Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 221
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
нЕ ЗНАМ ,НО като гледам оня как говори с майка му нали навремето са били любовници.Даже той веднъж си спомни за държанието на Минюр спрямо него не знам ще видим ,но е напълно възможно.

Всичко е възможно, но точно това ми звучи като невъзможно.....Мое мнение....

# 541
Мариянка,благодаря ти за линка на star tv.Довечера ще гледаме ли?

Да - ще гледаме...Аз да извадя веднъж късмет - тая телевизия я имам в цифровата....
Кабелният оператор е качил само нея...от турските....Ще мога да гледам по телевизията и да следя форума.....едновременно....

Ще съобщаваме новините на момичетата Grinning Grinning Grinning

# 542
# 543
  • Пловдив
Да, забравяме Мустафата и Асу на процеса.....Асу съветваше сводника си - да вземе парите /нали му даде няколко пачки/ и да започне живота си отначало...Не мога да допусна, че би дообъркала своя си живот..., а и Емре е там, нали той ги запозна....Абе ще има излагации и доказване, че не си мъж, а жена....

# 544
Може би и за това ще отложен процеса- противоречиви показания- ще ги видим кой какви ще ги говори Outta Joint
Ние видяхме изнасилването ,видяхме извършителите,но съдията не е гледал първа серия Mr. Green
Ако Мустафа се отметне от първоначалните си показания и каже истината newsm78 ако и Вурал се отметне и каже истината newsm78 Асу,Мукадес,Емре- ще е объркан съда ествено Thinking
но може и да излезе нещо друго- нали ни обещават изненади Wink

# 545
Очаквай неочакваното!  #Crazy #Crazy

# 546

Ще има фрагман,няма да има ,ще....

# 547
  • Пловдив
Пред телевизора съм...и пред компа...Още новини с техните избори....Всички се радват, всички доволни, като при нас....

# 548
  • Пловдив
В момента дават пристигането през новините....ще пее Хадисе - тяхна певица, печелила евровизия, Беяз ще е водещ....

# 549
# 550
  • Пловдив
Точно с тази песен спечели 1 място.....скоро си направи пластика на носа - беше и малко едричък...
това е тяхната Бионсе...така я срявняват...гъзла като нея...

# 551
Маринка оставям те да правиш актуални репортажи от наградите,дългът зове няма как  Grinning

bunko,много са ти сладки чорапките Wink

# 552
  • Пловдив
Добре - започва.....Червената зала....Беяз представя залата....

http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx

ЕТО ЛИНКА - ЗА ЖЕЛАЕЩИТЕ...ДА ГЛЕДАТ....

# 553
Мариянка,лри мен все още дават интервюта...

# 554
  • Пловдив
Да, коктейл на открито, вземат интервюта, между масите се разхождат манекенки - ревю на тоалети. в момента това е кандидат за 1 място за комедиен актьор... Водещият е този който беше с Къванч в Америка....Пристигат с яхти - по море...но кога ли ще влязат в залата - много са туткави....

Общи условия

Активация на акаунт