Откраднах и аз няколко минути и се докопах до компютъра.
Бубе -
Също като теб съм сама, няма баба, няма леля. Таткото е на работа от 9 до 19.30. Днес до бре че я взе, но не съм почивала - гледах да си наваксам с работата в къщи.Моето момиче засега не плаче нон стоп, но пък иска постоянно на ръце и да я разхождам. Ако седна - започва да плаче. Харесала си е позата "Тигър на клон" и сменя ли позата - плаче. Не спи през деня повече от 2-3 часа. Излезем ли на разходка - рев в количката. Да ви кажа, чак не ми се илиа сама с нея по улиците. По тези скапани софийски тротоари количка ли да бутам, бебе ли да нося или от колите да се пазя.
Елфи- Али се беше простудила миналата седмица и така забра очето и - оправи се с лайка - за 2-3 дни.
Дона Ани
и за теб. Никак не ти е било лесно.Гери, честит празник и тук!

Нелка - Не се скубе, но и пада косата. Почти оплешивя на темето, а отзад си стои - ала Ленин

Искам да ви попитам - как процедирате с бебето в колата. Пускате ли климатик и ако да - на колко градуса. Ние в тези жеги пускаме - на нас 21-22, на нея 23-24 градуса, но се чудя няма ли да и навреди нещо.
Хубава вечер
така процедирам тъй като живея при майка ми в момента че мъжа ми е в чужбина и водя малкия при другите баба и дядо да го видят 1пътв седмицата и така ми е супер:)
бебка от вчера е с температура и разстроиство ,но овладяхме засега положението и утре сме на преглед,дано сме по добре
стискаите палци....а сега ще почета назад ,защото съм изпуснала доста ... пожелавам ви лека и спокоина нощ