Повечето пъти още щом ме види и започва да мрънка и да стиска устни 
Било вирус който трае 3 дни с Т 37,5 или 38гр и след него избиват въпросните пъпичици (обрив),но до 5 дни изчезват напълно.Не и изписа нищо само калции,защото вирусът бил изчезнал и това е в следстсвие от него.Казвам та ако някой не дай си Боже изтърпи всичко това да си знае,че е вирус,а не както аз мислех алергия,че даже и шарка... 
Добре че вече сте си в къщи,че и то и ти да се успокоите,дано да не се случва повече,да не се тормози мъничето 
Също така не било хубаво и дълго време да се пасират храните, защото децата свикват и после дори и малко парченце да има, не искат да ядат и го плюят . 

Моля, някой ако има наблюдение от модел или марка
);
не знам защо така,дано свикне
не знам защо така,дано свикне
Ако някой има идеи - очаквам да сподели....
ама нали все си мисля, че гладен си остава..... Какво да го правя 
.Не че Сияна е по послушна,но....няма да се оплаквам.Днес като,че ли е по добре.Мисля обаче,че обривчето я сърби,защото само си търка телцето и все гледа да лижи по коремче,ама може и да си втълпявам вече
ама нали все си мисля, че гладен си остава..... Какво да го правя 
Моля, някой ако има наблюдение от модел или марка
Струва около 18 лева, не помня точно. За сега се оползотворява максимално и то без драми
. Много съм доволна.
Също така не било хубаво и дълго време да се пасират храните, защото децата свикват и после дори и малко парченце да има, не искат да ядат и го плюят .Препоръчани теми