Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 272
  • 732
  •   1
Отговори
# 465

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 14:23 от Slawena

# 466
http://www.startv.com.tr/webtv/38-altin-kelebek-odul-toreni-3248 … ebTVKategoriID=15

Значи доколкото разбрах в Истанбул, в конгресният център на Златният рог ще
е награждаването довечела....за ЗЛАТНА ПЕПЕРУДА.

Марианка , имам чувството , че ще се изхлузят по терлички и ще му дадат за вокал "'пеперудка''... Дано съм лош пророк...

35 години трупам стаж в гледането на филми - като имате в предвид , че съм изгледала и Ейджанайка на Куросава , а помня , че салона се опразни..,  Да отгледаш гарвани също... Просто киното си ми е страст от както се помня...Пиша го  не да прозвучи самохвално , а просто искам да кажа , че наистина мога да преценя добрата актьорска игра... Аз също съм изгледала определени моменти от сериала Като облак и видях , че ролята му е много по-сложна и я играе великолепно...Аз не мисля , че Енгин израства като актьор , той си е роден такъв , ако не беше така в 2004 година Турция нямаше да гласува за него с онази му визия - те просто видяха таланта и го оцениха... И ние сега , които го харесваме имам чувството , че ще си останем с признанието на турската публика , защото имам чувството , че комисията пак няма да му отдаде заслуженото...!? ooooh! ooooh! ooooh!

# 467
Нелка,какво пак те провокира?За втори път ми цитираш поста newsm78.Имам си собствено чувство за хумор,друг е въпроса на кой колко му допада.Никъде не съм визирала Къванч и не съм от тези които гледат един филм или сериал само заради красавите актьори.Мисля,че има много какво да се оцени и в игра и теми които се засягат.Стана спам,ако искаш да продължим спора на лс...

И моля те не намесвай единия сериал с другия.Третират се различни теми и аспекти от живота.

Славенко , повтаряш се  всеки ден с цигането Енгин  - не мислиш , че нараняваш нас - фенките му...!? Peace ooooh!

# 468
Извинявам се ,ако съм обидила някого или някой се е засегнал!Не очаквах,толкова лично да го приемете.

# 469
  • Пловдив
Нелка,какво пак те провокира?За втори път ми цитираш поста newsm78.Имам си собствено чувство за хумор,друг е въпроса на кой колко му допада.Никъде не съм визирала Къванч и не съм от тези които гледат един филм или сериал само заради красавите актьори.Мисля,че има много какво да се оцени и в игра и теми които се засягат.Стана спам,ако искаш да продължим спора на лс...

И моля те не намесвай единия сериал с другия.Третират се различни теми и аспекти от живота.

Славенко , повтаряш се  всеки ден с цигането Енгин  - не мислиш , че нараняваш нас - фенките му...!? Peace ooooh!

Хайде на доматите....

# 470
Докато чакаме, попаднах на официално инфо от сериала ни по отношение на 39 епизод на английски и ви го преведох: Peace

Поради многобройните запитвания от страна на фенове за финала на сезона, каналът обяви няколко неща:
Ще ви кажем, че ще гледате сцените в съда с голям ентусиазъм, ще има голямо напрежение и няма да можете да си поемете дъх.
Но не целия епизод ще включва сцени от съда, ще видите също и сцени с Керим и Фатмагюл след процеса и как те ще продължат живота си( може и да спечелят в съда).
Краят на епизода ще бъде изпълнен с много случки, които не могат и да ви минат през ума.
На въпрос Керим ще влезе ли в затвора отговорът е:
Споменахме и преди, че би било абсурдно Керим да бъде ранен и в затвора по едно и също време...
На въпрос защо искате краят да е тъжен, защо не позволите на феновете да са щастливи, отговорът е:
Кой е казал, че краят ще е тъжен. Всички от екипа работят здраво, за да може финалът да е хубав и щастлив.
А Вурал ще умре ли: Да, ще умре, но как и защо ще видите сами.
А какво става със сватбата: Сватбата се нуждае от поне три епизода, така че сега е твърде рано за това.

Ще има ли целувка м/у Керим и Фатмгюл: Почакайте и ще разберете сами.
На въпрос: Ще има ли справедливост с процеса, понеже ако няма това би разбило сърцата на много жени и те биха загубили надежда във възможността да спечелят, отговорът е: Почакайте и ще видите сами.

И последен въпрос: Дайте ни кратко описание на епизода, който ще видим: Страх, кръв, вълнение, ранени и полиция.

Благодарим ви за вниманието, Това е първият път в който фенове са така любопитни за сериал, вие сте причината този филм да е така успешен.

Не отговаря на кой знае какво, но все пак мисля, че е интересно да се прочете Peace

# 471
  • Пловдив
Обичам те Ани.....

# 472
Докато чакаме, попаднах на официално инфо от сериала ни по отношение на 39 епизод на английски и ви го преведох: Peace

Поради многобройните запитвания от страна на фенове за финала на сезона, каналът обяви няколко неща:
Ще ви кажем, че ще гледате сцените в съда с голям ентусиазъм, ще има голямо напрежение и няма да можете да си поемете дъх.
Но не целия епизод ще включва сцени от съда, ще видите също и сцени с Керим и Фатмагюл след процеса и как те ще продължат живота си( може и да спечелят в съда).
Краят на епизода ще бъде изпълнен с много случки, които не могат и да ви минат през ума.
На въпрос Керим ще влезе ли в затвора отговорът е:
Споменахме и преди, че би било абсурдно Керим да бъде ранен и в затвора по едно и също време...
На въпрос защо искате краят да е тъжен, защо не позволите на феновете да са щастливи, отговорът е:
Кой е казал, че краят ще е тъжен. Всички от екипа работят здраво, за да може финалът да е хубав и щастлив.
А Вурал ще умре ли: Да, ще умре, но как и защо ще видите сами.
А какво става със сватбата: Сватбата се нуждае от поне три епизода, така че сега е твърде рано за това.

Ще има ли целувка м/у Керим и Фатмгюл: Почакайте и ще разберете сами.
На въпрос: Ще има ли справедливост с процеса, понеже ако няма това би разбило сърцата на много жени и те биха загубили надежда във възможността да спечелят, отговорът е: Почакайте и ще видите сами.

И последен въпрос: Дайте ни кратко описание на епизода, който ще видим: Страх, кръв, вълнение, ранени и полиция.

Благодарим ви за вниманието, Това е първият път в който фенове са така любопитни за сериал, вие сте причината този филм да е така успешен.

Не отговаря на кой знае какво, но все пак мисля, че е интересно да се прочете Peace

Ани, обичкам те !!!  Hug Hug Hug

# 473
  • Пловдив
Четейки написаното от Ани - сигурно Вурал ще каже истината - ще стане бой в затвора и.....другото ще го видим.....
Много емоции ни чакат.....Да идва четвъртък.....

# 474
Благодаря за инфото много чакам Фрагман ....много ме е яд за Вурал не трябваше така да става ,поне ще съм щастлива че Фатмето и Керим ще си живеят добре.Интересно е кой ще влезе в затвора ,а какво ли ще направи Минюр попедната лъжа ли ще скалъпи с Решат Яшаран.Дали Мукадес ще защити Фатмето.Много въпроси ?

# 475
  • Пловдив
Пак мисля - значи не е изключена вероятността Керим да е ранен.....Ами те Яшаранови ще откачат... Спирам, няма да гадая....Не мога да работя...В мозъкът ми само Керим и Фатма...и любов и целувка и много надежда има в мен.....

# 476
  • на брега на Дунав

Ани18        love001  love001  love001

# 477
# 478
Ани   bouquet

Ясно,Вурал ще умре Tired Все пак ми се искаше да остане жив и да видим докъде води подобно злодеяние при човек,който малко или много има заченки на съвест Peace
Според мен Вурал ще излъже в съда и след това ще се самоубие Thinking...

# 479
АНИ
Обнадеждена съм  Peace даже много ни подсказват- екипа е наясно какво искаме - и ще ни го дадат Naughty
За Вурал- мисля ,че ще каже истината и ще се самоубие,защото няма да понесе присъдата ooooh!Ще има изненади - пише ,че ще има случки които няма да ни минат и през ум Mr. Green
дано е на добро hahaha
Как ще продължи живота на Керим и Фатмагюл- еееех....

четвъртъкооооо,идвай по бързо ooooh! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт