А урина взехме по случайност тази сутрин, стана много лесно - издебнах го точно се събуждаше, свалих памперса и го облегнах на една възглавница и чакам с чашката на чурчето. Не усети, че има чашка - аз я взех от 15мл от аптеката и успяхме да я напълним до половината. Ама си го знам, че винаги след събуждане чурка. Цялата работа за 1 мин чакане

Ихууууууууууу
храним се с изцедена кърма. Яде 6 пъти. Цедя се 5 пъти само през деня. Сутрин изкарвам за 3 хранения, през останалото време изцеждам по около 100-120мл. Като започнах да не изцеждам всичко сутрин - през останалото време скочи на 180-220мл. И по-напрегнати си чувствах гърдите така. И пак се събира много. Опитах да прескоча едно цедене и излязохме на разходка за по-дълго - но направо щях да избухна
Ще пробвам да не изцеждам всичкото мляко, но се притеснявам да не би да му давам само от предното, което не е толкова хранително

с исканията си за нормално раждане след секцио, нормално раждане без окситоцин
, кърмене на поискване/за това бях се карала с една докторка,тя ми се налагаше да кърмя под час/ , дълго кърмене и късно захранване, и най-вече моят анти ваксинен мироглед. 
ХИих да де ще давам , ако иска... Днес игзпи цели 10мл нектар от праскови в 10.30ч. 

)
)
...ноо за сметка на това едва изяжда 120мл мляко през другото време
При слаби отклонения не се пият лекарства, при по-сериозни малко железен препарат по лекарска преценка и пак се оправят нещата
Препоръчани теми