И първият път явно свеки не ми обърна внимание. След това, като дойде (мъж ми вече беше тръгнал на работа), аз й обясних, че ще къпем бебето като се върне ММ, че няма нужда вече да ни помага, че може просто да ни идва на гости (за да не съм прекалено груба). И тя като почна: "Ама на мен така ми е обидно. Ама аз за какво да идвам тогава. Ама не виждам какво толкова ви пречим...." Е как какво бе хора? Те толкова ли не разбират, че си е най-добре, когато човек има спокойствие? Че човек не може да е вечно залепен за родителите си и за родителите на мъж си? Слава богу, че майка ми е по-разбрана и не се натрапва така. А свекърва ми като почне: "Аз няма да ви се налагам. Няма да се натрапвам.", а в крайна сметка точно това прави: "Ама трябва това да правите, онова да правите, третото да правите." Или пък уредите били облъчвали бебето, имало прекалено много, трябвало да се преместим в другата стая (която е 2 пъти по-малка и един ден, като посъберем малко парички, ще я направим на детска стая). Те щели били да ни купят спалня, че да спим там....
Ама после: 'Аз няма да ви се налагам.". А това какво е? Тя само дето не ни каза кога и как да дишаме.
Луда жена.

.

Съветвам те веднага да потърсиш стоматолог да го види този зъб в каква позиция е и има ли шанс да излезе! Ако има- може да се наложи да го цепне мястото да му помогне да излезе и да го дренира при наличие на гной!Може и АБ да ти изпише ако се налага! Ако, обаче не може да излезе (което е много вероятно, според това, което си написала)-единственото ти решение е-под ножа и да го махат този зъб! 

яде по 110 мл по 7 пъти.
)
Ааа иначе още малко като вземе да си позадържа главата младежа и мисля да се науча и самичка да си го къпя, то и сега е почти така де, само дето за да му измия главата трябва някой да ми го държи, първо че ми тежи, второ не ми е удобно... само заради това ММ или свеки ми помагат в къпането..