Едвам издържам вече, какво му стана тези дни, не знам
Скок в растежа ли е, какво ли е, кърмата ли не му стига ,зъби ли са, но се надявам скоро да започне да не се буди толкова често 
и сега познайте прибрахме се в 4-5ч в 8ч станах и сega газ с количката в моркста...направооо едва гледам но моя човек си иска разходките... отпразнувахме му половин годинката снощи...поздрави поздрави цялата дискотека разбра че синът ми става на 6м
азз от както се е родил чак сега излязохме все се притеснявах да го остава...

Всеки пък като напишеш нещо по въпроса за захранването си го копирам и си го записвам. Страшно полезна информация даваш
, знам какво ви е. Баткото ми беше така, което ме навява на мисълта, че просто момчетата са си с характер. Искате ли да проверим дали наистина съм права и дали наистина момчетата са по-трудни на приспиване и се будят повече през нощта
. Калинче винаги има изключения

) 
ама си е вярно.... 
Сега и го готвя домашно и тя омита около 190 гр...
Снабдяват ме със селски зеленчуци, затова и бъркам тиквичка, моркови, картофи, сладка тиква и т.н.
Направо щях да го убия...
Питам го, защо е оставил сестра си сама, а той ми казва, че уж ме видял да влизам в стаята....Абе дете, какво да го направя, накарах му се, ама явно не мога да разчитам на него. Нали на Сияна и няма нищо, това е най-важното.
, ама аз си имам едно на ум вече....

Виждам,че обсъждате пюрета,захранване.Аз я захраних вече,до момента яде всякакви "нежни" зеленчуци или по точно недразнещи стомаха,яде плодови пюрета,оризова-безглутенова каша,че даже и жълтък,също сокчета,само месото ни остана.Да се похваля вече си имаме 2 зъбчета.
А да не кажа,че и с проходилка обикаля вече.
В петък сме пак на инжекция,миналия път вдигнахме поликлиниката във въздуха,като запища,още преди да и я бият,ужас.Мама Ива този прач да не се дължи на зъбче,че при нас беше така с първото,2-3 нощи под ред рев,рев,незнаех какво да правя.
Препоръчани теми