, а да си призная и четенето
. Приключих семестриално със следването си по право, имах много тежки изпити, за моя радост взети успешно. Сега ми предстоят 3-те държавни изпити, но и с това ще се справим, само да сме живи и здрави.
. Избутва понякога с език, като се сетя каката ни как лапаше лакомо, без никакакво разхищение на храна, а сега Никчо 1/3 от пюрето е я по него, по косата ми, дрехите ми. Да не говорим че с пълна уста решава да ми покаже как хубаво бръмчи, сещате се както става наоколо. Кърмя го, нощно време продължава да се буди по 1 път за хранане. Не че толкова яде, по-скоро май ми е станало навик, понеже суква, суква и заспива още на гърдата. Не мисля, че е гладен чак толкова.
. Отива до набелязаната цел, ама не иска да ходи, взех да се притеснявам вече, докога така ще скача като заек
.
.
Досега не съм й давала АМ. Какво бихте направили вие?

Досега не съм й давала АМ. Какво бихте направили вие?

много странно изглежжда даже напипвам отгоре като зъб ама нали ми е първо детенце и не знам как трябва да изглежда -преди даваше да му чешкам венеца ,обаче от 2 дена въобще не дава да пипна,явно много го боли милото

Влизам ,чета ама като никой не е писал не ми идва и на мен музата ... то е ясно, че сега никой няма време с тия малки и палави бебоци
Май ще трябва да се забързам с въвеждането на храните, че да стигаме по-бързо до по-вкусната част за да има мира. Иначе засега сме на плод и зеленчук. От няколко дни му давам и пъпеш в сурово състояние. Много го харесва. Днес съм решила и диня да дам. Малко се чудя за праскова, но май и за нея ще се престраша да я дам сурова. Иначе започнах аз да си му приготвям пюрета и много му харесват. На обяд му давам едно малко бурканче от 120гр и после следобедното хранене започва с нещо плодово (банан или пъпеш ) и после мляко. Беше започнал през нощта да пропуска по някое и друго хранене, дори имахме един ден само с 5 хранения, но ето че от 2 дни пак се буди по 2 пъти да яде и през нощта. Не мога да го разбера. Както и да е, поне засега не е кисел и яде и заспива. Зъби няма, лиги има много ... постояно дъвче нещо и то доста злобно. От няколко дни го слагам и в проходилка. Харесва му, въпреки че не се заседява много в нея. Бута с крачета и започна да се движи и назад, много му е забавно, но още не е много наясно какво става.

Трябва да кажа, че вече рядко проплаква нощем, явно това й е бил проблемът!Препоръчани теми