Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 262
  • 732
  •   1
Отговори
# 600

Добре ,че не съм гледала , само щях да се ядосвам...!? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 601
  • Пловдив
Сигурно всичко е нагласено като гледам нито има някакви номинации измежду кои претендети за награда печелят направо казват победителя.На  онези награди в Анталия поне имаше по няколко номинирани в  категория а тук не.

Да - няма номинации, например 5 броя актьори и печели един. Направо дават награда....
Няма да се ядосваме...Явно това е нещо различно от Анталия....Там май беше златен портокал - дано не бъркам.....

# 602
  • Хасково
Всичко се знае предварително според мен ,затова и отбора на заманкито е там,а от нашите няма никой.

# 603
Абе, Касандрика, все се каня да те питам тоя младеж на профила ти как се казва, гледала съм го в няколко индийски филма, много е добър, разплаквал ме е?

# 604

Нашия сериал никога няма да получи награда - в Турция няма изнасилвания .., дадат ли му значи , че признават...!?  Тия хора искат да влизат в Европейския съюз - малко трудно с тоя манталитет...!? newsm78 newsm78 newsm78

# 605
  • Хасково
Абе, Касандрика, все се каня да те питам тоя младеж на профила ти как се казва, гледала съм го в няколко индийски филма, много е добър, разплаквал ме е?
Шарук Кхан-друг мой голям любимец и мен ме е разплаквал много пъти обожавам филмите му

# 606
  • Хасково

Нашия сериал никога няма да получи награда - в Турция няма изнасилвания .., дадат ли му значи , че признават...!?  Тия хора искат да влизат в Европейския съюз - малко трудно с тоя манталитет...!? newsm78 newsm78 newsm78

Нелка в заманкито също има изнасилване.Бивш съпруг изнасилва съпругата си и тя дори забременява в следствие на това.

# 607

Хората от кога правят филми за насилие на родители над деца в смисъл изнасилване , а те обикновеното такова не искат да признаят, че имат проблем .., да не говоря за убийствата на честта...Онзи ден дъщеря ми пак ми навираше статията , но аз , ооооо, маменце , те имат желание да се поправят...Голяма оптимистка съм - няма що , те проблема не признават , аз искам нещо да правят в тази насока...!? ooooh! ooooh! ooooh!

# 608
  • Пловдив
Нели къде се губиш цял следобед....

# 609

Нелка в заманкито също има изнасилване.Бивш съпруг изнасилва съпругата си и тя дори забременява в следствие на това.

Касандричка - това те за насилие ли го имат - това си е законно право на бившия съпруг - ти може да го тълкуваш като такова...Нали и в ЗП беше същото , някой да го третира за такова...!? newsm78

Някъде в предните постове четох , че продуцента на ЗП и сега на Заманкито ли го наричате е един и същ...Аз до сега се чудих как на Берен и дадоха награда за ЗП ,  сега ми стана ясно...Защото на мен в онази  роля не ми е убедителна - просто не и отива да играе  такава "грозна личност" в която я превърна несподелената любов...!? newsm78

# 610

Докараха изненадващо внучето на брат ми от София  и аз при него...То е на година и половина - душица сладка , кротка , просто образцово сладурче...И аз леля, баба там с него - цяла вечер целувки си раздаваме...!? Party Party Party

# 611
  • Пловдив

Ето тази актриса спечели награда за комедийна такава - тя играе жената на Мустафа в КАТО ОБЛАК - за която го ожениха по уговорка, той не я обича и така нататък....

Кликни върху надписа....Същата актриса....

# 612

Ето тази актриса спечели награда за комедийна такава - тя играе жената на Мустафа в КАТО ОБЛАК - за която го ожениха по уговорка, той не я обича и така нататък....

Мацо , нали не я обича - защо я гали или успокоява...!? newsm78  Или викаш и той човешко същество проявил съчувствие - шегувам се...!?  Мацо, ти беше като конферансие на форума тази вечер - много артисти и певци познаваш... Ти наистина си понаучила езика , ще започна и на теб да завиждам благородно...!? Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 613

Красива е жената ..!? Peace Peace Peace

# 614

Общи условия

Активация на акаунт