Добре заварила, Ради!

Малиииииии, представяш ли си верно да ни забаламосат с поредното обяснение в любов, докато Бату гони харун с хеликоптер да го гърми!

Аз пък вече си имам друг любим сценарии за финал
....след 40 години.....
Харун седи на пейката пред оная къща, дето искаше да я строи на брега на морето - побелял, турил очилата и чете вестник.
Отвътре се чува гласа на Еда...нервно подвиква "Харун, хайде стига с тоя вестник вече! И без това след 5 минути ще си забравил какво си чел. Обади се на Ямур да видиш дали кацнаха вече и дали е успяла да се обади и на другите пет...шест деца. Домъчня ми за внуците. Оф, кога ще си дойде сина ни от холдинга, че обеща да купи подаръци за внуците. Айде размърдай се, де!"
Харун - "Добре де, ашшшшшшшшшшшк, стига си се тръшкала. Нали я знаеш Ямурчето, всичко е уредила! Ти вземи да полееш градината, че не успях сутринта. С Арас ходихме на голф, а Ниса още ми се сърди, че трябвало да вземе внука от детската градина!"
Еда се доближа до него, прегръща го и се засмива "Не се сърди, ашкъм! Нали си ме знаеш каква съм припряна".
....той я прегръща и двамата се заглеждат в морето.....
The end!

Аз имам един сценарии за Бату
Седи Бату с Бурак на пейката на известната Истанбулска психо-клиника "Куку-руку сме си всички, неповторими сме еднички..."
Бату както е задрямал на рамото на Бурак се сепва и извиква"Х-А-Р-У-Н". Кошмара е страшен чак Бурак се е притеснил нищо, че си мисли, че е Доналд Тръмп и чат пат Онасис.
Д-р Изкукян (известно светило в психарските среди) гледа през през прозореца и констатира:
"Колко време изгубих в тази "Мисия Невъзможна" няма лечение за тия...тцтцтцтцтцтц..."
Отдолу надпис SON

Благодаря на Весела за резюмето и на Роси за превода му