Отговори
# 75
Здравейте момичета:)

Пак това куцо време,направо ми се реве...Добре че дойде баба ми пак за няколко дни че сама по цял ден с този каприз щях да се смажа:)

Анич,мила,мисля че можеш след 2-3 дни да пробваш тиква с морков.А чист морков изчакай поне седмица и тогава.Ако приеме микса тиква и морков добре,тогава дай моркова.Да не се отврати сладура.Алексче така се отврати от тиквичките с картофи от пащърнака...плюе и прави едни физиономии...За кашата неото ми каза към месец след пюретата да дам.Безглутенова на която и да е марка.Почва се с 2-4 лъжички,после 6-8 и така за около седмица се стига до около 150 г каша.Пиша го защото знам че те вълнуваше:)

Ох тези нощи милата много зле спинка ама поне не се буди,само мен ме държи будна с мрънкане.

Пипи,супер са статиите дето си постнала:)Това ме успокои че постоянното разнасяне и игра с нея,както и приспиването с люлеене, могат да имат и положителни страни;)

Хайде че ми се размърда в ръчичките и не мога да пиша вече:)сега ще се мажем с пюретата:)

# 76
  • Пловдив
Здравейте , мами

Ние днес ставаме на 6 месеца   newsm44

мама Ива, ние също сме така . Имах чувството, че снощи се буди през 1-2 часа, по едно време не знаех къде се намирам, толкова много ми се спеше. Пробвах го да го кърмя легнал, но не , иска да го гушна  Crazy Едвам издържам вече, какво му стана тези дни, не знам  Whistling Скок в растежа ли е, какво ли е, кърмата ли не му стига ,зъби ли са,  но се надявам скоро да започне да не се буди толкова често  Praynig

ANGYA, и аз ще ги взема тези лепенки да ги пробваме, че и на мен не ми се иска да го мажа  Peace

# 77
здравейте майчета аз вчера му взех спрей против комари на чико  Flutter
аз пък да ви се похваля нали бяхме на детски рожден ден снощи... и от там решихме да ходим някаде да избухваме...ййй айдеее бебетата при бабите  Laughing цяла вечер купон моя малкия като заспа в 22:00ч снощи се сабуди чак 8:00ч сутринта  Grinning и сега познайте прибрахме се в 4-5ч в 8ч станах и сega газ с количката в моркста...направооо едва гледам но моя човек си иска разходките... отпразнувахме му половин годинката снощи...поздрави поздрави цялата дискотека разбра че синът ми става на 6м  Grinning азз от както се е родил чак сега излязохме все се притеснявах да го остава... Whistling ooooh!

честито полугодие и на останали бебоци  Hug

# 78
Кимбарли  Hug Всеки пък като напишеш нещо по въпроса за захранването си го копирам и си го записвам. Страшно полезна информация даваш Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet

# 79
  • Шумен
Момичета, благодаря Ви  за изразените мнения!

# 80
  • Canada
Здравейте и в тази тема!
В анкетата гласувах с "друго", за да видя отговорите, а всъщност още не съм захранила. Завидно разнообразие пюрета, в Канада се броят на пръстите на едната ми ръка.
В момента сме във Варна и се чудех дали някой може да ме ориентира от къде да купя био пюрета или био зеленчуци, които да започна да предлагам на Сара?
Четох етикети в Кауфланд, но то свят да ти се завие от видове, а в същото време не намерих еднокомпонентни пюрета, дали аз нещо недовиждам?
С баткото започнах със сладък картоф, бих искала и със Сара, но не се сетих да си донеса.

Иначе,ние сме на 5 лъжички тиква вече и даже вчера си чакаше за още,исках да попитам ,удачно ли е , след като съм въвела тиквата вече и ми отказваше морков с отвращение , да пробвам микс тиква с морков?Дали ще го приеме?И ако го приеме , след колко време да предложа чист морков?
Според мен няма нужда да даваш чист морков, счита се за въведено дори в смес. Hug

# 81
Angya,откъде купи бънджито на стойка?Такова искам и аз да взема че това което имаме й е тъпо и не стои много в него...нашето е съвсем просто за каса на врата дето са.

# 82
Angya,откъде купи бънджито на стойка?Такова искам и аз да взема че това което имаме й е тъпо и не стои много в него...нашето е съвсем просто за каса на врата дето са.

Калинче, в хиполенд имаше такива бънджита. Малко трудно открихме  такова за момченце, но  розови имаше в изобилие ... поне във Варненските им  магазини.

November Rain , ето  ти линкче към био магазин.  
http://www.balevbiomarket.com/

Ние днес се разбихме с малкия и  вуйчо му  ходихме мин 10км и сега всичкото  крак ме  боли  Joy

hahaha hahaha Joy  

ivka_007 , честито ви полугодие Simple Smile 

# 83
Здравейте момичета,
За захранването: досега съм дала тиква и морков. първите 3 дни не ги прие с особен ентусиазъм, но вчера и днес омете по ес.дно бурканче от 125гр. с голям кеф и след тове се кърмихме.
За спането: Не мога да се оплача от детето, сутрин става към 7-7,30, спи 30 мин,ти към 11ч, после има един дълъг сън по обяд и вечер заспива към 9,30. Буди се веднъж и се кърмим.
Ивчета Hug , знам какво ви е. Баткото ми беше така, което ме навява на мисълта, че просто момчетата са си с характер. Искате ли да проверим дали наистина съм права и дали наистина момчетата са по-трудни на приспиване и се будят повече през нощта newsm78 newsm78 newsm78. Калинче винаги има изключения Hug Wink

# 84
  • Пловдив
Кате, май има нещо такова, че момчетата са по-капризни и са големи глезанковци  Mr. Green Първо мама ги дундурка, после  жените им , изобщо цял живот висят на нечия цица   hahaha

# 85
Кате, май има нещо такова, че момчетата са по-капризни и са големи глезанковци  Mr. Green Първо мама ги дундурка, после  жените им , изобщо цял живот висят на нечия цица   hahaha

хаха , абсолютно си права.. такива са мъжете!! Ето защо те не раждат деца Simple Smile)

# 86
  202uu  Joy Joy Joy ама си е вярно....

# 87
ДОБРО УТРО! ЛЕКА И УСМИХНАТА СЕДМИЦА!  Hug

# 88
Добро утро,  wavey

За пюретата, гласувах за Hipp, макар че вече Сияна яде зеленчукови домашно производство. Захраних с Hipp, но харесахме само тиквата и моркова + комбинация от двете. Да бяхте видели колко отвратена беше, когато се опитах да и дам тиквичка с картоф на Hipp Confounded Сега и го готвя домашно и тя омита около 190 гр... eat Снабдяват ме със селски зеленчуци, затова и бъркам тиквичка, моркови, картофи, сладка тиква и т.н.
Плодови давам на Ганчев, там няма претенции, нали е сладичко... Днес мисля да и дам за първи път няколко лъжички каша.

Мама Ива, мисля че този ваш рев е някакъв период, защото и Сияна е имала такива кризи, без да има конкретна причина за това.

Сияна също реве, когато ме изпусне от поглед и изляза от стаята. Много се дразня на моменти, защото зная, че реве от инат. Пробва ме, дали ще дотърча веднага. Първо реве малко, млъква да види дали съм дошла, после пак почва, да не би да не съм я чула. В момента, който вляза в стаята, се ухилва до ушите и забравя че плаче. Тя също на моменти не иска в никой друг, освен в мен. Дори в баща си... ooooh!

Ние преди 3 дни направихме първото си падане от спалнята. Оставих я с батко и да се гледат и отидох набързо да хапна. Докато си мия чинията, чувам адски рев. Отивам в спалнята, няма никой там... Сияна паднала на земята и реве, а батко и, представете си, отишъл в своята стая и гледа детско. doh Направо щях да го убия... #Cussing out Питам го, защо е оставил сестра си сама, а той ми казва, че уж ме видял да влизам в стаята....Абе дете, какво да го направя, накарах му се, ама явно не мога да разчитам на него. Нали на Сияна и няма нищо, това е най-важното.
Той баткото като му казах, че няма никога повече да му дам сестра му да я гледа, тръгна да се моли да му дам още един шанс Praynig, ама аз си имам едно на ум вече....

newsm74

Аз против комари взех гел за мазане на Чико. Тук при нас май друго не предлагат, а не мога да оставя без да мажа с нещо, защото който е идвал в Русе, той знае за какви хищници-комари става дума... Има и едни машинки-анти комарини, които също са на Чико, струват около 20 лв., могат да се закачат на количката или на детето като проходи. Но от майки зная, че не е много ефективно, пък и бързо му свършват батериите.

# 89
Здравейте майчета  Hug Hug
Нещо все не ми остава време,нито да влизам да чета,нито да пиша,нито нищо.Сияна спи само след обяд вече и малко сутрин, та успявам да се поразшетам в къши,иначе.... Crazy Виждам,че обсъждате пюрета,захранване.Аз я захраних вече,до момента яде всякакви "нежни" зеленчуци или по точно недразнещи стомаха,яде плодови пюрета,оризова-безглутенова каша,че даже и жълтък,също  сокчета,само месото ни остана.Да се похваля вече си имаме 2 зъбчета. Grinning А да не кажа,че и с проходилка обикаля вече. Laughing Така лошо ме издаде пред педито,че умрях от срам, по-миналия месец, като започна да скача  Embarassed....жената ме изгледа едно лошо,ама нищо не каза Grinning В петък сме пак на инжекция,миналия път вдигнахме поликлиниката във въздуха,като запища,още преди да и я бият,ужас.Мама Ива този прач да не се дължи на зъбче,че при нас беше така с първото,2-3 нощи под ред рев,рев,незнаех какво да правя.
Е хайде приятен и усмихнат ден от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт