Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 324
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив

Хубавата му усмивка....и

# 421

Хубавата му усмивка....
тука милия се смее, че Фатмето ще го пусне на Мъжко парти  Laughing Laughing

# 422
  • Пловдив

Още една красота....пред предложението за брак....

# 423

Още една красота....пред предложението за брак....
-Мерием абла е толкова притеснена, че чак си легна да спи, а аз дойдох да те търся като обезумяла!  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Погледни ме!!! Не за друго, не че ме интересуват сладките ти очички, ама все пак дай да ги видя  Crazy

# 424
Казвам се Керим…Знаете ли имаше едни ,които смятах за свои приятели,за истински приятели,макар и да сме от различни социални прослойки.Да ПРИЯТЕЛИ...Това не са ли онези хора с които можеш да се повеселиш на воля,да споделиш,да вярваш,да разчиташ...Е,явно те не бяха такива...Всичко се случи в една лятна нощ,след страхотен купон...много алкохол и нещо с което не се гордея особено –наркотици...Имаше Луна,море,алкохол,безвремие...и какво ни липсваше...Ех,защо не ги спрях тогава...Мина и тази нощ ,но ни беляза за цял живот...Всеки от нас носи вината си за това което извърши...или поне така ми се иска...Казват,че всеки плаща за грешките си...Е ,аз платих...С това да обичаш,а да не можеш да покажеш чувставата си...Да желаеш,без да бъдеш желан...Да виждаш само страдание и болка в очите на този в когото си влюбен...Ожених се за момичето ,което омърсихме в онази нощ,на която отнехме младоста и чистотта...Много път извървяхме с нея оттогава...мина време..Сега знам,че това е правилния човек за мен ...А дали аз за нея съм такъв?Мисля,че да.Сега имам надежда...Но сега трябва да си платя за стореното,пред закона и обществото.Пред съвестта си ,вече съм платил...Успях да изтрия съзлзите на моята роза,да и покажа какво е да те обичат,да усеща уханието на нощта...

# 425
  • Пловдив
Нашата черна перла...

Славена, на работа съм. Просълзяваш ме....Какво да обяснявам на колегите....
Страхотно.....

# 426
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте дами. Hug Hug Hug

Желая ви прекрасен ден и спорна нова седмица.  bouquet  bouquet  bouquet

Славена...прекрасен пост. Peace  bouquet Hug

# 427
Искам да изразя емоциите на героите така както аз ги усещам и не мога да намеря точните думи...Има много стаена тъга в тях,и гняв и въпреко всичко продължават...Лично за мен слабите и вечно мрънкащи и вайкащи се хора /герои/ не са ми по-сърце...А в този сериал с малки изключения такива персонажи липсват...

# 428
  • Пловдив

Ох, свършиха ми суперлативите....

# 429
Славенко,колко красиво и вярно-успяла си напълно да пресъздадеш мислите и чувствата им!

bouquet  bouquet  bouquet

# 430
 Hug

Маринака,малко личен въпрос извън темата,но какво стана със русата ни страст newsm78

# 431
  • Пловдив

Да го видите колко е луд в КАТО ОБЛАК....

Славена, русата страст - на второ място....Много фенки има в ЗП....
Малко да му се порадват......

# 432

Славена, русата страст - на второ място....Много фенки има в ЗП....
Малко да му се порадват......

Толерантна както винаги Wink

Няма ли да има вече трейлър,те изборите минаха вече... smile3516

# 433
  • София
                                   Спорна седмица, наситена с позитивни емоции от мен!!!

...........Ех, Славена, ех,,,,,,,,,,,,, Two Hearts

# 434
  • Пловдив

В тези гифчета - емоциите предадени и сравнени с КАТО ОБЛАК....Разгледайте ги....

Общи условия

Активация на акаунт