Тема Незабравима 206

• 37 209
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оооооо, Вени, даже ни подсети за оная тояга Севал...божееее, бех я забравила. Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Тя сигурно си е била камшика при Толгето, че нали му беше вдигнала мерника!  kiss
Толгето нема време за нея ся...играе го изнасилвач. Прай шибинг на Берен. Пък и е зает с дилемата "Да се свитна ли или да не се свитна" и няма време да мисли за Севалка-откачалка. hahaha Joy hahaha Joy
Бобо, тайм аут на Каламитци...пускам рИкламииии.... hahaha Joy hahaha Joy
Инак ще се завихрят едни спорове...реплики, дуплики.... hahaha Joy

А дай рИкламите де, кво само ни плашиш!  hahaha hahaha hahaha Пусни поне ония любими тенджерки на Рекси, че горката така си остана без посуда!  hahaha hahaha hahaha
Аз тия само ги пея...айде една песен и за теб : " ...тенджере калабалък...чоооок гюзел, тенджере калабалък...." Whistling Whistling Whistling Whistling

# 361
  • София
Сега за любимата ми Менделинка - Али, само ти разбираш моята непоколебима любов към абла Мецана!  hahaha hahaha hahaha

Четях ви и си мислех какво ли е да си на нейно място?  newsm78
Благородно е от ваша страна да се опитвате да търсите положителното в нея и да й приписвате качества като достойнство и т.н., но си признайте с ръка на сърце, че и вашето е от съжаление - "на умряло куче, нож не се вади" / в нейния случай сама си го извади ножа/. И Еда така постъпи - от съжаление! Е, това сигурно боли много!
Та, от камбанарията на Менделинка - ами я си представете как се чувства - озлобена, нещастна, отритната, самотна! Дали, според вас й се гледа любовта и щастието на сестра й и на бившия й мъж, а?
Исканата прошка от Меца имаше за цел само и единствено да накара Еда да се чувства виновна! Същото беше и като искаше Харунски да й държи ръчичката, докато я гледа как умира, за да се буди от кошмари до края на живота си, а не да я спасява!
И какво получава насреща - състрадание, обич и прошка! Е, как се понася такова нещо! Ако й бяха ядосани, ако я бяха зарязали, ако бяха се превърнали в нейни врагове, тогава тя щеше да е жертва и най-вече нямаше само тя да е пропита от омраза и гняв - тоест и те щяха да са като нея! И тя щеше гордо да носи омразата си като знаме и другите щяха пак да са й виновни! А те не й оставиха никакъв шанс да оневини себе си! Остана си жива, виновна, сама и никому ненужна!
С други думи - напълно заслужен и справедлив край за Мелда!  Crossing Arms
Здравей и от мен Бобояна!Точно така,Мелда  от самото начало та до края си остана един голям манипулатор,винаги успяваше да вмени вина както на Еда така и на Харун!Добре,че си тръгна и още по добре е,че не умря!
Здрасти, Тонето!  Hug То оставаше и да се гътне, та и нейното погребение да гледаме цял епизод! Нека си живее девойчето, че време не остана до финала!

# 362
  • София
Оооооо, Вени, даже ни подсети за оная тояга Севал...божееее, бех я забравила. Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Тя сигурно си е била камшика при Толгето, че нали му беше вдигнала мерника!  kiss
Толгето нема време за нея ся...играе го изнасилвач. Прай шибинг на Берен. Пък и е зает с дилемата "Да се свитна ли или да не се свитна" и няма време да мисли за Севалка-откачалка. hahaha Joy hahaha Joy
Бобо, тайм аут на Каламитци...пускам рИкламииии.... hahaha Joy hahaha Joy
Инак ще се завихрят едни спорове...реплики, дуплики.... hahaha Joy

А дай рИкламите де, кво само ни плашиш!  hahaha hahaha hahaha Пусни поне ония любими тенджерки на Рекси, че горката така си остана без посуда!  hahaha hahaha hahaha
Аз тия само ги пея...айде една песен и за теб : " ...тенджере калабалък...чоооок гюзел, тенджере калабалък...." Whistling Whistling Whistling Whistling
Неее, не мога вече с тия тенджери!  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 363
Ето и превода на чичо  гугъл  Laughing аз лично почти нищо не разбрах от него..  Confused newsm78

88. ГЛАВА ОБОБЩЕНИЕ

Бату се разбере, че осъществяването на Аарон Стейси, съответно за мъж обича. Аарон и Aras също се очаква появата на Бату. Разбира се, Burak'ta ...
В края на отпътуване на майката на Фердинанд напуска къщата, подозирайки Turkan често научава, където тя работи.
Stacey сватбата репетиция в щастие, а не знаят за нея се отнася saracağından отново. Бату и Аарон последната среща, те бяха прави, като и двете ангажира да сложи край на това смъртоносна игра.v

# 364
Здравейте Незабравими! Hug
Весе, благодаря за резюмето newsm51 Както са я подкарали, за 90 епизод, може и само едно изречение да ни пуснат-Harun ve Eda assssssssssssk! newsm62 newsm62 newsm62

Бобо, добре дошла! Hug
Менделинка, нали ти е слабост Laughing, много хубаво си я охарактеризирала newsm10 smile3501 smile3521

# 365
  • София
Ето и превода на чичо  гугъл  Laughing аз лично почти нищо не разбрах от него..  Confused newsm78

88. ГЛАВА ОБОБЩЕНИЕ

Бату се разбере, че осъществяването на Аарон Стейси, съответно за мъж обича. Аарон и Aras също се очаква появата на Бату. Разбира се, Burak'ta ...
В края на отпътуване на майката на Фердинанд напуска къщата, подозирайки Turkan често научава, където тя работи.
Stacey сватбата репетиция в щастие, а не знаят за нея се отнася saracağından отново. Бату и Аарон последната среща, те бяха прави, като и двете ангажира да сложи край на това смъртоносна игра.v

Ауууууууу, по-ясно никога не ми е било!  #Crazy #Crazy #Crazy
Май Ферда напуска къщата, като разбира, че Тюркян работи!  smile3555

# 366
РЕЗЮМЕ

Еда е разтревожена за любимия мъж, след като разбира, че Харун преследва Бату. А Харун и Арас очакват появата на Бату. Естествено и Бурак…
Ферда се усъмнява в честите излизания на Тюркян от вкъщи и накрая научава къде работи майка й.
Докато Еда щастливо пробва булчинската рокля, няма и представа какви тревоги ще й я обземат отново.
Бату и Харун наистина отиват на последна среща, като всеки от двамата е решил да приключи с тази смъртоносна игра.

# 367
  • София
Здравейте Незабравими! Hug
Весе, благодаря за резюмето newsm51 Както са я подкарали, за 90 епизод, може и само едно изречение да ни пуснат-Harun ve Eda assssssssssssk! newsm62 newsm62 newsm62

Бобо, добре дошла! Hug
Менделинка, нали ти е слабост Laughing, много хубаво си я охарактеризирала newsm10 smile3501 smile3521

Добре заварила, Ради!  Hug
Малиииииии, представяш ли си верно да ни забаламосат с поредното обяснение в любов, докато Бату гони харун с хеликоптер да го гърми!  smile3555

Аз пък вече си имам друг любим сценарии за финал
....след 40 години.....
Харун седи на пейката пред оная къща, дето искаше да я строи на брега на морето - побелял, турил очилата и чете вестник.
Отвътре се чува гласа на Еда...нервно подвиква "Харун, хайде стига с тоя вестник вече! И без това след 5 минути ще си забравил какво си чел. Обади се на Ямур да видиш дали кацнаха вече и дали е успяла да се обади и на другите пет...шест деца. Домъчня ми за внуците. Оф, кога ще си дойде сина ни от холдинга, че обеща да купи подаръци за внуците. Айде размърдай се, де!"
Харун - "Добре де, ашшшшшшшшшшшк, стига си се тръшкала. Нали я знаеш Ямурчето, всичко е уредила! Ти вземи да полееш градината, че не успях сутринта. С Арас ходихме на голф, а Ниса още ми се сърди, че трябвало да вземе внука от детската градина!"
Еда се доближа до него, прегръща го и се засмива  "Не се сърди, ашкъм! Нали си ме знаеш каква съм припряна".
....той я прегръща и двамата се заглеждат в морето.....
The end!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 368
  • София
РЕЗЮМЕ

Еда е разтревожена за любимия мъж, след като разбира, че Харун преследва Бату. А Харун и Арас очакват появата на Бату. Естествено и Бурак…
Ферда се усъмнява в честите излизания на Тюркян от вкъщи и накрая научава къде работи майка й.
Докато Еда щастливо пробва булчинската рокля, няма и представа какви тревоги ще й я обземат отново.
Бату и Харун наистина отиват на последна среща, като всеки от двамата е решил да приключи с тази смъртоносна игра.

Роси, благодаря ти, мила,  newsm51 че аз с моите преразкази съвсем оплетох сюжетната линия!  Joy hahaha Joy

# 369
Бобооо.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Аз имам един сценарии за Бату

Седи Бату с Бурак на пейката на известната Истанбулска психо-клиника "Куку-руку сме си всички, неповторими сме еднички..."
Бату както е задрямал на рамото на Бурак се сепва и извиква"Х-А-Р-У-Н". Кошмара е страшен чак Бурак се е притеснил нищо, че си мисли, че е Доналд Тръмп и чат пат Онасис.

Д-р Изкукян (известно светило в психарските среди) гледа през през прозореца и констатира:
"Колко време изгубих в тази "Мисия Невъзможна" няма лечение за тия...тцтцтцтцтцтц..."

Отдолу надпис SON

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 17:50 от Зизу

# 370
Добро утро  Hug, не пиша отдавна, само ви чета, но сега не мога да се стърпя да взема отношение към някои изказвания на Каламитси. Цитирам

Точно така! Голата истина е, че Еда отне годеника на сестра си!  И си признавам, че лично аз не съм достигнала тази степен на възвишеност, за да гледам любимия ми с друга и този факт да ме прави щастлива и доволна!

ГРЕШКА. ЕДА НЕ Е ОТНЕЛА ГОДЕНИКА НА СЕСТРА СИ, и ти знаеш как се запознаха Еда и Харун.
Ако той наистина обичаше Мелда, нямаше да се влюби в Еда. А когато не те обичат просто си тръгваш. Няма да си щастлив, но ще си запазиш достойнството и няма да се унижаваш. Изпитала съм го лично, отидох си с бебе на ръце и не показах, че ме боли. Възможно е, дори не изпитах омраза, това чувство ми е чуждо. Само лошите хора постъпват като Мелда.[/color]

И друго още - да прощаваш не е катарзис на гузна съвест, за чия съвест става въпрос не разбрах. Нали съм блондинка. Ако някой те е наранил и искрено съжалява за това и те моли да му простиш, трябва да го разбереш. Прощаваш, защото си убеден, че ти искат прошка чистосърдечно или защото ти е жал за човека, искащ прошката, ако той страда за направената от него грешка.

Marmalon, права си но донякъде. В действителност колкото хора попадат в подобни ситуации, толкова различни действия ще има. Моите наблюдения са, че дори не винаги съответстват действията на това което мислим за правилно. Много са комплексни действията ни в критични ситуации, зависи, от възпитание, от темперамент, от хората, които са около нас с които споделяме болката си. Понякога и самите ние не приемаме определени наши действия, но за съжаление сме ги направили. В този смисъл на размисъл, в повечето случаи в живота си не оценявам другите и не ги съдя. Никога не одобрявах действията на Мелда, но не мисля, че и на нея и е лесно.

Относно прошката - мисля, че единствено една майка може да прости истински. Много е хубаво да можеш да прощаваш, но не мисля, че дотам сме духовно извисени, за да сме способни да простим, по скоро се примиряваме и се опитваме да забравим. Прощават се малки предателства, прощават се предателства, от хора, които не са ни близки, но от хората, които сме обичали, хората, на които искрено сме държали и вярвали ми се струва, че много трудно се прощава.
Съгласна съм за майката. bowuuТрудно се печели  майчина благословия, след като си стигнал до там да я загубиш.Майчината прошка е искрена! Не съм съгласна с тезата за забравата.Нито може да се забрави, нито трябва да се забравя! Не приемам и Еда с таз прошка към сестра й, именно заради това, че ми изглежда да е забравила, че Мелда повтори същата грешка от първи сезон. Обзета от манията си абла застана срещу агапе, пътьом се отдаде на людос, превърната в прагма. На Еда и Харун им е лесно - имат си взаимно агапе и хич не им е зле. Дали не им е малко скучно? hahahaВсе още не. bowuu
БайГън уникално жонглираш с думите и то в рима. Поздравявам те. Hug

Аз за това написах, че се опитваме да забравим.
Болката,причинена от някой си е Незабравима. Дали и в нашия филм не е основно посланието за незабравимата болка от постъпките ни?Бату, Мелда, Харун,Еда...всички си причиниха толкова болка - къде волно, къде неволно?! Къде от любов, къде от омраза?! Болката не подмина никой. Тези дето се обичаха си я споделиха и поделиха,а самотниците ....
т.е. миналото и неговите сенки!

# 371
Роси, благодаря за превода  newsm51 newsm51 newsm51

Дали, наистина ще е последна срещата между Харун и Бату и как ли ще завърши newsm78

Ееееех, Бобо, отдавна трябваше да си в екипа с тетрадките със спирали Laughing, каква Незабравима, щяхме да гледаме тогава.... newsm62 newsm62 newsm62

# 372
Сега за любимата ми Менделинка - Али, само ти разбираш моята непоколебима любов към абла Мецана!  hahaha hahaha hahaha

Четях ви и си мислех какво ли е да си на нейно място?  newsm78
Благородно е от ваша страна да се опитвате да търсите положителното в нея и да й приписвате качества като достойнство и т.н., но си признайте с ръка на сърце, че и вашето е от съжаление - "на умряло куче, нож не се вади" / в нейния случай сама си го извади ножа/. И Еда така постъпи - от съжаление! Е, това сигурно боли много!
Та, от камбанарията на Менделинка - ами я си представете как се чувства - озлобена, нещастна, отритната, самотна! Дали, според вас й се гледа любовта и щастието на сестра й и на бившия й мъж, а?
Исканата прошка от Меца имаше за цел само и единствено да накара Еда да се чувства виновна! Същото беше и като искаше Харунски да й държи ръчичката, докато я гледа как умира, за да се буди от кошмари до края на живота си, а не да я спасява!
И какво получава насреща - състрадание, обич и прошка! Е, как се понася такова нещо! Ако й бяха ядосани, ако я бяха зарязали, ако бяха се превърнали в нейни врагове, тогава тя щеше да е жертва и най-вече нямаше само тя да е пропита от омраза и гняв - тоест и те щяха да са като нея! И тя щеше гордо да носи омразата си като знаме и другите щяха пак да са й виновни! А те не й оставиха никакъв шанс да оневини себе си! Остана си жива, виновна, сама и никому ненужна!
С други думи - напълно заслужен и справедлив край за Мелда!  Crossing Arms
newsm74 newsm74     love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

+1     newsm10 newsm10 newsm10

# 373
  • София
Бобооо.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Аз имам един сценарии за Бату

Седи Бату с Бурак на пейката на известната Истанбулска психо-клиника "Куку-руку сме си всички, неповторими сме еднички..."
Бату както е задрямал на рамото на Бурак се сепва и извиква"Х-А-Р-У-Н". Кошмара е страшен чак Бурак се е притеснил нищо, че си мисли, че е Доналд Тръмп и чат пат Онасис.

Д-р Изкукян (известно светило в психарските среди) гледа през през прозореца и констатира:
"Колко време изгубих в тази "Мисия Невъзможна" няма лечение за тия...тцтцтцтцтцтц..."

Отдолу надпис SON

Е, нееееееее Зизу! Как ти ги ражда главата тия, особено имената!  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo
Само не разбрах Ашълката как ще притича до клиниката да смени памперса на Бурак и да свари за тържествения обяд у Арслънлъ!  hahaha hahaha hahaha

# 374
Бобо, тя отдавна го е пратила да пали и се е задомила за виден бизнесмен със стъкларски магазини в местния мол. Човеко даже е с интереси в енергийния бизнес. hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт