Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 94

• 33 071
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро!

# 31
Страхотни снимки, закуска,  Hug, от мен музикалното оформление като за романтици Heart Eyes
Нали има вода, мога да си плувам цял ден в него Joy

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 09:32 от nikita1

# 32
  • София
Добро утро на всички патета   bouquet Аз почвам да хапвам от закуската на късметчето и ви изпращам

# 33
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добър ден  Hug

http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2011/06/13/ezel-344968646824

вече ако знам кога ще свърши филма, трамвай да стана. в програмата 70-ти е даден за понеделник... ония фрагман какъв беше идея си нямам newsm78

# 34
E как, не може да бъде по друг начин, гадахме толкова време за всичко, няма да изневерят на себе си ,пък било то и за броя на епизодите и кога и кой е последен Joy Joy Joy

# 35
Добър ден  Hug

http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2011/06/13/ezel-344968646824

вече ако знам кога ще свърши филма, трамвай да стана. в програмата 70-ти е даден за понеделник... ония фрагман какъв беше идея си нямам newsm78

Сещам се за един фрагман на Мелодията- с порасналата Мелек От него, поне аз в началото се бях заблудила за трети сезон, та рових и така стигнах до Езел- пак заблудена, писала съм тук как си мислех, че Кенан , след като се гръмна в деня на сватбата на Ламия и Джем- е този, на когото махат бинта. Още повече, че там пишеше Кенан/ оказа се, че артиста е Кенан, ама нали още тогава съм била си била патка Mr. Green да не говорим, че във фрагмана беше и Иийт
 Та и на фрагманите им не знам колко да верваме Пък на Байрактаров #Crazy

# 36
Страхотни снимки, закуска,  Hug, от мен музикалното оформление като за романтици Heart Eyes
Нали има вода, мога да си плувам цял ден в него Joy

Прекрасен поздрав Simple Smile   bouquet

# 37
Здравейте  Hug
И аз като виви се сещам за фрагманите от Мелодията и за това си мисля че този
фрагман просто показва че наближава края на Езелqпоне така ми се иска де Tired

# 38
Eпизод  70 - Ezel

# 39
# 40
Ezel ve Eyşan birlikte olmaya karar verirse, dünya buna ne der? Ezel bu sorunun cevabını aramaya başlar. Herkese gider. Oysa asıl sorması gereken soru şudur: Ezel ve Eyşan birlikte olmaya karar verirse, Cengiz bununla nasıl yaşar?

Ezel yıllardır hasretini çektiği hayatı kurmaya çalışırken, Cengiz de bir kez daha Ezel'den o hayatı almaya çalışmaktadır. İkisi de kararlıdır. İkisi de pes etmeyecektir. Ancak sadece biri yasak olanı yapmaya cesaret edecektir. Sonun başlangıcı tek soruda gizli... Aşk mı daha güçlüdür? Nefret mi?

20 Haziran akşamı yayınlanacak 71. bölümüyle, muhteşem bir finalle ekranlara veda edecek olan Ezel, finalden bir önceki bölümü olan 70. bölümüyle 13 Haziran akşamı ATV ekranlarında olacak[/color]

Ей тука пише първо 20, после 13 юни, обаче не разчитам на гуглето за точен превод
Ако намине някой от златните момичета- преводачки Hug, моля кажете

# 41
Embarassed Rolling EyesМного ще ми е мъчно и за Дженго,че трябва да се раздели едва ли не с Джан,все пак той го е отгледал...
Трябвало е да му кажат още в началото за Омер,че е починал и че той му е баща,какво сега ще го травмират детето...
От една страна има право и Омер,от друга пък Дженго му е бил досега баща...кофти случка Rolling Eyes

# 42
До колкото разбрах в понеделник ще има епизод , а на 20 юни ще е финала .

Според мен факта , че Омер ще бъде вече също баща на Джан в никакъв случай не значи , че Дженгиз трябва да излезе от живота на детето . Не трябва да се приема по този начин , просто ще има справедливост Омер ще може най-после да има дето което , ако знаеше че съществува никога не би зарязал . А Дженгиз ще е бащата , които го е отгледал до тази възраст и който ще е винаги до него .

# 43
Даж, точно това и аз пишех за статията. Peace

Иначе сега прочетох по-пълен превод на йозета във фейса на английски и явно ще има сблъсък Езел - Дженгиз:

Докато Езел се опитва да си върне живота, за който всички тези години, Дженгиз ще се опита още веднъж да му отнеме този  живот. И двамата са решени (непоколебими).И двамата няма да се откажат. Но само един от тях ще посмее да стори това, което е забранено. Началото на края - само отговора на един въпрос е скрит:
Кое е по-силно?- Любовта или омразата  Peace

# 44
  • София
Ezel 70.Bölüm Fragman

Общи условия

Активация на акаунт