С МАЙ-ски рожби се сдобихме, щастието ний открихме! - Тема 1

• 29 303
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета:)
Откраднах и аз няколко минути и се докопах до компютъра.
БубеHug Също като теб съм сама, няма баба, няма леля. Таткото е на работа от 9 до 19.30. Днес до бре че я взе, но не съм почивала - гледах да си наваксам с работата в къщи.
Моето момиче засега не плаче нон стоп, но пък иска постоянно на ръце и да я разхождам. Ако седна - започва да плаче. Харесала си е позата "Тигър на клон" и сменя ли позата - плаче. Не спи през деня повече от 2-3 часа. Излезем ли на разходка - рев в количката. Да ви кажа, чак не ми се илиа сама с нея по улиците. По тези скапани софийски тротоари количка ли да бутам, бебе ли да нося или от колите да се пазя.
Елфи- Али се беше простудила миналата седмица и така забра очето и - оправи се с лайка - за 2-3 дни.
Дона Ани  Hug и за теб. Никак не ти е било лесно.
Гери, честит празник и тук!  bouquet
Нелка - Не се скубе, но и пада косата. Почти оплешивя на темето, а отзад си стои - ала Ленин hahaha
Искам да ви попитам - как процедирате с бебето в колата. Пускате ли климатик и ако да - на колко градуса. Ние в тези жеги пускаме - на нас 21-22, на нея 23-24 градуса, но се чудя няма ли да и навреди нещо.
Хубава вечер  bouquet

# 496
Гери,честит рожден ден!Да си здрава,обичана,глезена,обгрижвана  bouquet

# 497
здравейте за днес от мен малко късно но днес си послах повечко после водих малкия при свекърва ми да го види Simple Smile така процедирам тъй като живея при майка ми в момента че мъжа ми е в чужбина и водя малкия при другите баба и дядо да го видят 1пътв седмицата и така ми е супер:)
чесно казано не ми се води там че ме дразнят малко но все пак са му баба и дядо и ще кажат после нещо а не мисе занимава и с тях

# 498
# 499
  • До морето :)
Оооо, Шени, ние се родихме с такава прическа. На темето нямаме коса, само мъхче  Laughing (и аз съм била така де )
Днес пак ми спретна номер. Всеки ден нови изненади  Mr. Green Тъкмо я изкъпахме, направих й масажчето от кръста нагоре и ще й обличам боденцето, за да не седи гола. Пъхам единия ръкав и чувам едно "Тръъъъъъъъъъъъъъъц". Отвивам краката и какво да видя - нашата мома свършила работата върху пелината  Mr. Green Хайде пак на чешмата в банята.... Може да й се е видяла по-кратка банята и да е искала още  Mr. Green

# 500
На вашите бебчета започна ли да им пада косата, на малкия от  няколко дни възглавничката му е в косъмчета и от няколко дни сме с колики за сега сме на чай с копър на Хип, изписаха ни някакво хомеопатично, но е с поръчка и утре ще го поръчам, дано му мине, че не мога да слушам как плаче.

# 501
Да се отчета и аз преди лягане-Нелка и ние си скубем косата,ама то нали тия движения са несъзнателни.И моята девойка понякога се стряска на сън,ама продължава да спи.
А за бибата,като "усъзнае" ,че не пуска, пъха пръстчета в дръжката и и я изстрелва като тапа от шампанско
Гери честит рожден ден!!!
Кога се слага по висока възглавка на бебето?

# 502
На вашите бебчета започна ли да им пада косата, на малкия от  няколко дни възглавничката му е в косъмчета и от няколко дни сме с колики за сега сме на чай с копър на Хип, изписаха ни някакво хомеопатично, но е с поръчка и утре ще го поръчам, дано му мине, че не мога да слушам как плаче.
чесно да ти кажа спри го тоя чай аз му правих на моя маник и пак имаше колики но аз ги редувах и с чиста вода и чай от гюзом и видях че само от хип плаче после като  го пие и ние  вече нямаме колики дай боже да нямаме има едни ама го държи по 2-3 мин но все пак сме на 2 месеца
но си отдъхнах и хомеопатични му давах

но препоръчвам ти спри хипа и слагай по малко захар в преварената вода да не е емного

# 503
Привет, момичета Simple Smile
Напоследък не му идва реда на компа... В понеделник се явявах на Държавен изпит, взех го с "Мн. добър 5" и съм мноооооооооооого доволна от себе си Laughing То, предполагам, и затова се появи проблема с недостига на кърма... Четене, четене, четене.... голямо напрежение, голямо нещо.... Не мога да разбера- в някои дни кърмата ми в 90% от храненията стига на Ясена, а в някои... нищо!!! А се старя да се храня както трябва.... Знам ли вече.... Хубаво е, че мъничето вече прави пауза нощем- няколко часа- 5-6... А с коликите... още си е мъка, но най- после купих Инфакол- дано да не си въобразявам,но си мисля, че определено се повлиява добре от него... Във вторник сме на консултация да видим колко сме порастнали Simple Smile

Гери, Честит рожден ден на патерички вече! Бъди много щастлива!!!

# 504
Здравейте момичета Simple Smile влизам набързо да се отчета ,понеже ни нямаше няколко дни...бяхме извън софия малко на провинция и изкарахме само 4 дни защото всички сме с ужасен вирус (разстроиство и повръщане)така че се пазете защото е много неприятно Tired бебка от вчера е с температура и разстроиство ,но овладяхме засега положението и утре сме на преглед,дано сме по добре  Praynig стискаите палци....а сега ще почета назад ,защото съм изпуснала доста ...  пожелавам ви лека и спокоина нощ   bouquet

# 505
  • До морето :)
Ох, 1 час пак се правех на маймуна, за да я приспа, не ще и не ще да спи. Накеая пуснах сешоара и на 4 минута хъркаше  newsm68 newsm44 smile3501 smile3508

# 506
И аз тук,будувам вече два часа.Снощи изядох много череши и ми раздразниха стомаха.Всички спят сладко,а пък аз страдам smile3518

# 507
  • Сливен
Добро утро и от нас Simple Smile
И аз тази вечер не можах много да спя след 4 часа... Не, че малката ми е правила проблеми и да плаче, но и тя не искаше да спинка и се пробуждаше, а и на мен ми беше нещо криво... По-рано през деня си взе дозата сън и явно не и се е спяло... Но поне си кротуваше... Иначе се присвива от време на време и се опъва, пъшка, прави гримаси... Аз си мисля, че може да е от колики, макар че не плаче...
Днес определено май, ще си стоим в къщи... Тук има прекалено силен вятър и ако не утихне едва ли ще излизаме...

Гери С. честит рожден ден с малко закъснение Simple Smile Пожелавам ти здраве, късмет, много любов и семейно щастие   newsm59 newsm67    Gift

# 508
  • Стара Загора
Дзак и от нас bowuu
Липсвахме ли ви с Боримечков? Mr. Green
Ходихме малко на планина......то баткото намаза най-много, че не излезе от басейните Twisted Evil гъбяса целия за мой ужаст от киснене вътре Mr. Green
Борката се представи подобаващо за бебе...почти не ме ядосва Mr. Green
Сега стои в някаква нирвана и незнам дали спи или стои буден.
Отивам да ви чета, че само набързо разлистих дет се вика темата и мернах някъде, че Венци стачкува за нас...явно му липсвам защото го защитавам постоянно пред майка му Mr. Green
За яденето - Борис яде като мишка а иначе се води мечка на гънки Mr. GreenЯДе най-много 80мл.....много ама много рядко изяжда 110мл.+3 лъжички. Вече спрях да се ядосвам...да яде колкото иска Crossing Arms
За гледането - кво като съм в Бг...и аз съм сама....нито баби го гледат нито дядо. Crossing Arms Добре, че е сержа....много ми помага...когато е вкъщи. Сега в сряда е наряд пак и аз се падам да остана с двамата в нас защото в сряда, че разширяваме зениците на Слави. Милото ми детенце не е добре с очите Tired Изкараха го далекогледство с астегматизъм и мързеливо око. Ще слагаме цаки.....ще го заведа и във Варна......то тук в тая Стара Загора един читав специалист няма..

Бях при педи преди да тръгнем за балкана за едно напраление за баткото за очите и го теглих...беше 5400кг.

# 509
Добро утро,

и аз в отбора на ужасно недоспалите, малкия ме стопи тази нощ на час и половина будене, мрънкане,пръцкане и кърмене, а аз с главоболие едва се дигам от леглото. В 6.30 не издържах и станах поне едно кафе да пийна. Надявам се днес да мога да дремна през деня.....

Днес май ще си спестя разходката, вчера горещина, днес студен вятър, егати непостоянното време:(

Момичета, на Бобо още от раждането му хърка нослето, образува корички, но са много навътре и с физиологичен разтвор трудно излизат. Имате ли такъв проблем и как почиствате нослето?

Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт