Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 303
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Привет, мили дами Hug
Официално съобщение от сайта на филмчето ни- Fragman birkaз saat iзinde eklenecektir..
Фрагман до няколко часа Peace

Славена newsm51

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 12:44 от Ани18

# 452
  • Пловдив

Още гифчета - красивите моменти....

# 453

Обръщали ли сте внимание как Керим произнася "Фатмагюл"- с едно леко придихание,със страст,нежност и лека тъга.С едно произнесено име се разкрива цялата му душа...

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 14:36 от Slawena

# 454

Ааа,Славенка, Керим е само за натюр употреба- без никакви добавки и овкусители. Laughing

След затвора, всички в краката на шейх Керим.

# 455
sincerita  Joy Joy Joy Joy много ме кефиш с тези колажи...
Отивам да си наточа зъбите за ушичките,а Керим милия както е назорен.... smile3508 smile3508 smile3508

# 456
  • Пловдив
http://www.startv.com.tr/webtv/38-altin-kelebek-odul-toreni-3248 … ebTVKategoriID=15

Значи доколкото разбрах в Истанбул, в конгресният център на Златният рог ще
е награждаването довечела....за ЗЛАТНА ПЕПЕРУДА.

# 457
  • Пловдив
Привет, мили дами Hug
Официално съобщение от сайта на филмчето ни- Fragman birkaз saat iзinde eklenecektir..
Фрагман до няколко часа Peace

Дано...

# 458
В този облак Енгин хич не ми харесва визуално,направо си е като ромче от маалата /отивам да си взема кофичката с домати/ Whistling

Докато сега тунингован ли е или си е наел специалист,но е много по симпатичен,направо убавец

Като си изядиш домата, прочети моето мнение....Познаваме се. В КАТО ОБЛАК, гледайки го след нашият сериал - божествена игра...трагикомедия...Повярвай ми - повече го ценя след като гледам и предният му сериал. Писах някъде вчера - много турски сериали ми минаха през главата. Ако трябва да слагам оценки - на КАТО ОБЛАК давам - 6. Не за красота - за игра.... А колко е променен в положителна посока - то се вижда. В предния сериал - нарочно подчертават тази визия - за да изглежда още по луд и истински....

Аз затова си харесвам нашия форум - тук фенките ценим добрата игра...!? Понякога вечер със совичките като си "бъбрим" за любими филми и актьори малко от тях са красавци...Само Брат Пит , но се установи , че харесваме толкова други точно заради актьорския им талант...!? Peace

# 459
 Wink

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 14:37 от Slawena

# 460
Здравейте мацки! Hug

Нашето момче пак просълзено......защо ли?! Thinking Хайде да  пускат тоя фрагман вече.... Crossing Arms

# 461
А дали не е просълзен,защото тя му дава прошка? newsm78

Някой да знае линк за star tv?

# 462
mimata67 ,как няма да плаче...То мъка,мъка...Страда по фенките си от БГ-Мама,особено по една дето ще му гризе ушите,че и го обиждат на тен...И Фатма и тя се дърпа...

# 463
# 464
В този облак Енгин хич не ми харесва визуално,направо си е като ромче от маалата /отивам да си взема кофичката с домати/ Whistling

Докато сега тунингован ли е или си е наел специалист,но е много по симпатичен,направо убавец

Славенко , най-искрено те питам , ти наистина ли гледаш един филм само ако има актьор красавец в него или пак се дракаш с нас...!? 

Аз мога да гледам филм само заради добрата актьорска игра - дори  и с лош сюжет...!?

Аз пък си признавам - боза като ЗП не мога да гледам само заради визията на Къванч...И още нещо си помислих онзи ден - всички Вие , които гледате и харесвате Къванч съм убедена , че Господ ви е благословил с добри партньори в живота - отнася се за теб , защото имаш житейския опит с него , но онези 25 годишните ми се иска да ги видя след 20 години , защото в България да попаднеш на моногамен мъж е като да уцелиш джакпота в трето теглене...!?  Нали се сещаш , че ние , които живяхме с Бехлюловците и отглеждахме с неговия мързел децата си най-малко можем да го харесваме...А повярвай тези жени в България не са малко...

И ти си мъжка майка , но аз като имам момиче и един такъв търтей като Бехлюл  "изцежда" душевно щерка ми вече една година  - на 34 години и мама го храни , как според тебе мога да харесвам подобни мъже...Аз наистина изпитвам ужас от красиви мъже , повярвайте...Както казваше щерка ми , не се оглеждам аз във витрините като минавам покрай тях , а той... !? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт