Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 218
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Май нашият филм като филм не спечели....

# 571
  • Пловдив
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2009

е, няма какво да проверяваш, Турция бяха на 4-то място през 2007 и 2009г, миналата година бяха на второ място. Когато Хадисе участваше, победи онзи с цигулката от Норвегия... Александър Рийбак и затова миналата година ОСЛО беше домакин на Песенния конкурс на Евровизия, а не Истанбул. Турция печели един единствен път и това беше 2003 - Сертап Еренер

Благодаря - но ще проверя за мене си...Е имат 1 място все пак...В момента гледам наградите и съм ядосана.  Имам очаквания, които няма да се сбъднат...

# 572
  • Хасково
Имам чувството,че заманкито ще отнесе доста от наградите като гледам почти целият им актьорски състав е там,а от нашите не виждам никой.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 21:52 от kassandra810107

# 573
  • Пловдив
Тая дама в момента игра с Енгин в КАТО ОБЛАК - законната му жена - пусках клипче с нея....и с Енгин - награда за комедийна актриса....И аз не виждам никой от нашите...

# 574
  • Хасково
Права бях Айчата от заманкито спечели и Еркан

# 575
  • Пловдив
И за мъжка и за женска - от тях....Нашите да пият студена вода...защо така, тоя филм е много по показващ лошо отношение в едно семейство, отколкото нашия - оцеляването от насилие....чак не ми се гледа....

# 576
А нашия сладур защо не спечели?

# 577
  • Пловдив
Това не са онези анкети - дето гласувахме....Тук се повтарят наградите от преди време /не си спомням кои бяха/ - пак те печелиха. Но двата филма са от една продуцентска къща....Ще се спукам от яд - нищо ли няма да спечелят....

# 578
Възможно ли е да участва сериала в други категории-сценарий,режисура.....

# 579
  • Пловдив
Мойта певица....не вярвам вече...

# 580
  • Хасково
Възможно ли е да участва сериала в други категории-сценарий,режисура.....
Има категории за най добър сценарий и режисьор,но надали ще спечелят

# 581
# 582
И Таркан спечели

# 583
  • Пловдив

Ей, тук да виждате Еркан Петеккая...Знам, че са различни гласувания, анкети....но такива като нас сме си пуснали тук гласа...

Таркан колко ли е висок....иначе е велик певец...обичам го....

# 584
  • Пловдив
Този пак печели - един от най-богатите и продуцента на Заманките е продуцента на Забраненият плод - и той един от най-богатите...ЕЕЕЕЕЕ, парите са най-голямото лоби...

Общи условия

Активация на акаунт