Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 225
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Аз не видях никой от нашите,а и от други познати сериали,излъчвани в момента при тях.Само от заманките.

# 586
  • Пловдив
Ами сигурно като е нагласена работата - така става. Ама да Ви кажа - в момента съм като щраусите - като не ми изнася и си зарових главата в пясъка....

Хадисето....Ама прилича малко на Бионсе..Утре бикините и ще са на първа страница по вестниците...

# 587
Абе, Мацки, къв е тоя 100-годишния травестит, дет кима с глава само и пляска, дето все го дават?!  Thinking Thinking

# 588
  • Пловдив
AY YAPIM BI ACIKLAMA DAHA YAPDI YOUTUBE'DE BUGÜN
fatmagulunsucunecom
Lütfen yorum yaparken biraz daha dikkat edelim. Teknik sorunlardan kaynaklanan durumlardan ötürü fragman eklenemedi. Bundan sonra bilgi vermemenin daha sağlıklı olacağı kanısındayız. Teşekkürler..

Пак се извиняват с технически проблеми за фрагмана....

# 589
  • Пловдив
Абе, Мацки, къв е тоя 100-годишния травестит, дет кима с глава само и пляска, дето все го дават?!  Thinking Thinking

Йок, недей. Сигурно е фрашкан с пари и е спонсорирал нещо....Лобирал е някоя награда....
Имаше една приказка - каквото не може да се купи с пари, се купува с много пари....

Това е жена - ако това го мислеше за травестит....Тая е сменила много млади мъже...И има сигурно повече пластични операции от Шер.....ПЕВИЦА Е...

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 22:46 от mariana51

# 590
Ей го на травестита - Бюлент Ерсой, май казаха, че се казва

# 591
  • Хасково
Сигурно всичко е нагласено като гледам нито има някакви номинации измежду кои претендети за награда печелят направо казват победителя.На  онези награди в Анталия поне имаше по няколко номинирани в  категория а тук не.

# 592
Бюлент Ерсой е бил мъж, но вече е жена и е фрашкана с пари носи само диаманти и е една от най-богатите певици в тр.

# 593
  • Пловдив
Бюлент Ерсой е бил мъж, но вече е жена и е фрашкана с пари носи само диаманти и е една от най-богатите певици в тр.

Ама сериозно ли....Ами все с млади мъже....Боже...ще откача....Мислех, че е дърта, грозна жена....Все е по новините....Че е богата, явно.....

# 594
# 595
  • Пловдив
Очаквам утре да излезе някаква критична статия и за този конкурс - нагласен, от ясно по ясно....
Гледам залата в момента почти се е изпразнила.....

Ultra_Violet, много съм я гледала - но не знаех че е трави...И Къванч се въртеше около нея...
Да не ме чуе Славена...

# 596
 spam2 spam2 spam2

Герииии, ела във фейсбукааааааааааа Crazy

# 597
spam2 spam2 spam2

Герииии, ела във фейсбукааааааааааа Crazy
нерде, Мац, аз съм там?

# 598

Случи ли се нещо важно , няма ме от след обяд ...!? ooooh! ooooh! ooooh!

# 599
Нищо, НЕлка, не си изпуснала! Не спечелихме нищо

Общи условия

Активация на акаунт