Седмокласната дружина - ФИНАЛИ!

• 34 105
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Опитвам се да изчета всичко, което сте изписали... Много сте бързи  Hug

Искам само да споделя, че нашите седмокласници едва днес ще разберат със сигурност какви годишни оценки ще им оставят. Така че аз продължавам да стискам палци на младежа, защото днес ще трябва да се пребори с госпожата си по БЕЛ, която определно смята да го ощети, понеже отказахме да го подстрижем през годината, а тя явно не харесва момчета с дълги коси.

# 661
  • София и там където не се пуши

Dorothy, нямах това в предвид, а как се изписват в заявлението, където посочваш оценките от изпитите... Решила сам да си го подготвя на компютъра и да отида с разпечатано в гнездото-ако го приемат- добре, ако не, то поне ще си имам "пищов", но искам да е изрядно, за да искам да го приемат, че съм забравила как се пише с химикал... ooooh!

За химикалът ще си припомниш или даваш на детето да пише  Joy . Аз също се бях подготвяла, но се оказа, че формулярът трябвало да бъде във вида в който е в гнездото с някаква изписана забележка на гърба, а при мен не беше излязла и се наложи да преписвам. Мисля си може с формуляр с написани данни и само дописване на липсващото.

# 662
За химикалът ще си припомниш или даваш на детето да пише  Joy . Аз също се бях подготвяла, но се оказа, че формулярът трябвало да бъде във вида в който е в гнездото с някаква изписана забележка на гърба, а при мен не беше излязла и се наложи да преписвам. Мисля си може с формуляр с написани данни и само дописване на липсващото.

Ако му дам на него, дали ще му разчетат?! Rolling Eyes hahaha

# 663
а някой може ли да даде линк на статистика за Пловдив,че нещо не я намирам? -благодаря  Simple Smile.
- и пловдивските мами - моля да споделите предпочитанията и насоките ви за у-ще . Simple Smile

# 664
  • гр.Варна
Оставих ви за почивните дни и сега от сутринта не мога да изчета написаното. Laughing
Има ли някои ,който да е ходил в школите във Варна и да има информация за очакваните балове тази година?
Насочили сме се твърдо към 4 ЕГ с испански и се чудим бала дали ще ни стигне. newsm78
Като гледам баловете от миналата година на 2 класиране сме вътре ,но....
Затова ,ако някои може да сподели нещо по въпроса за очакваните балове,ще се радвам да го чуя.  bouquet

# 665
  • София
А откъде мога да взема кодовете на училищата и паралелките, за да не объркам нещо в "гнездото"?

# 666

Ако му дам на него, дали ще му разчетат?! Rolling Eyes hahaha

на същия хал сме. въпреки, че като му четях преразказите констатирах, че пише много грозно, но му се разчита.

# 667
А откъде мога да взема кодовете на училищата и паралелките, за да не объркам нещо в "гнездото"?

в генздото ще Ви има. и мисля, че дори се попълва от лицето, което приема заявлението.

# 668
Чета, чета и вместо да ми се изяснява картинката, колебанията ми само се увеличават- АЕ или НЕ като първи? Доколкото си познавам чавето, с НЕ ще види голям зор, не знам как ще му се отрази това, боя се, че може до такава степен да му дойде нагорнище, че да загуби мотивация за учене и тогава става лошо. Голяма "пречка" тук е и таткото, който всячески се опитва да внуши, че е най-добре да пишем АЕ, защото и той се опасява, че ако на детето му е много трудно, може да се стигне дотам, че да ходи с огромно нежелание на у-ще, както се е случило навремето с него самия.
Блазе на момичешките майки, хем повечето момичета са доста ориентирани в желанията си, хем и психически са/ сме по-устойчиви. Знам, че няма как страничен човек да ми даде съвет, още повече, че не познава детето, просто си разсъждавах на глас.
Ще се радвам, обаче, на всякакви споделени мнения.   bouquet
При нас картинката е абсолютно същата Peace. Родителското тяло също сме на мнение, че ще му е много трудно при първи НЕ. Предвид това, че не знае добре английски сме решили първият език да е английски. Детето обаче иска немски и има няколко дни да реши.
Везните обаче клонят към АЕ.
Това което знам със сигурност е, че в 1 ЕГ подготовката и преподавателите по НЕ са много добри. Четири предмета се изучават на немски, а при АЕ не стоят нещата така за съжаление. Ако детето ми знаеше много добре АЕ нямаше да стои пред нас дилемата НЕ или АЕ. Дано нещата се оправят в 1 ЕГ и започнат да учат повече предмети на АЕ.

# 669
  • София
Аз имам едно чудене: защо в СМГ паралелките с НЕ, са по-желани от тези с АЕ?В смисъл миналата година в пралелка с НЕ се е влизало с много по-висок бал? newsm78 Вярно, че паралелката с НЕ е само една, но все пак...

# 670
  • гр.Варна
Някои знае ли какво точно трябва да пише в мед.свидетелство ,което се подава за професионалните гимназии? newsm78
Не че  ще стигнем до тях,но все пак фигурират в заявлението и трябва да носим това свидетелство.Питах джипито - не знае.А мисля на 15.06 да отида до у-щето за служебната бележка и после да прескоча и за медицинското.

# 671

Лус в тази таблица ги има, в същност всички ги имате но не знаете че са кодовете.  Гледай С колона, пред изписаните съкращения на паралелката - това е кода ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА.
Например 1АЕГ - паралелката АЕ и ИЕ - кода е 3011

http://tranz.it/load.php?id=LiHfe698w4Bu2YVJ877485   /същата таблица от стр.42 която вече сигурно имаш/

това е само за ЛИЧНА ПРОВЕРКА.
Както много пъти се каза вече-
КОДА СЕ ПОПЪЛВА ОТ СЛУЖЕБНИТЕ ЛИЦА ПРИ ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 11:26 от kessy

# 672
  • София

в генздото ще Ви има. и мисля, че дори се попълва от лицето, което приема заявлението.

Само да не объркаме нещо...

# 673
  • София и там където не се пуши
Някои знае ли какво точно трябва да пише в мед.свидетелство ,което се подава за професионалните гимназии? newsm78
Не че  ще стигнем до тях,но все пак фигурират в заявлението и трябва да носим това свидетелство.Питах джипито - не знае.А мисля на 15.06 да отида до у-щето за служебната бележка и после да прескоча и за медицинското.

Тези, които искате да се състезавате за професионалните гимназии, вадете вече . Доколкото знам, са тези формуляри като за шоф книжки, но не съм сигурна, дали вече няма отделни такива формуляри. Питайте в книжарниците, обикновено те знаят повече, а защо да не звъннете и в училищата да попитате. Твърдо не се картоните за ученици

# 674
  • София

Само да не объркаме нещо...

Много ти благодаря, точно това търсих!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт