БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Плевен
Благодаря ви момичета за добрите думи  bouquet

dion - поздравления за красивия гоблен   bouquetТи на това като му казваш "скромно", направо си е суперско  PeaceА в тази жега като размятате тези гоблени с водичка ми става едно свежо  Hug

tarzanka
- качих ги и двете в дъмпа , ако имаш проблем кажи ще ти ги пратя по имейл .Момичето не ги е качило с голяма резолюция ,но са четливи.Но могат да се намерят и с по-голяма ,пробвай и кажи .

http://dump.ru/file/5341811

Давам ти и адреси в дъмпа с цял куп ръстомери , единствения проблем е че не виждаш картинката .Вярвам че ще се справиш и ще си харесаш нещо .

http://dump.ru/search/all/%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%8B/

ФинЕти - мое сладко изкушение  Heart EyesНе се вълнувай , "душевния баланс " го компенсираме с красотите които показвате ,другото е за закачка  Peace

doci
- браво мила , нищо не те плаши  smile3501 smile3525Свършвай го този "Сън" белким и ние се събудим и почнем по -бързичко да шием  GrinningТрябваше първо за ушиеш "Виолетовия здрач" и после "Сън", нали първо се здрачава и после заспиваме  Simple SmileОчаквам с нетърпение да покажеш съня и започнатия нов гоблен Hug

# 601
pepen, много ти благодаря!!!  newsm20 само номерата на цветовете ги няма, но вярвам, че ще се справя с това   bouquet а за да ми излезнат точно размерите, как и на каква панама се шие?

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 19:51 от tarzanka

# 602
  • Севлиево
Лятото е моето време за гоблени, за това съм бърза. А и на последните две схеми се засилих доста. Само него шиех. Изпран е и сега съхне. Най вероятно на обед ще го снимам, че и аз нямам търпение да го видя без чертите.

# 603
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
.. а за да ми излезнат точно размерите, как и на каква панама се шие?

Hug ший на каквато панама ти е по-удобно. уший картинките, а после отмери със сантиметър и си отбележи къде да ти се паднат цифричките Wink

# 604
tomitooo ,гобленът "Дъждовна вечер " е разкошен. Оригинал  ли е и на  коя фирма ?
Благодаря ви на всички.Не е оригинален гобленът-аз си направих комплектовката.Намерих схемата в руски сайт.Видях го ушит-има го в два варианта.Единият вариант го имало във списание мисля Гобленов свят.Ако някой иска схемите имам ги и в двата вариянта.Нямам идея на коя фирма е.По схемите никъде не пише за съжаление.
Лека вечер на всички! Simple Smile

# 605
здравейте! аз пак се промъквам само за малко, защото имам нужда спешно от ръстомер на рибката Немо. може ли някой да помогне?
благодаря предварително!  bouquet
Аз имам ръстомерът на рибката Немо.Но е без номерата на конците-и издирвам ключът,ако някой го има.а също имам схемата само с рибката Немо.

# 606
St. Dobri, благодаря ти, верно, че и преди си го казвала това... ти що си си сменила името?

ами  #Shocked #Shocked #Shocked аз досега се борих и повече от това не можах да направя... я помагайте кой както може...

да поясня - писала съм номерата в първата колона на DMC, а на втората - на Anchor. В първата колона пише на нидерландски език, а във втората - на френски. това успях да установя. но няма съответствия по име на тези, на които не съм писала номера. който може, да помага.

# 607
Здравейте момичета  Hug аз един ден да не надникна
и като отворих форума се изненадах приятно   bouquet
Радвам се да видя толкова добре свършена работа  Peace
Аз съм изоставила малко шиенето, но повярвайт еми
не по мое желание, просто имам доста работа  Sad а така
ми се шие  Praynig но както се очерата няма да е скоро!

Сега да почерпя, че днес пораствам с една годинка  Hug

# 608
  • Севлиево
rony5174 Честит рожден ден   bouquet
Ето го и него, изпран изгладен и чака за рамка  newsm68

# 609
Браво pepen. Страхотни награди!

Ето и едно етапче от мен на тези слънчогледи.

doci Много е красив гоблена. Поздравления!

# 610
tinkie Слънчогледите са ти страхотни Simple Smile. Искам да помоля ако имаш възможност, би ли ми услужила със схемичката им и легенда. Предварително благодаря, ако се отзовеш   bouquet
Пощата ми е boriana_bosakova@abv.bg

# 611
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Doci Прекрасно! Поздравления!
 tinkie Слънчогледите са много свежи!

rony5174 Честит рожден ден! Да си жива и здрава!

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 11:43 от ba4iiska

# 612
tarzanka  за сега успях да открия само 4. donkeroker - 781 на DMC

# 613
rony5174, да си жива и здрава, вечно млада, да те съпътстват само успехи и късмет!

doci, страхотноо е, браво!

tinkie, много хубаво става! дали може да споделиш схемка? дъщеря ми е влюбена в слънчогледите и за рождения ден все иска слънчогледи да й купуваме... ще се радва на такъв гоблен. аз мислех на ван гог слънчогледите да й ушия, но този повече ми харесва.

дelfin4e, супер си, все пак е нещо, много ти благодаря!

# 614
rony5174, честит рожден ден! Много щастие и любов nbirthday 

Общи условия

Активация на акаунт