек Hug JoyКога ли ще ме огрееш и мене с едно посещение/хич не те искам вече  Wink/

Финети - такава красива жена , а сложила снимки -гигант Mr. GreenОбади се и ще те научим,та аз нали от тука съм се учила ,нищо не знаех и не можех в началото,но момичетата ми помагаха всеки път когато питах за нещо  newsm20

Дойде и моят ред да се похваля  BlushХвал, хвал ,по-рано все така се хвалехме  с ушитото от нас или с получени подаръци  Grinning

Участвах в една томбола при рускините и за моя радост /за първи път ми е / се класирах  Peace

http://violetgold.blogspot.com/2011/08/blog-post_7428.html#comments
Ето с това взех участие

А това е наградата ми и удоволствието че съм участвала ! Blush

Лек и прохладен ден ви желая на всички!

tarzanka -отивам да ти търся схемичка  #Crazy

# 589
  • Плевен
tarzanka - нямам идея коя е рибката Немо ,покажи поне картинка ,но открих тези ,ако ти допадат ще ти ги сваля и кача тука .Те са на Вервако ,лесни за изпълнениеV

Ако искаш погледни и тука може да откриеш това което търсиш.
http://club.osinka.ru/search.php?forum=57&q=%F0%EE%F1%F2%EE%EC%E5%F0%FB
Успех.

# 590
  • Варна
Пепен,с този великолепен органайзер как няма да спечелиш...Супер е! А наградата също е много интересна и полезна.
Донсита,много е красиво това тигърче.
Томито,Дъждовна вечер се получава много добре...като картина.
Аз наскоро завърших едно коте на Вервако. Ще ви го покажа като го изкъпя и изгладя.

# 591
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Pepen, поздравления за спечелената награда.   bouquet Както винаги, ти ме изненадваш с приятните и свежи идеи - сега и тази бродерия е прекрасна.
Прекрасни са и всички други  неща на всички момичета.   bouquet
Аз продължавам с моя Сън - почти му се вижда края, но тук е прекалено топло, сега е сезона на правенето на зимнина и май повечето ми свободно време отива за това. напредвам, но бавно. Embarassed

# 592
  • Севлиево
Топло, топло, ама до края на седмицата ви обещавам да снимам готов Сън  newsm44
И после спокойно да отпускарствам с Виолетовия здрач newsm68

# 593
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Топло, топло, ама до края на седмицата ви обещавам да снимам готов Сън  newsm44
И после спокойно да отпускарствам с Виолетовия здрач newsm68

Е, браво! То все някой от нас трябваше да го свърши скоро.... (но не съм аз)

# 594
  • БЪЛГАРИЯ
........
Финети - такава красива жена , а сложила снимки -гигант Mr. GreenОбади се и ще те научим,та аз нали от тука съм се учила ,нищо не знаех и не можех в началото,но момичетата ми помагаха всеки път когато питах за нещо  newsm20

Дойде и моят ред да се похваля  BlushХвал, хвал ,по-рано все така се хвалехме  с ушитото от нас или с получени подаръци  Grinning

Участвах в една томбола при рускините и за моя радост /за първи път ми е / се класирах  Peace

http://violetgold.blogspot.com/2011/08/blog-post_7428.html#comments
Ето с това взех участие

.....
Лек и прохладен ден ви желая на всички!

ЕВАЛА, момиче! newsm10 Както и друг път съм казвала: шапка ти свалям! Да биеш рускини, при това на тяхна територия, си е истински подвиг! Още веднъж- поздравления и респект! smile3501

Що се отнася до снимките ми, вече споменах, че имам проблеми и с Нет- а, и с компа smile3511 ... Не е от лаизъм и незнание! Пак се извинявам, ако съм нарушила душевния баланс на естетите! Peace

# 595
  • Варна
pepen   И аз се зарадвах с тебе,Страхотно си се представила и с радост да си уползотвориш наградата,

# 596
  • Пловдив
Чудесни новини, pepen   - поздравления!

# 597
Pepen поздравления за наградата   bouquet
В последно време показваш различни техники на бродиране  и много оригинални неща.  #Crazy
пожелавам ти още доста спечелени конкурси. Hug

# 598
Браво и от мен, pepen, то си е за хвалене Simple Smile

Нещо скромно и от мен, така из между другото: 

# 599
pepen, да ти е честита наградката и с бързина да си я оползотвориш! аз не търся нищо конкретно, но това, което си ми предложила, много ми харесва. ако даваш и двете ще си ги сваля. сега отивам да разгледам и линка, който си ми пуснала.  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт