Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 238
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Инфото от Ани  bouquet,казва много повече от фрагмана.Относно смърта на Вурал ,по приемам факта ,че сам ще посегне на живота си.Психически вече е много лабилен,а и след един опит за самоубийство...

# 497
  • София

...........МОЖЕ ДА НЕ СЪМ ПРЪВ УБАВЕЦ,
            НО СЪМ СУПЕР ХИТРЕЦ.............

.......НАЗДРАВЕ ЗА БГ.МАМА..........

..........НЕ ГЛЕДАЙТЕ  КАКЪВ ХАКЕР СЪМ...............

# 498
В инфото на турски пишеше,че изобщо нищо не говорел-може би не е издържал да излъже в очите Фатма.А нашата Муки всичко разказала-голяма лисица-проправя си пътя към Рахми по този начин-по-важното е,че съвестта я загриза...

Според мен това на Муки изобщо не е от гузна съвест, а просто начин да си отмъсти на Мюнир затова,че въвлече дори и Салих в играта в опит да я държи настрана и отново и бяха вдъхнати надежди да живее живота,за който е мечтала Peace Чиста случайност си е,че по този начин ще помогне на Фатмето Whistling

Миличка , недей така , аз на 50 години продължавам да вярвам в доброто на хората и в чистите им помисли... Бях написала , че закостенелите им традиции я накараха в онзи момент да действа по този начин...Смятам , че ако тя мислеше , че ще има живот за тях в родния им град нямаше да тръгне да върши всичко това с потулването...
             Все пак и тя също е жертва на това закостеняло мислене и мъж , който я изостави бременна... В началото не дадоха , че е тръгнала с намерението да издири  Салих... Ние харесваме добричкия и глупавичък Рахми , но предполагам , че наистина не е толкова лесно в техния мъжки свят с мъж като него...

За мен тя е един от противоречивите образи , но нейната лошотия не е толкова дълбоко обмислена , колкото от манталитет и глупост...!? ooooh!

# 499
  • София
Ох, sorry не видях, че Ани ги е пуснала вече

# 500
Хубаво е ,че ще има нови герой дано вкарат някои хубавец ама не ми се вярва примерно Мурат Хан човека е свободен ,Кавънч ама аде трябва да го измислят тей че хората да се радват на нови персонажи.

# 501
В инфото на турски пишеше,че изобщо нищо не говорел-може би не е издържал да излъже в очите Фатма.А нашата Муки всичко разказала-голяма лисица-проправя си пътя към Рахми по този начин-по-важното е,че съвестта я загриза...

Според мен това на Муки изобщо не е от гузна съвест, а просто начин да си отмъсти на Мюнир затова,че въвлече дори и Салих в играта в опит да я държи настрана и отново и бяха вдъхнати надежди да живее живота,за който е мечтала Peace Чиста случайност си е,че по този начин ще помогне на Фатмето Whistling

Миличка , недей така , аз на 50 години продължавам да вярвам в доброто на хората и в чистите им помисли... Бях написала , че закостенелите им традиции я накараха в онзи момент да действа по този начин...Смятам , че ако тя мислеше , че ще има живот за тях в родния им град нямаше да тръгне да върши всичко това с потулването...
             Все пак и тя също е жертва на това закостеняло мислене и мъж , който я изостави бременна... В началото не дадоха , че е тръгнала с намерението да издири  Салих... Ние харесваме добричкия и глупавичък Рахми , но предполагам , че наистина не е толкова лесно в техния мъжки свят с мъж като него...

За мен тя е един от противоречивите образи , но нейната лошотия не е толкова дълбоко обмислена , колкото от манталитет и глупост...!? ooooh!

Точно така,Нели-в по-малките населени места почти всички са с такъв манталитет....да не споменаваме за отношенията мъже-жени.Мисля,че всичко това е от липса на образование,освен манталитета и закостенелите традиции.

# 502
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
С риск да ме замерите с домати newsm43 newsm43 newsm43, ще кажа своето мнение за Мукадес.

За мен тя е една зла жена която ПОЧТИ НИЩО (освен Мурат) не може да я впечатли. Направи сума грешки и не извади извод от тях. Няма начин да си насвие сърмите и да престане да злослови и вреди. Завистта й е в повече, подкрепя всичко което е в нейн интерес.
В подкрепа на тезата си бих посочила случката с халката на Селим. Като е толкова добричка, защо не я предаде в полицията за да заловят насилниците? Защо отиде да изнудва врага с този пръстен? Има още куп други нейни действия които не ме карат да я харесвам нито да й повярвам.

Какви закостенели разбирания в малките райони...те ли я карат да ходи да изнудва богатия за пари и влияние?
Просто тя си плете нейната кошничка и не би казала нищо за добро...там някъде винаги се крие някаква корист.

# 503
  • Пловдив

Да пием по едно кафе, аз отивам на тръстиката да пуша, че сигурно и днес няма да има фрагман - довечера са наградите - направо ни пържат, то не, че вече не подразбрахме нещата, но искаме си фрагмана....

# 504

Аз ги пуснах, но ти им придаде колорит Peace  Hug Пускай смело  bouquet
Хайде де, къде е фрагмана, ще се побъркам вече Crossing Arms

# 505
  • София

Аз ги пуснах, но ти им придаде колорит Peace  Hug Пускай смело  bouquet
Хайде де, къде е фрагмана, ще се побъркам вече Crossing Arms

newsm17

# 506
  • Пловдив

Да видим довечера.....какви награди ще вземат и евентуално Берен и Енгин на живо....заедно, радостни, че сериала им е на ниво и хората го обичат....Дано не останем с пръст в устата....

# 507
  • Пловдив

На мен това тук ми прилича на обяснение в любов, а не на раздяла....Керим очаква присъда и е претръпнал относно нея, по-скоро тя му е казала нещо нежно и истинско.....Решили са, че са готови за новото начало.....Така ми се иска....КАКВА СТРАСТ излъчва той.

# 508
  • на брега на Дунав
Ох, те се определят с гласуване на читателите на вестник "Хюриет". Така че е повече състезание на агитките, отколкото оценяване по някакви професионални критерии.

Мариянка, това е цитат на varna72 от темата за "1001 нощ". Не знам доколко е вярно, но ако е така критериите са доста съмнителни. Все пак знаем какво правим ние феновете/няма да влизам в подробности/

# 509
Здравейте Simple Smile
Ани, мерси за инфото  bouquet
Защо ни тормозят с фрагмана така ooooh! все обещават и нищо Naughty
Нямам никакво време тези дни и не мога да се включа пълноценно в темата Tired благодаря на всички за снимките и инфото  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт