Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 305
  • 732
  •   1
Отговори
# 645

Има нещо подвеждащо - никой от задържаните не може да е , те са в ареста...!?
Но , кого убива Мустафа...!?  
ooooh! ooooh! ooooh!
Нели нали казаха че ще умре Вурал - ама как като е в затвора пък Керим оцапан с кръв и  Мустафа е на земята с камък в ръка - в безпомощно състояние

# 646

Бунчок , ръката е с гривна , връщам се да гледам кой носи този аксесоар...Но като знам Мустито как го завъртя "шайбата" и какви дрешки подноси , тази гривничка..., няма да твърдя , ще гледам да видя кой носи гривна...!?
 newsm78 newsm78

# 647
# 648

Има нещо подвеждащо - никой от задържаните не може да е , те са в ареста...!?
Но , кого убива Мустафа...!?  
ooooh! ooooh! ooooh!
Нели нали казаха че ще умре Вурал - ама как като е в затвора пък Керим оцапан с кръв и  Мустафа е на земята с камък в ръка - в безпомощно състояние

Неееееееее , предполага се , че Мустафа замахва с камъка и убива някого...!?
ooooh!

# 649
# 650

Бунчок , ръката е с гривна , връщам се да гледам кой носи този аксесоар...Но като знам Мустито как го завъртя "шайбата" и какви дрешки подноси , тази гривничка..., няма да твърдя , ще гледам да видя кой носи гривна...!?
 newsm78 newsm78

Разконспириран - Вурал!

http://youtu.be/JASjScENFqI?t=2m9s

# 651
 ааааа той в засада бил
в този час маи не ми се отдава мисленето
лека нощ

# 652

newsm78 newsm78

Разконспириран!

http://youtu.be/JASjScENFqI?t=2m9s

Бунчок , браво..!?  Peace  Аз щях да търся момента с бара и Вурал...!? 

Представете си , че Керим е натоварил ранения и го кара към болница...Това е толкова глупаво да си избършеш кървавата ръка в ризата...за мен е глупаво и да се прикрива ако е виновен...Оххххх, тези ни шашардисаха , добре си бях аз , не исках анонс , викам си , да гледам направо в четвъртък...!?
ooooh! ooooh! Whistling Whistling

# 653
  остава да сравним гривните Joy Joy Joy Joy

# 654

Бунчок , връщам се да гледам същата гривна ли е ...!?  За мен това е абсурдно , кога излезе от затвора Вурал , че даже окачи и "гривничката"...!?
newsm78

# 655

Точно това ще правя...!?  Mr. Green

# 656

Точно това ще правя...!?  Mr. Green

луднахмееееее Joy Joy Joy

# 657
 Бунко БРАВО гривната е на Вурал
това поне видях
значи на земята е Вурал

# 658

Само не мога да измисля причина защо са извън ареста - значи са оправдани..!?

Е, те това е най-големия кошмар..!?
  ooooh! ooooh! ooooh!

# 659

Изглежда на Вурал да е ...!?  Застопорих и двете снимки и се "цъклих" два часа...!? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт