Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 243
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Много ми е объркано в главата вече... Crazy И аз мисля, че Вурал няма да каже истината- прекалено е слаб, за да си признае публично, не може да понесе затвора... Но мисля, че няма да се самоубие, ами ще го убие някой, но кой Thinking може би Мустафа Whistling

# 481
В инфото на турски пишеше,че изобщо нищо не говорел-може би не е издържал да излъже в очите Фатма.А нашата Муки всичко разказала-голяма лисица-проправя си пътя към Рахми по този начин-по-важното е,че съвестта я загриза...

# 482
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aни, Благодаря за инфото. newsm51    love001 newsm51    love001

Важното е, че все пак сценаристите може да ни пожалят и да не ни карат да страдаме 2 месеца.
Е, със сигурност ще чакаме с нетърпение новия сезон, но поне има надежда за добър финал на сезона. Peace

# 483
Ани   bouquet

Ясно,Вурал ще умре Tired Все пак ми се искаше да остане жив и да видим докъде води подобно злодеяние при човек,който малко или много има заченки на съвест Peace
Според мен Вурал ще излъже в съда и след това ще се самоубие Thinking...

Не искам Вурал да умира - даже исках да развият образа му ...Толкова ми хареса , когато казваше на приятелката си в бара , аз наистина щях да умра , когато ти замина...И още - ти си моето чисто , не омърсено  минало... Харесвам това момче как играе  с очите си и лицето си..!? Peace

# 484
  • Варна
Аз мисля че Вурал ще каже истината и ще се самоубие...или ще го убият за това...

# 485
В инфото на турски пишеше,че изобщо нищо не говорел-може би не е издържал да излъже в очите Фатма.А нашата Муки всичко разказала-голяма лисица-проправя си пътя към Рахми по този начин-по-важното е,че съвестта я загриза...
Аз точно на това разчитам- Вурал да не издържи пред Фатмагюл Peace

# 486
Повече от ясно е, че ни очаква поредната силна и интересна серия.... Peace Нямам търпение! Grinning

# 487

Според мен това на Муки изобщо не е от гузна съвест, а просто начин да си отмъсти на Мюнир затова,че въвлече дори и Салих в играта в опит да я държи настрана и отново и бяха вдъхнати надежди да живее живота,за който е мечтала Peace Чиста случайност си е,че по този начин ще помогне на Фатмето Whistling

# 488
Е,къзларки,сега по-спокойно ще се спи,като се поуспокоихме. Simple Smile

# 489
  • Варна
Аз мисля че Вурал ще каже истината и ще се самоубие...или ще го убият за това...

Честно казано и аз така мисля  newsm78

# 490
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз точно на това разчитам- Вурал да не издържи пред Фатмагюл Peace
Лиле, и аз мисля, че ще пропее като славей. Едно е да лъже само полицията, друго е да се изправи пред Фатма. Все пак това го усещат и другите, някак си неспокойни ми се виждат от  миналата серия... Thinking
Даже не съм убедена , че и Мустафа ще лъже пред очите на Фатма.

# 491

В това има повече логика отколкото в моето разсъждение Peace
Не вярвам да го убиват след това - няма смисъл...минало заминало - няма да върнат думите му назад/ако изобщо е проговорил,де/ Peace

# 492
ЕЕ ама как познахме за Мукадес е тази жена от тук нататък ще следя как играе заедно с Берен ,интересно какво ще стане с Мустафата нищо не се споменава.

# 493
  • Пловдив
След като ще изваждат Вурал от сериала- предполагам, че ще има подобаващ край.
Ще каже истината, а Ердоан ще му отмъсти по някакъв начин. Вурал веднъж направи опит за самоубийство, предполагам, че няма да се повторят....Злобарят Ердоан трябва да стане още по-гаден. Не е изключено и Селим да превърти, или и двамат заедно.....Така да го измислят, че да изглежда като самоубийство....Оле.....Ужас....Страх.....

# 494
Сминки зад кадър:

Общи условия

Активация на акаунт