Вчера дори два пъти се изака в него. Купих и гащи, много ми е жал да я държа с памперс на тея жеги. За сега като по часовник пишка на 40 минути, ако не го хвана пишото- бърша, ама поне мисля, че на нея ще й е по- добре.

Ако някой знае от къде в София може да се намери, хубаво проверено месо да казва. Или някой от вас отглежда и продава, пак мога да си купя. Лека от нас.
Много неприятно и все по-малко сигурна се чувствам там. Оглеждам се, ослушвам се, гледам все да сме по оживените пътеки.
Тръгнали са 2 горни едновременно и Сияна е с Т 37,5 от вчера,педито каза ако вдигне повече да и давам Панадол или Нурофен,но детенце само спинка и пъшка незнам какво да я правя.
Мажа венците с едно гелче което уж успокоявало,но ефект само 10 мин най- много.Може ли някой от вас да ме посъветва за някакво по ефикастно гелче и как да свалям Т без лекарства.За сега слагам чорапки с оцет на крачетата и това не помага...Моля ви някой ако е имал такъв проблем да сподели как се е оправил,че вече се отчайвам.. Препоръчани теми