Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 310
  • 732
  •   1
Отговори
# 435

Славена, русата страст - на второ място....Много фенки има в ЗП....
Малко да му се порадват......

Толерантна както винаги Wink

Няма ли да има вече трейлър,те изборите минаха вече... smile3516
Нямаааааа, поетесо наша! Grinning

# 436
. newsm34 май сте ме цитирали newsm78

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 14:51 от Slawena

# 437
Привет мили, момичета. Най-после съм при вас, имам много да ви изчета.

# 438
  • Пловдив

Дългият път, който извървяха. Понеже гледам и КАТО ОБЛАК, много внимателно и специално затова слагам горното гифче - Енгин наистина си е направил корекция на ушите....Похвално..
Просто явно ги е прибрал...Дали го е боляло...., но професията иска жертва....

# 439
В този облак Енгин хич не ми харесва визуално,направо си е като ромче от маалата /отивам да си взема кофичката с домати/ Whistling

Докато сега тунингован ли е или си е наел специалист,но е много по симпатичен,направо убавец

Славенка, дай един домат щото и аз така мисля! Макар, е в Брак с Чужденец си беше симпатичен, но висините на Фатмето не ги е достигал досега  Grinning
Синсерите, душо, де ходиш кат кът та няма?  Laughing Laughing Laughing

# 440

Дългият път, който извървяха. Понеже гледам и КАТО ОБЛАК, много внимателно и специално затова слагам горното гифче - Енгин наистина си е направил корекция на ушите....Похвално..
Просто явно ги е прибрал...Дали го е боляло...., но професията иска жертва....

Марианка, не боляло много, една дружка си направи, не се притеснявай за момчето!  Grinning

# 441
  • Пловдив
В този облак Енгин хич не ми харесва визуално,направо си е като ромче от маалата /отивам да си взема кофичката с домати/ Whistling

Докато сега тунингован ли е или си е наел специалист,но е много по симпатичен,направо убавец

Като си изядиш домата, прочети моето мнение....Познаваме се. В КАТО ОБЛАК, гледайки го след нашият сериал - божествена игра...трагикомедия...Повярвай ми - повече го ценя след като гледам и предният му сериал. Писах някъде вчера - много турски сериали ми минаха през главата. Ако трябва да слагам оценки - на КАТО ОБЛАК давам - 6. Не за красота - за игра.... А колко е променен в положителна посока - то се вижда. В предния сериал - нарочно подчертават тази визия - за да изглежда още по луд и истински....

# 442

Като си изядиш домата, прочети моето мнение....Познаваме се. В КАТО ОБЛАК, гледайки го след нашият сериал - божествена игра...трагикомедия...Повярвай ми - повече го ценя след като гледам и предният му сериал. Писах някъде вчера - много турски сериали ми минаха през главата. Ако трябва да слагам оценки - на КАТО ОБЛАК давам - 6. Не за красота - за игра.... А колко е променен в положителна посока - то се вижда. В предния сериал - нарочно подчертават тази визия - за да изглежда още по луд и истински....

Аз честно казано домати хич не обичам,ами ги нося на децата в къщи...Мариана аз говоря за визията му,това което виждам Peace.Нито Облака съм гледала или Брак с чужденец за да мога да дам мнение за играта му и израставането му като актьор.Сега в сериала за Фатма го гледам за пръв път и ми направи впечетление с добрата си игра,жестове и с умението си да изразява емоции само с един поглед.Явно Енгин си има талант което се вижа,но и промяна във визията,че има също .

# 443
  • София
Kerim'in babası kim olacak?
EkranlarIn en  çok izlenen  dizilerinden 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'  perşembe akşamı sezon finali yapıyor. Dizinin yeni bölümlerinin çekimi ise, Ağustos ayından itibaren başlayacak. Yeni sezonda diziye yeni oyuncular ve yeni karakterler katılacak. Bu karakterlerden biri de  'Kerim'in yurtdışında yaşayan babası. Ay Yapım bu rol için arayışlara başlarken, düşünülen  4 isim arasından birini seçeceklermiş.

""Керим, който ще му бъда баща?
Показва най-гледани поредица "Криминални Fatmagül'ün Какво?" Четвъртък вечер е финала на сезона. Серията е заснемането на нови части, ще започне през август. Нов сезон, нови играчи и нови герои ще се присъединят към масив. Това е един от героите Керим бащата, живеещи в чужбина. Строителство започва през този месец търсенето на ролята, считан за един от четирите имена ще избират измежду"""

# 444
Привет и от мен Hug

Пожелавам днес да видим най-накрая този дългоочакван фрагман Praynig

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 12:19 от bonobo

# 445

Гери, бях малко на проветрение и успокоение, че мозъка ми се свари от Фатмето и Керим, а поетеса Славенка ме върна в джаза с толкова чувство и талант  bouquet  bouquet  bouquet.
Благодаря на всички за клипчетата, преводи, слухчета и настроението.  love001  love001  love001

Тунингованото ромче на Славена- ушичките, оперирани да му ядеш, Славенке. Joy Joy Joy

# 446
# 447
# 448
""Керим, който ще му бъда баща?
Показва най-гледани поредица "Криминални Fatmagül'ün Какво?" Четвъртък вечер е финала на сезона. Серията е заснемането на нови части, ще започне през август. Нов сезон, нови играчи и нови герои ще се присъединят към масив. Това е един от героите Керим бащата, живеещи в чужбина. Строителство започва през този месец търсенето на ролята, считан за един от четирите имена ще избират измежду"""

Не случайно Керим е завършил административен мениджмънт- аз все си мечтая Керим и Фатма да си имат холдинг/благодарение на баща му/ а Яшаран да са бедни Mr. Green
Семейството на Мелтем се изнася за Америка,. те са 4 -ма с Гайе;тримата изнасилвачи в затвора, Емре войник- нормално е да вкарат нови персонажи...например нова къща- нови съседи,колеги,нови интриганти дирижирани от "великия цар на интригите" Мюнир....
Но аз лично чакам с нетърпение бащата- да чуя неговата история,може би ще живее при младоженците- Мерием ще е с Кадир бей,Муки и Рахми с двете си деца  Joy
има,има какво да ни предложат сценаристите определено...

Славенка smile3501 newsm51

# 449

кой е по- по -найй

Общи условия

Активация на акаунт