Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 235
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
С риск да ме замерите с домати newsm43 newsm43 newsm43, ще кажа своето мнение за Мукадес. За мен тя е една зла жена която ПОЧТИ НИЩО (освен Мурат) не може да я впечатли. Направи сума грешки и не извади извод от тях. Няма начин да си насвие сърмите и да престане да злослови и вреди. Завистта й е в повече, подкрепя всичко което е в нейн интерес.
В подкрепа на тезата си бих посочила случката с халката на Селим. Като е толкова добричка, защо не я предаде в полицията за да заловят насилниците? Защо отиде да изнудва врага с този пръстен? Има още куп други нейни действия които не ме карат да я харесвам нито да й повярвам.
Какви закостенели разбирания в малките райони...те ли я карат да ходи да изнудва богатия за пари и влияние?Просто тя си плете нейната кошничка и не би казала нищо за добро...там някъде винаги се крие някаква корист.
Тука ми идва един въпрос, който ми се върти от вчера - добре де къде ги държи Мукито тея пари и за какво мисли да ги ползва? Вчера в 37 еп гледам стои без телефон, все едно няма с какво да си купи.  Thinking

# 511
Сигурно ги държи за зестра като отиде при Салих

# 512
  • Пловдив
Ох, те се определят с гласуване на читателите на вестник "Хюриет". Така че е повече състезание на агитките, отколкото оценяване по някакви професионални критерии.

Мариянка, това е цитат на varna72 от темата за "1001 нощ". Не знам доколко е вярно, но ако е така критериите са доста съмнителни. Все пак знаем какво правим ние феновете/няма да влизам в подробности/

Така е, ама да ги видим с награди....радост за нас - феновете...Критерии има ли - винаги са субективни. Лобита има по цял свят, предполагам и там е така.....

# 513
Ох, те се определят с гласуване на читателите на вестник "Хюриет". Така че е повече състезание на агитките, отколкото оценяване по някакви професионални критерии.

Мариянка, това е цитат на varna72 от темата за "1001 нощ". Не знам доколко е вярно, но ако е така критериите са доста съмнителни. Все пак знаем какво правим ние феновете/няма да влизам в подробности/

Съмнявам се да отчитат само анкетата на вестник "Хюриет". Наградите са престижни, а не поредните плакети...

# 514
  • Пловдив
Сигурно ги държи за зестра като отиде при Салих

Помните ли, че когато изчезна първият път - Фатма видя, че е взела спестовната книжка. И дори спомена, че всичко е на нейно име....После пред Салито - аз пари си имам....Ама за кафето и стотинка не даде.....Ще я видим....и нея....На мен тя ми е колоритен образ, но клони към негативните.....Всичко пречупва в 1 лице, единствено число...

# 515
Като изключим главните герои Фатма и Керим,нейният образ на Мукадес търпи най-голямо развитие.Колоритна, със собствен облик,но така и не се поучи от грешките си...Сега да видим доколко има съвест...

# 516
# 517
И Перихан или се прозява или възмущава 'Ооооооооо'

# 518
  • Хасково
Специално за тези награди Златната пеперуда аз мисля,че не са с свързани сникоя от анкетите защото те си имаха интернет страница на която можеше да се гласува.Имаше нещо като анкетна карта на която бяха посочени различните категории и срещу всяка категория гласуващия вписва името на своите любимци,без да има изброени имена от който си избираш.Ето така изглеждаше анкетната карта:

# 519
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И Перихан или се прозява или възмущава 'Ооооооооо'
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 520
Този поглед на Перихан ми говори само - Мръсниците са още вътре! Party

# 521
В Тубето продуцентите са написали, ча Фрагмана ще бъде качен УТРЕ!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 17:21 от gery_dobreva

# 522

Ани    love001  love001  love001
dettodorowa, и на теб за поясненията   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, чета ви , а в душата ми се прокрадва някаква носталгия, вероятно от края на сезона, чак не ми се разсъждава по серията и инфото. Стана ми и много мъчно за Вурал- единственият, притежаващ някакъв човешки облик сред идиотите. Вероятно той ще е жертвеният агнец на кликата Яшаран- съмнявам се , че ще се самоубие, по скоро някой ще се погрижи за това, но пък ще е спасение за самия него. При Муки , явно всички негативи в поведението са породени от липсата на любов и мъжка подкрепа в такова общество. Бременна жена, изоставена от голямата си любов, оцеляваща почти сама и като прибавим и манталитета й, картинката е ясна, но не губя надеждата си да се осъзнае и помогне искренно, без някаква изгода.

# 523
МНОГО СИ ПРАВА ,ЩЕ ГО УБИЯТ СПОРЕД МЕН И ТАЗИ МУКАДЕС ЖЕНИЦАТА НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ТЯ ГЛЕДА ДА Е УГОДНО И ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ ЗА НЕЯ ТОВА Е ВАЖНО .АЗ СЪЩО СЕ НАДЯВАМ ДА СЕ ПРОМЕНИ ТЯ НЕ Е СПОСОБНА НА УБИЙСТВА И ТАКИВА НЕЩА НАЙ-МНОГО ДА ОТКРАДНЕ НЕЩО.
СЕГА ТАЙНАТА СИГУРНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ КОЙ ВДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Е БАЩА НА ВУРАЛ ,ЖАЛКО НАИСТИНА МИНЮР КАК ЛИ ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВА ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ИМА СЪВЕСТ И У НЕГО.Те ДВАМАТА С мУКАДЕС СИ ПРИЛИЧАТ ПО ТОВА ,НО ПЪК СА И КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ И ЗАТОВА ГИ ХАРЕСВАМ.
Мисля ,че и Минюр ще премине в другия отбор дано ...

Та да кажем за Бурга момчето стяга сватба и явно няма време вмомента да се снима в сериали.

# 524
  • Пловдив

Във фейса дават, че Керим крещи...Фраааагмаааан...

Общи условия

Активация на акаунт