Бенита, родили сме на една дата. Забелязвам, че всички бебета родени на 2 май са с тегло под 3 кг и ръст под 50 см

...

По въпроса с ваксините ми се иска да вметна, че няма "леки" ваксини. Има индивидуална реактивност на организма. Всяка ваксина, освен активната съставка, съдържа тежки метали и една камара отрови. Макар и в минимални количества, успяват да докарат неприятности на малките организъмчета. А също и да отключат и разни заболявания, ако дребчо има някаква предразположеност...Така че... умната и наблюдавайте всяка промяна след ваксина!
Бебока на мята дружка е вече на 5 месеца. И точно на него ми напомни това с постоянния рев, нервното ядене и понякога отказ от ядене. При тях май проблема се оказва точно във ваксините. Всяка ваксина възобновява проблема с нова сила. Като гледам какво им е... не ви е лесно и на вас с този постоянен рев
Да питам някой пробвал ли е да приема храносмилателни ензими? Дали ще има ефект за намаляване на коликите? Особено сега с изобилието на плодове и зеленчуци... Аз поне забелязвам реакция в бебката като прекаля със суровите неща

Myst, и Зоя е почти така от родилното. С каката не съм имала такъв проблем. А и тя ме оставяше да и почиствам нослето с аспираторчето. Това диване много се ядосва като започна да ровя в носа
Планувала съм ако пак се разхърка да капя сребърна вода, може би малко разредена с физ. р-р.

Изкараха го далекогледство с астегматизъм и мързеливо око. Ще слагаме цаки.....ще го заведа и във Варна......то тук в тая Стара Загора един читав специалист няма..
Това за "некадърните кърмачки" беше на базик разбира се
Но не беше на базик това,че няколко мои питания не бяха отразени,а не със забавен отговор.Иначе прекрасно разбирам,че няма как да отговаряте на секундата и съответно тук е мястото да благодаря на теб и всички останали момичета за голямата помощ и съпричастност с проблемите ни 
След малко да кажем се унася и заспива,но след един час иска отново да суче и така и режим и всичко от вчера вече не ни е наред.Видяла съм се в чудо-храним се на всеки час за по 5-10мин.,след това заспива и всичко се повтаря отначало.Притеснявам се,че колкото нямам кърма в момента още повече ще се прецакат нещата.На какво може да се дължи това безразборно сукане и това ядене на ръчичките,за мен той просто си остава гладен
Искам само да подчертая,че при нас техниките за разбуждане не важат
Наистина е хубаво първо добре да са нахрани, а след това да поспи. А когато прецениш, че вече е сукал достатъчно, можеш да го приспиш отново кърмейки го, легнали на спалнята. Много майки се възползват от тази възможност. Би могла да опиташ да стимулираш Венци да суче с техниките, които ти описах в миналия пост, като при вас може да е удачно и нещо, което е типично само за вас и за което само ти би могла да се досетиш, познавайки мъничето си най-добре.
. Мъжът ми казва, че имало изригване на слънцето и влияело на кърмачките 

Официялно я номинирам за най-доброто бебе!
!!!
Пожелавам ти много здраве, семейно щастие, и Еди да те слушка много!